- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
painkillerx #49 üzenetére
megy SATA nélkül.
-
painkillerx
tag
sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen MSI K9N SLI Platinumot es nem bírom üzembe helyezni...
Lehet olyan tulajdonsága a lapnak hogy SATA HDD nélkül nem indul el? Mert nekem csak PATA van (2drb) a LED-ek azt jelzik, hogy: Decompressig BIOS image to RAM for fast booting ...és itt leáll. Nem megy tovább. Számomra érdekes. Mit tegyek? -
Savage5
senior tag
Nekem eddig nagyon tetszett a teszt, gratula hozzá! Az ASUS-ban nem csalódtam, se így, se kellemesen, sztem hozta a megszokott formáját
. Az MSI 90 fokára pedig tényleg ráférne egy erősebb borda.
fLeSs: r9550 kolléga már felhozta, de azért én is megkérdezem, hogy nem-e lehetne ''kedvezni'' kicsit az ATI-nak egy x1900-as csodával a 2. tesztben?... Ha nem kivitelezhető az ötlet, akkor sry.
Üdv.:
Savage -
D.Orion
veterán
Én most jutottam csak el odáig, hogy nekiálljak elolvasni a tesztet. Az eredményeknél még nem tartok, csak a leírásokat olvastam át. MSI-nél mi a fenét csináltak, hogy ilyen sikeressen elrontották a chip hűtését?
Volna egy konkrét kérdésem is: Az ASUS deszkán jól látom, hogy a hűtőbordák alatt vannak a kondik? Sztem ez nem tesz jót nekik, igaz, hogy azt írtátok, hogy 60fokot mértetek maximum, de ez tatrtósan nem hiszem, hogy jót tenne a kondiknak ott alatta.
-
Oliverda
félisten
válasz
TheVeryGuest #35 üzenetére
Szerintem olyat a Soundstorm-on kívül semmi sem tud. Nem igazán értem hogy miért...pedig kénylemes lenne ha mondjuk az Audigy be tudná tömöríteni DTS-be az analóg 5.1-es jelfolyamát, nem kellene pluszban összekötni 6 csatornán az erősítővel.
-
kovsol
titán
nekem is van egy nf2 -es lapom de még soha nem próbáltam ki rajt a Soundstorm hangkarit
sb live 5.1 -hez képest milyen ? mert én azt használom abban a gépben, gondolom szarabb
és ugye egy hasonló karit elég olcsón megkapni már
nf3 ra rakott hang egyenesen iszonyat azt viszont tudom
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
TheVeryGuest #35 üzenetére
Erősen kétlem.
-
-
daveed
tag
''Az alaplapokon található HDA minősítésű hangkodekek jó minőségéhez igen magas, 37–46 %-os processzorterhelés társul UT2004 alatt.''
Szerintem ez elfogadhatatlan, tekintve, hogy (ha jol emlexem) egy 8 eves Live! 5-10% ot ''zabal''. - Es most pont lesz**om, hogy HD vagy nem HD, amig behallatszik a HDD, meg az egermozgas.
[Szerkesztve] -
klambi
addikt
Még azóta sem tudok választani, nem tudom meik legyem...szerintetek..??
-
r9550
senior tag
az ecs k3a mvp extreme nagyon tuti de ha még x1900xtx-el tesztelték volna kicsit.......
-
fasyrt
őstag
Ez a kép: [link]
Nincs elírva véletlenül?
Vagy csak nekem tök fura?
felső érték üresjáratban - alsó érték terhelve. Üresjáratban csak kevesebbet fogyaszt...
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
eszterencs #20 üzenetére
Oks azt megértettük,de más ECS lapot honnét tudnánk beszerezni? mert valahogy se Magyarország,se Szlovákia,se Csehországban nem lehet kapni...
-
NorDezs
senior tag
Várható esetleg hasonló teszt Conroe Ready lapokkal?
-
Male
nagyúr
Az OK, de a táblázatban akkor is fura, hogy csak NF4 szerepel, mikor nForce5-öt teszteltek... legalább írjátok át, vagy tegyetek alá egy mondatot erre vonatkozóan.
Hm, tényleg... viszont akkor meg szimplán felesleges (sőt inkább zavaró) ez a plusz meghatározás... legalábbis engem megkavart -
Winner_hun
félisten
Huhh demerész az a lila szín
Nekem nem tetszik -
Male
nagyúr
Csak a melegtől nem látom, vagy a PATA/SATA tesztben tényleg nem szerepel az nForce590 és 570?
Meg valahogy a fogyasztásos diagrammon is elég érdekes az a ''Felső érték - üresjáratban'' és ''Alsó érték - terhelve'' felirat... Ebből az következne, hogy üresjáratban a maximális fogyasztást ábrázoltátok, míg terhelve a minimálisat... nade miért? -
TeeJay
félisten
az Asus lapon jól láttam hogy a procihűtő csatija már 4 tűs?
eddig 3 tű volt csak rajta mi az a 4. tű most már? -
klambi
addikt
megint nem toom eldönteni mit vegyek..a 3 közül ill 2, mert amd-nvidia-s vagyok!
szerintetek...? -
Elrood
őstag
Végre látom, hogy Asusnál, hogy oldották meg a Wifi cucc kezelését. Nagyon egyszerű.
ATi NB+SB jó hűvős, van tippetek, hogy NV cucca miért melegszik ennyire? Még Abitnak is vissza kellett hívnia pár lapot. -
ftc
nagyúr
Lesz majd int VGA-s alaplap teszt is?
JAh és honnét lehet ECS lapokat beszerezni?
-
Hun'reeth
őstag
Jó kis teszt ez kell a népnek
Továbbra is tetszenek az MSI deszkák de azért az a 90 fok iszonyúan sok!
Talán kijönnek egy rev.2 -vel majd
-
bnss
veterán
Én is csak gratulálni tudok, jó kis teszt lett, amennyire kell, annyira részletes és érthető!
Ez a teszt megerősített abban, h megéri megveni az MSI deszkát. -
Oliverda
félisten
Én csak ebből gondoltam (SATA II AHCI Controller): [link]
Illetve tegnap láttam ezt a tesztet: [link]
''That controller's RAID capabilities have also been bolstered, with ATI adding support for four-drive RAID 10 arrays to complement RAID 0 and RAID 1. It's a little disappointing that RAID 5 didn't make the cut for the SB600, but given the poor write performance we've seen from several chipset-level RAID 5 implementations, it's not a huge blow to the SB600's appeal.
With the exception of RAID 5, the SB600 has everything else you'd expect from a modern south bridge chip, ''
A 0+1 és a 10 ugyanaz. - Ezt nem tudtam, pedig még a cikkben is utalnak rá.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Jó kis teszt. Gratula!
Remélem a következő részben lesz egy pár Abit, esetleg DFI is.
Egy elírást viszont találtam. Az SB600 nem tud RAID 5-öt viszont tud RAID 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA nForce 500-as és az ATI CrossFire Xpress 3200-as chipsetekre épülő újdonságok közül az Asus, az ECS és az MSI lapjait vizsgáljuk tesztünk első részében.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest