Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Most próbálom belőni a Watch TV-t, de nem jutok tovább azon, amikor a Harmony kérdezgeti, hogy "most bekapcsolt e a TV", mert nem igazán akarja az igazságot.
Egyszer sikerült bekapcsolni a TV-t, először (sokszor nyomogattam, hogy nem, aztán előbb utóbb bekapcsolt talán (de lehet, hogy csak azért mert gyorsan nyomtam, és folyamatos jelnek érzékelte a TV)), de aztán sem működött, és folyamatosan bejön a "nyomja meg a Help gombot a korrekt beállításokhoz" szöveg a távon. Tehát nem mentette el azt a beállítást amikor sikerült, és rányomtam az yes-re.
Addig viszont eljutottam, hogy most a TV menübe belépve ha háromszor egymás után megnyomom a PwrOn-t akkor bekapcsol a TV, csakhogy gondolom ezt activity-nek nem lehet belőni így. Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest