- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Köszi, elösször is, hogy fiatalnak tartasz, ez hízelgésnek veszem!
(nem tudom Te mennyi lehetsz, most már kíváncsi vagyok
)
A PH teszteket meg mostanában tényleg egyre kevesbbet olvasom végig, inkább csak a képek, diagrammok, és konkluzio. (nem mindenkinek van ideje több oldalt elolvasni)
Ez a két progit futtatok egyszerre és gyorsabb igaz, de sokszor 1 progit szeretnék futtatni gyorsan, akkor mit csináljak? Pl. tömöríteni szeretnék egy DVD-t xvid-be és az írja ki az adataimnál látható gépem, hogy dőlj hátra kishaver, mert 3 órát minimum elmojolok vele 100% prociterhelés mellett.
Az, hogy most 3-4 vagy 5 órára kell otthagyni a gépet mert mást nem nagyon lehet vele csinálni nekem már mind1. Erről jut eszembe egy dualmagosnál megoldhjató, hogy az egyik szálon tömörít a másikon pedig valami használhatót csinálok? (persze ha nem itt megint kilyukadtunk a szoftvernél) A játékot nem merem kérdezni azt gondolom nem.
Mellesleg annyiból tényleg igazad van, hogy nekem is gyorsult a gépem most már elég sokmindent megtudok vele csinálni úgy, hogy közben mások futnak a háttérben, csak hát szeretném ha még jobb lenne!
Hardvert meg úgy érzem nem cserélek túl gyakran, amióta számolom a gépeimet (most csak a procikat nézve) AMD K6-2 200; AMD K6-2 450; AMD Thunderbird 1100; AMD A64 3000+.
_Gudella-nak:
Nos a 32bit -> 33bit 100% gyorsulást egy cikkben olvastam, még annak idején, nem Én találtam ki, és mint hangsúlyoztam ez csak elméleti, de azért 32bit -> 64bit lehetne igazán 4-500% -os gyosulás!
Ami pedig a cache-t illeti, nos itt a bűvös szó: Celeron!
Ha jól emlékszem mindig a cache méretére hivatkoztak ha gyorsabb volt egy rendes PII, PIII vagy PIV proci mint egy Celeron. Ezt várnám itt is most.
A dualmagról a véleményemet már fentebb leírtam.
A szoftvereket illetően végre egyetértünk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Suzuki topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest