- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
''csodalkoztam volna is. az a cloth sim ami abban a videoban van, az egy athlonXPvel is elmenne szvsz (legalabbis hasonlot hozott ossze baratom meg tavalyelott)''
Én hiszek neked, de már múltkor is furán jött ki, mikor a Crysis-es arcokat oltottad, hogy ismerősöd mennyivel jobb fizikát és egyebeket írt. ;) Még akkor is, ha kiderült, hogy tényleg ...
[Szerkesztve] -
LittleG
tag
''gpu-bol pedig ugyanugy be lehet rakni +1-et a gepbe, mint egy ilyen kartyabol.''
Igen ennek megvan az az előnye is, hogy így lehet variálni hogy fizikát számítson, vagy grafikát nyomjon. De ebből még nincs a piacon semmi.
''raadasul nem hiszem, hogy fp teljesitmenyben mondjuk egy x1600xt nagyon alul maradna a physXhez kepest ''
Nem is állítottam ilyesmit. De azt sem lehet tudni, hogy a ppu mennyire célhardver. Ha csak egy vektorproci akkor esélytelen. De az Aegia prezik között olvastam, hogy különleges a memória menedzsmentje, rendkívül gyorsan képes random kiolvasni a memókból. Ha még a gyakori algoritmusokhoz is hozzásimították, akkor máris más a leányzó fekvése.
''Ja es szamold ki, hogy mondjuk egy kov generacios 4magos proci legalabb. 8x akkora teljesitmenyt biztosit majd, mint amire a Havok Source-ban hasznalt verziojat tervezték.''
Nem tudom, hogy mekkora fp teljesítménye lesz a prociknak, de hogy a Physix-el, vagy egy középkategóriás vga-val nem veszik fel a versenyt abban biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest