Új hozzászólás Aktív témák

• Peet

senior tag

válasz Allien #85 üzenetére

Köszi, elösször is, hogy fiatalnak tartasz, ez hízelgésnek veszem! :B (nem tudom Te mennyi lehetsz, most már kíváncsi vagyok ;) )
    A PH teszteket meg mostanában tényleg egyre kevesbbet olvasom végig, inkább csak a képek, diagrammok, és konkluzio. (nem mindenkinek van ideje több oldalt elolvasni)
    Ez a két progit futtatok egyszerre és gyorsabb igaz, de sokszor 1 progit szeretnék futtatni gyorsan, akkor mit csináljak? Pl. tömöríteni szeretnék egy DVD-t xvid-be és az írja ki az adataimnál látható gépem, hogy dőlj hátra kishaver, mert 3 órát minimum elmojolok vele 100% prociterhelés mellett.
    Az, hogy most 3-4 vagy 5 órára kell otthagyni a gépet mert mást nem nagyon lehet vele csinálni nekem már mind1. Erről jut eszembe egy dualmagosnál megoldhjató, hogy az egyik szálon tömörít a másikon pedig valami használhatót csinálok? (persze ha nem itt megint kilyukadtunk a szoftvernél) A játékot nem merem kérdezni azt gondolom nem.
    Mellesleg annyiból tényleg igazad van, hogy nekem is gyorsult a gépem most már elég sokmindent megtudok vele csinálni úgy, hogy közben mások futnak a háttérben, csak hát szeretném ha még jobb lenne! :U
    Hardvert meg úgy érzem nem cserélek túl gyakran, amióta számolom a gépeimet (most csak a procikat nézve) AMD K6-2 200; AMD K6-2 450; AMD Thunderbird 1100; AMD A64 3000+. :)

_Gudella-nak:

Nos a 32bit -> 33bit 100% gyorsulást egy cikkben olvastam, még annak idején, nem Én találtam ki, és mint hangsúlyoztam ez csak elméleti, de azért 32bit -> 64bit lehetne igazán 4-500% -os gyosulás! :)

Ami pedig a cache-t illeti, nos itt a bűvös szó: Celeron!
    Ha jól emlékszem mindig a cache méretére hivatkoztak ha gyorsabb volt egy rendes PII, PIII vagy PIV proci mint egy Celeron. Ezt várnám itt is most.

A dualmagról a véleményemet már fentebb leírtam.

A szoftvereket illetően végre egyetértünk! ;)

Új hozzászólás Aktív témák