- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sőt... általam már összeállított tesztcsomagot is megosztottam többükkel.
Éppen azért, hogy saját maguk le tudják tesztelni, az általad is említett módon
Ez dicséretes, de a többit hagyd el a jövőben, mert az marad továbbra is csak okoskodás, bármennyire is iróniázod, hogy csak az volt a célja.
Egyedül csak azt sajnálom, hogy egyesek esetében éppen a gondolkodás az, amit nem sikerült elérni vele.
Ugyanaz, ez csak, bullshit magyarázkodás, nem ma másztam le a falvédőről.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És azt még nem írtad meg a privátban (meg)keresőidnek, hogy emelje meg a valagát és menjen be egy áruházba, pl euronics, vagy MM-ba, vitt anyagokkal (is) usb és/vagy HDD-én, ahol a legtöbb típus kint van, kérje el a távirányítót és próbálja meg tesztelni saját maga is valamennyire a tévéket?
Ugyanis, lehetsz te akármilyen szakértő, tévét ő fog venni magának évekre és, ha egy fórum és user alapján dönt valaki, mert nagy az esélye, hogy az ajánlott tévé k...ra nem fog bejönni neki, akkor idióta, vagy olyan, akinek mindig megmondták, hogy mit csináljon és az életben nem tudott még saját és normális döntést hozni.
Persze, tanácsot lehet adni, ezzel nincs is gond, de tesztelni, akkor is muszáj!Egyébként meg az iróniád és/vagy szarkazmusod csak amolyan okoskodásnak tűnt inkább, mint a legtöbben megértették bullshit szöveg...mert egyrészt valóban igazad van ebben, sokat eltaláltál, de másrészt ez minden tv topikban mindig le lesz írva. Ezért karaktert koptatni, minek? Jah, már írtam...okoskodásnak.
Ha jön még tévé teszt, oda is befogod vésni majd mindig? Ott is eltalálod, mert le lesz írva és egyre többször.
Hurrá, de Piftuka majd megmondja csak azért is... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
. A betekintési szögön sikerült javítani, e téren jobban teljesít, mint a 2018-as top 4K QLED Samsung tévék, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy tág, akár 170 fokos szögből sem érződik, hogy fakulnának vagy enyhén torzulnának a színek, invertálódástól pedig egyáltalán nem kell tartani.
Vagy ide készült más tévé, vagy a pécsi MM-ba, mert ott ez a típus úgy fakult, ha nem pont középről néztem, mint valami belépőszintű gagyi.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez így van, a 82-es nagydög tévémet max 2 méterről kellett/lehetett nézni, ha valós 4K korongot raktam az UHD BD lejátszóba és minden apró részletre kíváncsi voltam. 8K-nál (és erről kár, hogy nem volt szó a tesztben) lehet ülni, állni a tévé előtt, kb 1, max 1.3 méterre, ha 8K minden apró részletét szeretnénk látni.
Csak itt már a fej is mozog, nem csak a szem. Ha ez egészséges, akkor nézze az, aki kitalálta. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
noPublicFG #141 üzenetére
Szövegértelmezés...
A károgók nem azt írták, hogy nekik nem kellene a tévé. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valamit hülyeségnek tartok, akkor az a 8K. Bukni fog, ha nem lesz rá tartalom...Persze, ha nem lesz más csak ilyen tévék, akkor muszáj lesz ilyet venni, itthon meg lehet nézni a tömörített 1080i ganékat rajta. Azt is csak prémium előfizetéssel, vagy mi a lófüttynek hívják..., pl by: upc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Samsung Q900R az első 8K tévé, amit megvehetünk itthon – de van-e értelme otthonra ekkora felbontásnak?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest