Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Mint a cikk is írja, nem csak TV-re vonatkozik, ha nem a TVhez csatlakoztatott eszközre is. Pl. Winyo, Pendrive ra is, amit távolrol is ellehet érni a TV adás mellett. Nem tudom mi felesleges ebben a funkcióban. Szerintem ez nagyon is jó kezdeményezés. Pl ha nálam a Tablet, de netem van, akkor akár egy HDMI csatin keresztül egy LCD TVre is ki tudom küldeni, és mindenki nézheti. A streamet meg gondolom úgy nyomja ki a netre, hogy az védett. Nem tudja más nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph A szolgáltatás lehetővé teszi a Panasonic tévék tulajdonosai számára, hogy az otthoni készülékükre érkező adást a világ bármely pontjáról nézhessék egy mobil eszközön.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest