Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az igen szép darab
-
Biztos van olyan, ami kihajtja. Mondjuk 4K felbontáson?
-
gabon86
tag
Nem semmi a konfig az biztos.
De szerintem Frenknek volt igaza. 10év múlva... -
szab.tam
nagyúr
-
jones965
Modder
válasz
BomiBoogie #79 üzenetére
-
jan101
tag
elfogadnám.... az árát
-
Bogyó bá'
nagyúr
Egy kicsit satnyának tűnik, de azért lehetne vele tolni a Krájziszt ezerrel...
-
kerteszgabi
csendes tag
Nem rossz de látunk már szebb kialakítást is.
-
slashing
senior tag
Hát nem haltam le tőle, pénz kérdése az egész, mert hogy ízlése az nincs az biztos. A belsejét megcsinálja szépre aztán belecseszi egy ilyen förmedvény házba és még ráhúzza a karbonmatricát mint az egyediség szimbólumát, 4db radeon van de 10 eurós matrica b+
kínai vagy japán vagy milyen írásjel, már a 2000-es évek elején is gáz volt nem hogy most.... áhhh
bárki csinál ma már ilyet ha van pénze rá, meg van olyan idióta hogy el is költi, még a kábel harisnyázással sem kell bajlódni manapság... -
Tauren45
aktív tag
Azért lehetett volna még kakaót adni neki: SR-X Ebbe az SR-X-be meg akár két darab 8 magos xeon.
SR-2 már elég régi.
-
bambano
titán
hát ja, a hűtés zajszintje fontos, ezért rögtön bele is rakott 9 zajkeltőt a radiátorba...
-
Alchemist
addikt
Klassz... gondolom télen lehet vele fűteni.
-
Psychopeti
senior tag
Azta
-
jones965
Modder
Ebben a gépben 4 radiátor van. 2db tripla és 2db dupla.
A hűtés 2 körös, belső dual ( alsó box) + külső tripla, illetve fordítva.
Tökéletes hatásfokú a külső szendvics megoldás, nem utolsó sorban a leszabályozott ventilátoroknak köszönhetően még halk is.Itt találsz a készülésről, illetve az átalakításról pár fotót.
-
Sontir Fel
őstag
Kellemes konfig. Bar sok penzbol...
-
QwErTy42
addikt
Aztaaaa....
Tetszik.
Egy kérdés: a két radiátor "sorba" kapcsolásával nem lett rosszabb a hatásfokuk? Leginkább a nagyobbikra gondolok, mert az így élből meleg levegőt kap és a hűtés hatásfoka, ha jól rémlik TD 2, akkor a hőmérséklet különbséggel arányos.
Tényleg csak laikusként kérdezem.
-
ufocsalad
tag
Hűű ez mire jó? rarokat lehet kicsomagolni? Felhő kiszolgáló?
A videokártyák egymást fűtik?
Érdemes ilyenre lecserélni a 8800Gt-met? (4éve minden gém fut)
-
Retekegér
MODERÁTOR
És (#49) tajcsi:
Dehogy megy ezen az idegeskedés, de nem egy ronda megoldás szerintem, nem is a modon van a hangsúly. Ennek ellenére letisztult, rendezett. A karbon fóliát speciel én is hanyagolnám, de ahogy már előttem is megmondták, a szépség szubjektív. Minden tiszteletem azoké, akik szebbet össze tudnak hozni.
-
blaca83
őstag
A kinézettel Én sem voltam 100%-ig megelégedve,de nem OFF-olom mert megszólják...!
Teljesítményben viszont nagyon rendben van. Azért ha szabad kezet kapnék és az árát kézbe kaphatnám akkor megpróbálkoznék Én is egy építkezéssel és összehasonlítanám a két végeredményt!
-
neoforce
aktív tag
Ezen lehet már az xp is elfut:-)
Am netezni mindenképp jó!!XD -
->Raizen<-
veterán
Not bad,,,,,,,,,,,
-
00roli00
aktív tag
Lehet nyafogni a kinézetén...
Nekem a legnagyobb gondom a kiegészítőkön lenne amit köré kéne építenem, h a teljesítményét ki is tudjam használni... lehet több volna....
-
F e Z o
veterán
Ez már döfi, minden elismerésem.
-
king.mp
aktív tag
Ütős cucc, nem sértődnék meg, ha nekem akarnák adni.
-
Nekem nemtetszik.
-
alienpapa
senior tag
Kedves Jézuska....
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Brutális
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szépérzék nincs, de lóvé az van dögivel - bírom az ilyeneket. A franciáknál mintha nagyobb lenne az átlagbér, mindemellett a táp és SSD szponzori felajánlás volt.
De tessék jobbat csinálni és megmutatni.
-
bteebi
veterán
Igényes, szép munka, és brutális teljesítmény. De hogy mennyire értelmetlen és felesleges...
-
mghltm
addikt
3 dolgot valtoztatnek rajta:
1) procibol inkabb 2 db X5690
2) memoriat boviteni 48gb-ra ( ramdisk )
3) 4gb-os gtx680 physx szamitasokra
esszeru indoklasom: miert ne?!
-
endruboy1
senior tag
Nemtom mi ez a szépérzék mánia, de ha nekem sok pénzem lenne PC-re (értsd nagyon sok) akkor sem költenék egy fillért sem a külcsínre, inkább legyen csak bivaly erős a többi teljesen hidegen hagy. Legyen egy jó hűtés rajta azt csókolom. Engem az érdekel hogy amikor használom az milyen élményt nyújt vagyis hogy mennyire gyors a masina. Ellentétben ahogy elnézem itt sokakkal én a monitort szoktam nézni használat közben de úgy látom ezzel kisebbségben vagyok itt
.
-
DeathAdder
veterán
Nemrossz
Lehet szubjektív, de ez a ház nagyon gagyi , főleg a hardverekhez képest és a karbonozás is elég sufni lett
Amúgy kéne, perszehogy kéne, de kihasználni megmondom őszintén k*vára nem tudnám mire -
Pug
veterán
Ehh, hát a házat elnézve... pénz van, szépérzék már kevésbé.
-
szab.tam
nagyúr
ebben ugyan nem 2db. 5620 van, hanem 2 db. 5680. de 4.5 ghz-re vannak húzva. (az 5620-nak még nem szabad a szorzója?)
szerintem ha már ilyen 2 procis gépet épít az ember, ez már alap, (mégha drágább is), hogy olyan procikat tegyen bele, ami legalább ennyire felrántható...a feljebb linkelt gép ugyan régebbi, (4*gtx480), de lényegesen átgondoltabb, szebb, stb...
-
tajcsi
őstag
Így lehet egy bika gépet amatőr módon összerakni, 4 ilyen radeon meg carbon fólja nem semmi
nem kell egyedinek lennie, de az igényesség és a "van zsé mindent lehet" között most jöttem rá,. hogy mi is a különbség...
"de a brutális konfiguráció és az igényes összeállítás mégis figyelemreméltó"...de most komolyan ki írta ezt a cikket?? Hol itt az igény? Há" itt a fórumosok 100x szebb gépeket produkálnak ennél...
-
Franklin
addikt
Hol vannak a memóriák?
szerk: ja már látom, a cpu foglalatok alatt és fölött.
-
.:Koska:.
csendes tag
Egy igazi bestia a gép
-
Normi™
őstag
Pont tegnap láttam a techpowerup.com-on,szerintem nagyon jó lett.
-
tornas
őstag
Komoly jószág lett...
-
Az SSD-k elhelyezése szerintem nem az igazi.
-
-
IreN!CuS
őstag
Nem rossz gépecske
-
szab.tam
nagyúr
újabb "nem értem"-ek:
ha a ház elejében van a 480-as radi, akkor az hogyan szellőzik rendesen, ha bent vannak az 5.25" panelelek. ok, hogy rácsos, de akkor is megfogja. oda kelet volna egy ritkább, egyedi rács.
inkább felülre (is) rakott volna egy 3-asat....mindig bírtam az olyanokat, akik milkós gépet építenek, és közben pereg a festék a falról. (hacsak nem vitte direkt a műhelybe a fényképezéshez...)
-
zazahoho
őstag
Csak abba tudok belekötni, hogy az ssd sata kábele fehér csatlakozóval van szerelve
Egyébként letöltő gépnek elmenne itthon.
-
sampe
aktív tag
Az első mondat után (francia) nem is olvastam tovább a cikket, a képeket végignéztem, szerintem nem nagy szám, de ez csak az én szubjektív véleményem.
-
Angel1981
veterán
Egyszerűen csak:
-
mghltm
addikt
socket 1366, so we meet again
-
szab.tam
nagyúr
" karbonmintás takaróelemekkel igyekezett egyedivé tenni."
karbon mintás. egyedi...
"egy 1080-as Phobya radiátor végzi a feladat oroszlánrészét, előbbi a ház elejében magasodik, utóbbi a ház másik oldallapján kapaszkodik. Az 1080-as hőcserélő sajnos nem látszik a képeken"
és mé' nem látszik?
"A bestia például 13292 pontot produkált 3DMARK 11-ben, amely a teljesítés pillanatában a világranglista 6. helyéhez volt elegendő"
abszolútban? tehát a folyékony nitrósok között is nézve? (mert akkor nem gyenge...)
ilyen konfigleírásoknál alap szokott lenni, hogy megadják a proci(k) stabil, állandó használatra szánt oc frekijét, és/vagy esetleg a tesztben lefutott csúcsot is...
-
Petyyyyy
addikt
Pöpec masina.
(#3) FRENK1988 - Óriási.
-
Bejövős darab,ezzel aztán lehet villogni haverok előtt.
-
cannibal
senior tag
Az van ráírva kínaiul, hogy húsleves?
A borzasztóan ronda házat leszámítva pöpec.
-
toronyhaz
aktív tag
Melyik játék is hajtja ki?
-
FRENK1988
veterán
10 év múlva megveszem bagóér'
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez az összeállítás már több mint korrekt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ütős darab lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megjelenése nem a legegyedibb, de a 4 darab HD7970 és a dupla Xeon processzor kiemelik a tömegből.
- Corsair HX1000 1000W Moduláris, 80+Platina hatékonyságú és gyakorlatilag hangtalan
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest