- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
válasz
Fapuma77624 #23 üzenetére
"Kislányom alszik,feleségem alszik én meg nézem a meccset táblán és nem a tv világítja be a szobát." Nah erre a felhasználásra nem is gondoltam.
-
Fapuma77624
tag
válasz
oraihunter #22 üzenetére
Mondjátok már meg h mely Tv-k tudják már ezt lécci.Még ha helyi hálózaton is.A samu az tudja mert a hugom most vett és szépen megy rajta.De én nem kedvelem a Samut mert aktív a 3D-je.Lg nem tudja ezt még?Ha igen mely tipusok és mi a neve(Miracast nem az azt tudom).Egyébként hasznos dolog.Nekem pláne.Kislányom alszik,feleségem alszik én meg nézem a meccset táblán és nem a tv világítja be a szobát.
-
oraihunter
aktív tag
Fejlődünk. Kérdés, hogy erre lesz e szükség. Na de mind1 is ha használjuk, ha nem a tudat, hogy benne van a lehetősége,boldoggá tesz.
-
megarambo
tag
Régen erre volt a slingbox.
-
krystman
őstag
Mint a cikk is írja, nem csak TV-re vonatkozik, ha nem a TVhez csatlakoztatott eszközre is. Pl. Winyo, Pendrive ra is, amit távolrol is ellehet érni a TV adás mellett. Nem tudom mi felesleges ebben a funkcióban. Szerintem ez nagyon is jó kezdeményezés. Pl ha nálam a Tablet, de netem van, akkor akár egy HDMI csatin keresztül egy LCD TVre is ki tudom küldeni, és mindenki nézheti. A streamet meg gondolom úgy nyomja ki a netre, hogy az védett. Nem tudja más nézni.
-
Polllen
nagyúr
Szerintem ez nagyon hasznos funkció, tényleg a legértelmesebb a youtube elérés mellett. Másra én még nem tudtam érdemben használni az okos funkciókat.
-
moli.hu
őstag
eddig kifejezetten lg webos-es tevet akartam venni, de csak ez az egyetlen szolgaltatas siman kiuti az elso helyrol.
-
Ixion77
addikt
Ez egy korszakalkotó dolog, ha hagyják működni. Ugyanis azt jelenti, hogy a teljes, általam előfizettett tvcsatorna kínálatot nézhetem bárhonnan a világból. Tehát ha például kiküldenek Portugáliába, akkor nem portugálul kell nézni a helyi csatornákat, hanem onnan is nézheted magyarul a spektrum tv-t.
Persze egy ideális világban a felhasználói azonosítóddal bárhonnan belépve bármilyen tvn / számítógépen / mobileszkozön nézhetnéd az átalad összeválogatot + előfizetett csatornák bármelyikétt a világból, de hát ettől sajnos nagyon messze vagyunk. Nem műszaki, hanem jogi okokból.
-
Nem értek veled egyet, sugárzásnak az minősül (szerintem), mikor mindenki tudja (valamilyen módon) fogadni az adást. Jelen esetben itt csak te és csak azon a készüléken, amit társítottál a tévédhez.
"Pont ez az, hogy most ingyenes nemzeti csatornákról van szó, amikért te nem fizetsz."
Lényegében nem változtat a dolgon szerintem a fentiek miatt.
Az egyéni tv és az egyéni párosított eszköz szerintem garantálja a "magán" felhasználást -
Szerintem ha te párosítod a mobil eszközödet a magyarországi tévéddel, és Bécsbe továbbítod a streamet, az nem minősül "kijátszásnak". Nem tudod megosztani a "linket" másoknak, saját célra használod, ki is fizetted érte az előfizetési díjat...
Azt gondolom ez nem lehet probléma
-
Zirowe
nagyúr
De az megint csak helyi hálózaton megy, itt meg az lenne a lényegi "újítás", hogy kiküldi a netre.
Tehát én most Bp-ről mondjuk bécsi eszközre küldöm a barátok köztöt.
Az a probléma, hogy pl: műholdas vételnél, nagyon sok műsor le van kódolva, mert a sugárzó nem szerezte meg a jogokat a külföldi sugárzásra.
Kétlem, hogy ezt a stream ellenőrizné, így meg az kijátszható.Szóval lehet ez papíron jól hangzik, de kétlem, hogy meg lesz valósítva, vagy ha igen, akkor nagyon kiherélve.
-
O_L_I
őstag
Lehet, hogy fölösleges (bár szerintem nem az) de még ezzel gyütt is a leghasznosabb smart tv funkció amit a DLNA streaming óta sikerült a gyártóknak kiizadni magukból.
-
Az adott TV és párosított eszközzel működik csak, nem tudod publikussá tenni a streamet egy két kattintással.
Arra tudok gondolni, hogy ha van egy jó tablet (iPad), és nem tudtok pároddal megegyezni, mert Te a kézilabdát néznéd ő meg valami filmet, akkor a tableten keresztül (fülessel) nézheti, amit akar (ez már jelenleg is működik VT széria).
Ha eltérő tartalmat szeretne az ember streamelni, akkor ahhoz legalább 2 tuner kell
-
Zirowe
nagyúr
Azert ez jo par kerdest felvet, foleg a csatornak szempontjabol.
Pl: streamelem az hbot es publikussa teszem a linket.
Na akkor mi van?
Nem hinnem, hogy a tartalomszolgaltatok ennek annyira orulni fognak.cain69: gondolom ha egy tuneres, akkor csak azt.
Jelenleg az lgnek van appja, ami mobil vagy tabletre streamel, persze csak helyi halozaton, de az csak ugyanazt tudja+akar a tv kozben le is kapcsolhato. -
hm. vajon ugyanazt a csatornát lehet csak nézni, amit a tv is ad, vagy lehet esetleg különbözőt?
-
nekem tetszik, tudnám használni a szolgáltatást! most ha pl van egy focimeccs, sokszor lehetetlen stream et találni rá..
-
Ha nem érnénk haza barátokköztre...
Egyébként csak én érzem úgy, hogy kicsit fölösleges ez a cucc a smart box-ok, online stream-ek, médiakönyvtárak, és a torrent-menyország korában?
-
F_Zolee
nagyúr
Vegyél egy drága tv-t, hogy majd mobilon vagy tableten nézzél valamit?
Ez már csak a függőknek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A szolgáltatás lehetővé teszi a Panasonic tévék tulajdonosai számára, hogy az otthoni készülékükre érkező adást a világ bármely pontjáról nézhessék egy mobil eszközön.
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest