Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ponti_ak

addikt

válasz need #251 üzenetére

Szia,
    ööö.. ha jól emlékszem, csak be kell másolni az 1 db file-t a gyökérbe, és újraindítani (aha, igen.. angolul lásd lent..).

"Vissza-csinálni" a dolgot a file törlésével lehet (talán). Biztonsági mentés szerintem nem kell (de mivel én nem/sem vállalok felelősséget a Theme működéséért, ezért szvsz nem árt.. :) ).

"€: How to apply the theme/startup logo
    You put the D2N_rs.bin into the root directory of the D2. Then you restart it and watch the progress bar till the update is done and the D2 switches off automatically. Then you restart again and the theme should be applied. Then you connect your D2 to your pc again and put the logo.lib (if yours isn't called logo.lib you have to rename it first) into the system folder of your D2. Now also the startup logo should be working."

-----------------

MOD:
    @Bashir:

Üdv! Jó kis topik, öröm volt végigolvasni.
    Örülök, és köszi, de ez nem csak az én érdemem. :B :))

...olvasom, Te áttértél a kóreai upgrade-re. Hadd kérdezzem meg, ment simán? Mi a módja? Ugyanaz? Gondoltam, felváltok a legújabbra (2,57), ami leírva nem túl bonyolult. Viszont: a különböző alap fw bekavarhat?
    Sorban: Igen (ment simán), Igen (ugyanaz a módja), Igen (teljesen jól gondolod), Nem (nem kavarhat be, és vissza is lehet térni, ha mégsem jön be..). // 2,xx =EU fw, x,51 ileltve x,57 a fw-verzió száma, de ezt már szerintem tudod is. :) //

Szép ez az "ájfon"-os flash.
    Thx, bár nem én csináltam, de jelenleg épp nekem is ez van fent.. :))

További jó D2-zést, zenélést, videózást, stb (--> mobil multimédiát) Neked, és minden Kedves kollégának. :C

üdv: ponti

Új hozzászólás Aktív témák