- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Komplikato #143 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel off-ban írtam azt a részt. Azért mert érdekelne annak a teljesítménye az x850xt-hez képest mivel ez a 16 pipás 7800gs mint említettem volt elég felemás eredményeket produkált. A beszerezhetőségre meg: #147
Maradok tisztelettel. -
Hun'reeth
őstag
Remélem ha lesz 7600GT-tek frissítve lesz a cikk már csak a teljesség kedvéért is.
Engem kicsit meglepett a 7800GS felemás teljesítménye. Amúgy ha jól emlékszem a Gainwardnak van 24 pipás agp-s verziója
Az x850xt meg tényleg jó darab én pedig tisztelettel maradok a mostani kártyámnál.(hacsak a 7600GT nem lesz igazán jó áron)
-
Hun'reeth
őstag
Csak egy gondolat még cikkolvasás előtt: jó, hogy lassan évek óta az agp végnapjairól olvasunk, hosszú haldoklás
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest