Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz macilaci78 #19 üzenetére
A hangsúly itt az akkumulátor elemen volt, mert sima normál ceruza elem kevés volt neki nem igazán ment vele az írás, jobb alkaline elemmel biztosan megy.
-
Flashcash
Közösségépítő
Sikerült kipróbálni a kisebbik Thecus YES nano N1050 keretet, 4db AA akkumulátorelemmel simán működik egy 4200RPM 30GB-os Fujitsu vinyóval.
A közvetlen képmásolás működik Canon EOS 350D-vel, Fujifilm S5600-al és egy Avixe pendrive-al. A másolás nem működött egy Nikon Coolpix 2100-al. -
csövi
tag
-
ArthurMiller
senior tag
Van valakinek infója arról, hogy mac-el működik e a kissebb tároló?
-
j.bravo
addikt
válasz Flashcash #11 üzenetére
Vágom én, de a kártyolvasómmal sokkal gyorsabban tudom letölteni a képeket, mint a gépemmel (usb 1.1 interface, míg az olvasóé 2.0. Ugyanannak a kártyának a tartalmát a fényképezőgéppel 8-900 kB/s-mal tudom letölteni, míg a kártyaolvasóval 10-11 MB/s-mal. Jó kis gép, csak ez éppen nem az erőssége. (A gép egy Minolta A1)).
Szóval ha valaki kipróbálja - mondjuk kártyaolvasóval (az usb-n kapott táp miatt lehet gond, ha lehet; a digifényképezőben van aksi, az olvasóban nincs, ugye...) - , azért várom a tapasztalatait!
[Szerkesztve]Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
rudi
nagyúr
1. az N2050 másoknál ment megfelelő eSATA sebességgel
2. a mellékelt drivert úgy telepítettem, ahogy minden normális júzer tette volna.
3. a rendszer, amire telepítettem teljesen rendbe volt, egy szokásos ghostunk volt, amit más tesztekhez is használunk.
4. USB-ről tudott nagyobb sebességet is.
Szerinted akkor mi lehetett a ludas?Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Male
nagyúr
Azért az meglepő... ahogy néztem az egy teljesen átlagos SATA kártya, fura hogy csak ennyit tud. (a chip rajta nem valami no name bigyó, a többi részét meg a kártyának elég nehéz elrontani, mert szinte 0)
De ha így is van, minden mérés nélkül a ''minden bizonnyal'' kicsit erős kijelentés szeritnem... -
j.bravo
addikt
válasz macilaci78 #1 üzenetére
Nekem fotók lementésére kéne géptől távol, és ahogy látom, a Vosonic eszközöknél nem drágább, sőt. (vinyó nélkül majd' 20k egy vosonic, igaz abban van beépített kártyaolvasó, ehhez pedig külön kell. De ha vesz az ember egy 2-3k-s kártyaolvasót (ami amúgy már megvan), akkor is olcsóbb...)
Csak azt kéne megtudni, mennyire működőképes/megbízható/gyors úgy, ha a kártyaolvasót dugom rá az ő usb-jére (abba meg a Sandisk UltraII CF kártyát)...Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Tamtam
csendes tag
És azt meg tudjátok mondani, hogy mi az a 'kisablak', ami a nagyobb ház hátsó oldalán van, az eSata csatoló felett. Egy kis plexi van a helyén. Az valami szellőző? Lehet, hogy benne van a leírásban, csak én nem futottam át kevésbé alaposan?
Engem a képek érdekeltek -
bnss
veterán
Nekem a kisebbik ''testvér'' tetszett meg.
Még lehet, h ilyet fogok venni, mert úgyis szükséges egy külső keret...
Kösz a számomra értékes infókat!"Ép hardverben ép szoftver..."
-
karib
addikt
Nekem inkább a nagyobb Thecus cuccok tetszenek: N4100 és N5200 mmm...
Department of Redundancy Department
-
Male
nagyúr
Az N2050-ben az a kis ventilátor elég hülye helyen van, ha jól látom... pont a vinyókeret hátulján lévő NYÁK takarja összeszerelve...
''Az eSATA gyenge szerepléséért minden bizonnyal a vezérlőkártya okolható'' Nem inkább a dobozban lévő elektronika?
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
Na, csak van olyan tok, amiben a rack és madzagok is elférnek! Szépen néz ki a 2,5''-os, nekem nagyon bejövős, csak drágállom.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest