Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Már kértem a PH! ilyen Everest screenshot-ot. Feltételezem nem mernek adni, mert te tuti belekötnél, hogy jobb memória időzítésekkel, jobb eredmény érthető el Be kell látni 1mag csak 6,4GB/sec jutt.

Elektronikai megközelítés: Gondolj bele, ha a memória az IMC keresztül közvetlenül a mag L2 cache-hez kapcsolódna, akkor olyan ''oszcilátor'' kellene ami pl: 2000Mhz és 250Mhz között teremtene kapcsolatot, örült nagy a két órajel között a különbség,na most 90nm környezetben ez kivitelezhetetlen vagy ha meg is oldható rettentő költséges lenne az tuti. A kegyetlen valóság az, hogy az IMC a proci alapórajele (200Mhz) és memória busz órajele között lát el ''oszcilátori'' feladatokat, így jön ki a theorikus sávszélhatár 1magra 200Mhz x 128bit/8 x 2= 6400MB/sec. , ezért magyarázom, hogy tiszta humbug az AMD részéről, hogy a magórajelhez képzi a memória osztót.
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Hello
En a legegyszerubb megoldast valasztottam. Fogtam magam es az everestbeli eredmenyhez viszonyitom az egeszet. Ala` mit visz az enyem 400 on es a sima. Nna ha azt nezem akkor kozel azonos redmeny fog kijoni mind 1 mag mind 2 magnal. Ez most hirtelen gondolkoztam es szamoltam az agyamban igy keson este de lehet tevedek.\
szerk: a sisof sandraban meg sosem hittem szerintem nem is fogok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő