Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Próbáltam mindent webes felületet is a win7 64 bittel volt baja ami a laptopon van.
hazahoztam a kapcsolót, mert a PC egyik particióját meghagytam xp-nek. Azon első pöcre behozott mindent.
Csak nem értem akkor mi a fenének hirdetik win7 drivernek ha nem megy rajta.Na már csak azt kell kitalálnom hogyan tudok rávarázsolni csatorna váltó gombot (régi samu készüléken egy gombot kellett megnyomni ahhoz, hogy 1x vagy 2x csatornára váltson az ember) ill. miként működik az IR funkción keresztüli okosítás. És teletext gomb sincs most.
Magyar nyelvű tájékoztatót azt nem adtak hozzá csak veszélyes hulladékról blabla az van magyarul persze
Tanítás IR-rel
A meglévő távirányítók használatával megtaníthatja a Harmony 200 egyedi parancsait is. Ezután bármely kiválasztott gombra programozhatja azokat.
Ezt miként kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest