- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
válasz
<Adamsky> #86 üzenetére
Én sem, és tudom, köszi.
Nem maradtál le semmi lényegesről, csak ''kellett'' már valami, mert az 1 giga nagyon kevés lett, mióta nálam járt ''AZ'' X5-ös (a 20giga tárhely nagyon jó dolog, és gyünyörűen szólt, de _nekem_ nem vált be, valahogy ''nem szerettem belé''..), viszont egy hónapja próbálgattam a D2-t a Korner-ben... hát, megtetszett. 'Jobb híján' jelenleg ebben látom az utódot, bár az is meglehet, hogy nem ez lesz az Ultimate DAP. PMP-nek lehet hogy apró lesz, de a hangja kiváló, amiatt lesz főleg, nem egérmozira (bár talán arra is), és bízok benne, hogy megszokom a kezelését majd. Plusz a flash támogatás, és bővíthetőség is mellette szól. Az i7-ről letettem, nem bízok benne, még nem elég kiforrott..
A D2-t külföldről hozza a tesóm, semmiképpen nem akartam kihagyni. A jövő héten érkezik, és már nagyon várom a hugit, meg persze a kütyüt is...)
A G3 tartalékba megmarad, amíg bírja, használom azt is, persze.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged