- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Már kértem a PH! ilyen Everest screenshot-ot. Feltételezem nem mernek adni, mert te tuti belekötnél, hogy jobb memória időzítésekkel, jobb eredmény érthető el Be kell látni 1mag csak 6,4GB/sec jutt.
Elektronikai megközelítés: Gondolj bele, ha a memória az IMC keresztül közvetlenül a mag L2 cache-hez kapcsolódna, akkor olyan ''oszcilátor'' kellene ami pl: 2000Mhz és 250Mhz között teremtene kapcsolatot, örült nagy a két órajel között a különbség,na most 90nm környezetben ez kivitelezhetetlen vagy ha meg is oldható rettentő költséges lenne az tuti. A kegyetlen valóság az, hogy az IMC a proci alapórajele (200Mhz) és memória busz órajele között lát el ''oszcilátori'' feladatokat, így jön ki a theorikus sávszélhatár 1magra 200Mhz x 128bit/8 x 2= 6400MB/sec. , ezért magyarázom, hogy tiszta humbug az AMD részéről, hogy a magórajelhez képzi a memória osztót.
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Hello
En a legegyszerubb megoldast valasztottam. Fogtam magam es az everestbeli eredmenyhez viszonyitom az egeszet. Ala` mit visz az enyem 400 on es a sima. Nna ha azt nezem akkor kozel azonos redmeny fog kijoni mind 1 mag mind 2 magnal. Ez most hirtelen gondolkoztam es szamoltam az agyamban igy keson este de lehet tevedek.\
szerk: a sisof sandraban meg sosem hittem szerintem nem is fogok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Szemüveges topik
- Milyen TV-t vegyek?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest