- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz macilaci78 #49 üzenetére
Eből sosem lesz egy olyan izmos gép, amit használni fogsz tudni lan-partyn. Bár ki tudja, igények és játszott játékok kérdése. Én is voltam már lan-partyn a subnotebookkal és az i915gm-mel. Ha elég toleránsak a társak, és hajlandóak kihagyni egy-egy pályát miattad cs:s-ban, akkor nem gond.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
macilaci78
nagyúr
Drága is, csúnya is, de egy izmos darab ebben a méretben lanparty-ra tökéletes!
A koppintásról annyit visszakanyarodva az elejére, hogy a mac mini plexis, ez meg műanyag... Az autónál az üvegtető már más típust jelent?
Az USB-ről meg annyit, hogy 4-portos USB HUB: egy bill, egy egér, egy pendrive, egy digitgép elfér, ekkor még úgysem annak a lefoglalt USB-portnak a sávszélessége a szűk keresztmetszet és a másik portra dugható egy külső vinyő. A bajom azzal van, hogy ugyanaz az USB vezérlő ban szvsz két csatira osztva, míg a MAC-nél 2 chip van 2×2 csatlakozóra osztva. A vinyót is jó lenne mefogni valamivel... Drága manapság egy noti HDD arra, hogy így bánjanak vele. Na meg nem is rendeltetésszerű az a használat, ahol nincs lecsavarozva...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wassermann
addikt
válasz #95561216 #47 üzenetére
Én elhiszem! - csak tudod, vannak sznob emberek akik már csak a kinézete miatt veszik meg.
Kb. 15 évvel ezelőtt volt egy főnököm akinek az asztalán kikapcsolva, de mindig nyitva volt egy notebook. Egyszer szólt nekem, a notira bökve: - Majd ha lesz egy kis időm, megmutatod, hogyan kell dolgozni rajta! - aztán sose jött el ez a pillanat. Amit kellett megtették a titkárnők. -
kisho
senior tag
Na igen, a 2 USB ''kicsit'' kevésnek tűnik, főleg úgy, hogy ha jól látom PS/2 csati nincs is rajta.
-
faster
nagyúr
Az előző oldalon Rudi számolt rá egy értéket, én arra hagyatkoztam, ott olcsóbb volt 10-20 ezerrel.
És megéri spórolni ennyit, 10%-ot? Ráadásul kapsz egy Celeron-M-es gépet, ami jóval gyengébb, mint az Intel Core solo, egy jóval gagyibb burkolatot, neked kell összerakni, a vinyó rögzítése béna, nincs Bluetooth, 2 USB csati van 4 helyett... garancia a komplett gépre nincs, csak amennyi az alkatrészekre van külön-külön. Szerintem abszolute nem éri meg.
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
válasz wassermann #43 üzenetére
Ha drágább a Mininél, akkor nem szóltam. Az előző oldalon Rudi számolt rá egy értéket, én arra hagyatkoztam, ott olcsóbb volt 10-20 ezerrel.
Only a Sith deals in absolutes.
-
faster
nagyúr
válasz wassermann #40 üzenetére
Semmi esélye a Macminivel szemben, ki lehet számolni, menyibe kerülne felhozni egy macmini szintre, és baromira nem éri meg. Proci + 2,5'' vinyó, notebook ram mindenképp kell bele, és akkor már messze 100e felett vagyunk, míg egy minit megveszel 179e-ért, és van benne minden + gari + nem kell szerelgetni + inteles az is most már + OSX + iLife szoftver + sokkal minőségibb burkolat stb, stb ...
Ez az Aopen cucc tavalyi, amikor a Dothan volt a csúcsproci, és az akkori minivel még csak-csak tudott volna versenyezni, amiben szintén 2 USB csati volt, és jóval gyengébb G4-es proci. Az inteles mini mellett ez nem rúghat labdába ilyen áron.
[Szerkesztve] -
Obi-1
őstag
Szvsz van igény alacsony fogyasztású, halk, trendi, kisméretű gépekre. Nem mindenki játszik modern 3D-s játékokkal, sokan csak interneteznek, zenét hallgatnak, filmet néznek a gépükön. Arra egy ilyen gép tökéletes.
Hogy Mac koppintás-e? Az. De miért ne lehetne mini PC-t is vásárolni, ha valakinek nem kell Mac? Ráadásul olcsóbb egy kicsivel.
Rossz koppintás-e? Szerintem egyáltalán nem, izlések és pofonok. Ha sérülékeny, az persze gond, de ezt csak meg tudják oldani.Only a Sith deals in absolutes.
-
-
BRinyo
aktív tag
-
BRinyo
aktív tag
Érveket ez mellett a gép mellett nem tudok felhozni. Azt csak a mac mini intel változata mellett tudok írni. Tény, hogy ez olcsó(bbnak tűnhet), de szerintem a mac mini egyszerűen jobb vétel. Túl azon, hogy nem kell szerelni, kapsz mellé normális mac os-t és ilife-ot. Boot-camp-pal működik a windows is, ill EFI-n már megy néhány linux is. Arról nem is beszélek, hogy ez az aopen modell még tavaly megjelent. Alap macmini, 1.5GHz core solo procival, 512mb ddr2-667rammal, 60as vinyóval, combo-val, gigabites lannal és 4 usb-val, de sajnos csak sztereo hanggal, (nem mac-es) usb-billentyűvel és usb-s optikai egérrel 180e ft-ért megvehető. Igaz, ez nem a legjobb vétel, de már ez sem számít olcsónak - sokak számára...
-
rauschie
senior tag
ez a cucc lol!
azt még megértem amikor a monitorba pakojják a gépet de ez....
a monitor mindenképp foglajja, tehát 20x20centi hejen semmiképpen se lesz gépe az embernek.....plazmatévé mögé beszerelni már más tészta.
lehet hogy paraszt vagyok bár utálom a szalonnát, de ennek tényleg miaf*sz értelme van azontúl hogy bibibiii az éngépem 5ezret ad 3dmark6ba, de bibibiii az enyémmeg 10edakkora. háhá nyerteeem.....pfujj
namind1...várok értelmes érveket a kisdög mellett... -
atuci
őstag
Az Aq*a-ban lehet venni slot-in es pioneer multidvd-írót
Pioneer DVR-K06 Slim notebook DVD író fekete slot 15,500Ft 18,600FtBasil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
EG0
aktív tag
Drága. Tetszik, de drága.
-
törölt tag
Nagyon király ! Csak ne lenne ennyire drága.
Pont ilyent szerenék, netre, filmet nézni mp3-hoz.... -
_az
senior tag
inkább laptop, vagy macmini. ez az ár irreális!
szerk: arról nem is beszélve, hogy 100ért megkapni a legalapabb macminit (újan) tokkal-vonóval, legalábbis itt láttam hirdetve vhol, szal asszem tök legális
[Szerkesztve]az
-
orbano
félisten
Mondjuk nem a legjobb példa, mert a kasztni inkább 13'', de Toshiba M200-at szereltek 7200-as hitachi vinyóval és geforce go 5200-zal. És azért az jóval kisebb mint ez. Egy szó, mint száz, meg lehetne oldani, legroszabb esetben is egy minimális méretnöveléssel és egy kis innovatív gondolkodással
A vér nem válik VAZZE!™
-
Horbal
őstag
Silány mini koppincs akárhogy nézzük, legalább a színe ne hasonlítana ennyire, tegnap tapogttam kicsit az irodai minit (goréé), eddig távol tartottam tőle magam és előítéleteim voltak (vannak), de be kell ösmerni jó stuff, nagyon jó stuff, annak ellenére, hogy én a nagy bazi tornyokat jobban kedvelem.(ja meg a PC-ket minden nyűgükkel együtt)
Tényleg praktikus és szép, meg jó is na.
Annak azért örülök, hogy csináltak egy újabb alternatívát, remélem még sok ilyen lesz (akkor talán a mini is olcsóbbá válik), de ennek a minősége szvsz minimum megkérdőjelezhetőBalett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Petya25
őstag
Nem rossz kis gép. Nekem nagyon tetszik, hogy csendes és hogy ilyen kicsibe belezsúfoltak mindent ami kell, az ára sem vészes bár a bővítésekkel együtt már majdnem MAC. Ami nem tetszett, hogy kevés az USB csati rajta.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Barton
senior tag
''Linux indulás után megjelent a jó kis Mac felület,'' Mega LOL
Steve Jobs ennek nagyon örülne !
Nem sok köze van a Linuxhoz !
[Szerkesztve] -
Cloud_s
aktív tag
A Core Solos Mac mini hivatalos ára 180k [link]
És erre is rakható Windows, 4 USB van rajta, meg a Core Solo sem Celeron M....
Az meg alap, hogy jobban össze van rakva. -
boba6
senior tag
első próbálkozásnak elmegy, de a Mac Mini simán űbereli
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
egy pill, az árhasonlításban...
ne celeron M -et tegyünk már ellenfélnek, hanem Pentium M-et, akkor lenne egyenlő esély.
szoftverileg sem árt megnézni, mit mellékelnek még egyikhez, másikhoz.
+ nem kell szerelni, telepíteni, stb, csak bedugod, és kész.
én inkább megérteném ezt a modellt, ha 1 évvel ezelőtt jön ki, és most kihoznák ugyanezt i955 csippel, esetleg yonah támogatással, ugyanennyiért üresen
így sztem kissé elavult...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
end73
aktív tag
sőt a legjobb lenne, ha belevágnának vhogy egy mobile x700-at.Legalább ha rátenném a tetejére a teámat, mindig melegen tartaná
Intel®
-
sowi
őstag
tul draga ez a tudasahoz kepest...pedig aszittem lesz mire lecserelni a lassan korosodo living art-ot, de ezek szerint megtartom meg 1 ideig
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
rudi
nagyúr
1,4 GHz-es SuperDrive-os Mini (512MB RAM/80GB HDD) 195000 Ft körül van.
Ez a gép hasonló íróval 100 000 Ft
1,5-ös Celeron M - 24 000 Ft
80-as mobilHDD - 26 000 Ft
512 MB notebbok RAM - 13 000 Ft
OEM WinXP - 26 000 Ft, de Linux van olcsóbban is.
A vége 163-189 000 Ft között van.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
orbano
félisten
Való igaz, lehetne jobb is. De majd lesz. Az tény, hogy én is elfogadnék egy ilyet, csak valami komolyabb hardverrel, mondjuk egy CoreDuo T2500-zal, 1 giga rammal, egy gyors 7200-es 2.5-ös vinyóval és egy megfelelően gyors VGAval (legalább egy x1600xt szintűvel)
Nagyok az elvárásaim?
Ha lenne pénzem összeraknék egy ilyen gépet akár mATX alapokon is, egy mini torony formájában (ami szerintem praktikusabb, mint ez, mert a monitor mellé állítható)A vér nem válik VAZZE!™
-
MLaca
őstag
Mert a lényege elvész útközben: gyenge minőség, nem jövőbemutató kompatibilitás, nem tökéletes össze szerelési megoldások (lásd vinyót nem fogja semmi), érzékeny burkolat, valamiért hibázó DVI kimenet, 2 USB csatlakozó és mind ez megfejelve jó szaftos árral. Az alapötlet támogatandó, hiszen évekkel ezelőtt is szerettem volna ilyen kicsi gépet, de akkor csak a via megoldásai léteztek, de ez siralmas
http://mlzphoto.hu/
-
orbano
félisten
Miért halva született? Menni fog rajta a Vista, csak nem full garikával. Nem mindenkinek van arra pénze.
A koppintás sem olyan egyértelmű. Ebben a mérettartományban ez a legkézenfekvőbb megoldás. Nem tudom ki hogy rakna össze egy ekkora gépet, de nagyon nicns mit variálni. Az ATXes házak is mind egy sémára épülnek, senki sem vinnyog, hogy mindegyik koppint... a jón ugye minek változtatni?A vér nem válik VAZZE!™
-
MLaca
őstag
A Mac mini nem sokkal drágább, cserébe van benne eleve cpu, ram és optikai meghajtó is, valamint oprendszert is adnak hozzá. És az össze van rendesen rakva. A másik nem tetsző dolog, hogy ez a gép NEM m$ vista kompatibilis. Persze, akinek elég a csicsamentes, kb. win2000 szintű felület, az felerőszakolhatja majd rá, de amúgy ez a gép egy halva született kis béka.
http://mlzphoto.hu/
-
orbano
félisten
Tetszik, de szeritnem minden lakásba simán elképzelhető egy ilyen gép a sok Tecsós szörnyeteg helyett.
A krédésem pedig:
a minipici foglalatba belemehet esetleg egy jobb VGA is? létezik ilyen?A vér nem válik VAZZE!™
-
end73
aktív tag
mac minis utánérzés, de nagyon ott van sztem a cucc végre pc-ben is.
Intel®
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál Gamer PC Használt/garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M AMD R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest