Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
Hááát, akkor szvsz csak a manuális állítgatások útján juthatsz az eredményességhez!
Lehet, hogy ehhez a monitorhoz fix megjelenítési és hardveres beállítások szükségeltetnek - amik adottak, jelen esetben!
Bár ezeket találtam - azért: http://www.fsc-pc.de/support/softwareassist.asp és még ezt - alul!Itt pl. írja (lenyíló menükben), hogy létezik hozzá Service & Support -
De, barátod lehet az olvasgatáshoz a gugli!, vagy marad a hardveres kalibrálás!
-
old_artist
addikt
Megnéztem különböző (és külföldi) oldalakat, és bizony létezik hozzá CD!!!
Amúgy, kételkedtem, hogy egy 22"-os monitorhoz, ami DVI és integrált hangszóróval is rendelkezik, nem járna hozzá CD!
Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a gyártó support-jával, esetleg a Mo.-i forgalmazójával! -
old_artist
addikt
Tulajdonképpen igen, lehet hogy ez a baj, hogy nem telepítetted a monitorod CD-jét! Elviekben szvsz minden monitorhoz szoktak egy "kézikönyv" szerű CD-t mellékelni! Nézz utána!!!
Az eszközkezelő - monitor részében meg kell jelennie a monitorod "inf" file nevének, ami valami ehhez hasonló lehet: FujitsuSiemens L22W-3.
Ha a CD-ről telepíted a szofvereit, akkor autómatikusan be fogja rakni, és még sok mindent, köztük az eredeti icm file-t is.
Keresd meg, vagy ha nincs meg, akkor írj a support-nak, hogy küldjön egyet, vagy egy letölési helyet, ahonnan letöltve fel tudod installálni! -
old_artist
addikt
Én most kipróbáltam az előzővel (EIZO-m van), és hatalmas a változás! - nálam!
Elküldöm akkor az EIZO-nak az icm-jét, ha ezzel sem fog változni, akkor valamit rosszul csináltál! [L:www.eizo-downloads.com/downloads/icc/lcd/S2231WINF_W.zip]IME![/L]! - zip file, csak az icm-et kell a már megadott helyre be-copy-zni!!!!A My Computer jobb egérgomb Properties>Hardware>Device Manager>Monitors -ban benne van a monitorod inf file-je (cd-ről kell felinstallálni, vagy "Driver Details ..."-sal megkeresni, és beépíteni)?
-
old_artist
addikt
Hah!
Nézd meg ezzel, és a Set As Default + >Apply gombokat mindenképpen aktivizáld, mert akkor nem kezeli defaultként, és a régi marad, amivel nem változik semmi! (Ezt azért majd töröld ki, nehogy később bekavarjon!)A Color Managementben próbáld csak az egyiket benne hagyni, a többit meg töröld ki - az a biztos!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Először is letöltöd, a "C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\" könyvtárba a
"Fujitsu Siemens L22W-3.icm" file-t, és
a Desktop>jobb egérgomb>Display Properties>Setting>Advanced>Color Management>Add...>ahova letöltötted, onnan keresd ki az icm file-t > Set As Default>Apply>OK>OK> és készen is van!
Közben, mikor lenyomod a Set As Default>Apply gombokat meg is változik a kijelződ - figyeld majd! -
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, van értelme kutakodni, de mivel most jó a kedvem
, ne bajlódj vele, íme:
a Fujitsu-Siemens L22W-3 ICC profilja!
Ha beépíted a Color Management-be, azért érdeklődjél, hogy mások milyen fényerőt, kontrasztot és RGB szineket állítanak be, és átlagolva próbáld belőni "szemre" a Neked megfelelőt! Valamivel jobb lesz a panel színtere, de a hardveres kalibráció azért az igazi - tapasztalatból mondom!Jó "monitorozást", üdv, old_artist
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest