Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

metrichye csendes tag Jó kis cikk, gratula! 
 Nekem az októberi 320GB-os WD-mre 100%ot ír szerencsére De van egy pár éves csodálatos márkájú Excelstor nevű 80 GB-os is a gépemben, erről nem ír adatot, valószínűleg, mert ide-sata átalakítóval kötöttem az alaplapomra. A vinyó első használata óta 5 percenként ''felsikítva nyikorog egyet'', de ezen kívül azóta sem volt vele probléma. Illetve egyszer, amikor külső vinyókeretbe raktam, az nem tetszett neki, nekiállt kattogni De van egy pár éves csodálatos márkájú Excelstor nevű 80 GB-os is a gépemben, erről nem ír adatot, valószínűleg, mert ide-sata átalakítóval kötöttem az alaplapomra. A vinyó első használata óta 5 percenként ''felsikítva nyikorog egyet'', de ezen kívül azóta sem volt vele probléma. Illetve egyszer, amikor külső vinyókeretbe raktam, az nem tetszett neki, nekiállt kattogni én gyorsan ki is vettem és vissza a gépbe, de MÉG gond nélkül müxik, ez volt karácsony körül én gyorsan ki is vettem és vissza a gépbe, de MÉG gond nélkül müxik, ez volt karácsony körül Azért próbálok vigyázni, hogy nagyon fontos adatok ne legyenek rajta Azért próbálok vigyázni, hogy nagyon fontos adatok ne legyenek rajta 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De van egy pár éves csodálatos márkájú Excelstor nevű 80 GB-os is a gépemben, erről nem ír adatot, valószínűleg, mert ide-sata átalakítóval kötöttem az alaplapomra. A vinyó első használata óta 5 percenként ''felsikítva nyikorog egyet'', de ezen kívül azóta sem volt vele probléma. Illetve egyszer, amikor külső vinyókeretbe raktam, az nem tetszett neki, nekiállt kattogni
 De van egy pár éves csodálatos márkájú Excelstor nevű 80 GB-os is a gépemben, erről nem ír adatot, valószínűleg, mert ide-sata átalakítóval kötöttem az alaplapomra. A vinyó első használata óta 5 percenként ''felsikítva nyikorog egyet'', de ezen kívül azóta sem volt vele probléma. Illetve egyszer, amikor külső vinyókeretbe raktam, az nem tetszett neki, nekiállt kattogni  én gyorsan ki is vettem és vissza a gépbe, de MÉG gond nélkül müxik, ez volt karácsony körül
 én gyorsan ki is vettem és vissza a gépbe, de MÉG gond nélkül müxik, ez volt karácsony körül  Azért próbálok vigyázni, hogy nagyon fontos adatok ne legyenek rajta
 Azért próbálok vigyázni, hogy nagyon fontos adatok ne legyenek rajta