Hirdetés
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
köszi a cikket.érdekes volt.
-
Bloksma
aktív tag
Ennyi kreativitás egy helyen
-
Zé777
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #55 üzenetére
Rendben főnök, ahogy érzed...
-
Zé777
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #53 üzenetére
Ezt most nem értem pedig műveltnek hittem magam!
-
sfeco79
csendes tag
Ügyes az a néger gyerek. Vajon ki lehet a gazdája?
-
rootkiller
őstag
Elég veszettül néz ki az a doboz, ami állítólag hangfal. Mondjuk én nem nagyon hiszek az olyan megoldásokban ahol nem egy tekercs rángat egy papírt egy mágneshez képest...
-
Zé777
tag
Persze mas a ket kartya, mas parameterekkel,csak izlesileg irtam, hogy mi all kozelebb hozzam.
Ezen is van venti, ugyhogy inkabb hibrid megoldas. Youtube teszteken is aszondjak, hogy ez oszver kartya...
Lenyeg a lenyegben, hogy nekem nem tetszik, nem ugy mint az elodje. A kartya alakja a Mars 2-re emlekeztet, mar az sem tetszett..
-
Zé777
tag
Iszonyat nagy Ares "fan" voltam, volt is egy pédányom, amit mai napig bánok, hogy eladtam...
De ez a 2-es rajtszámú nem igazán tetszik. Bár sok mindennel vagyok így, hogy első (második, harmadik, negyedik...) látásra nem jön be, aztán pedig belebolondulok. Majd kiderül...
Nekem a Devil 7990-es kari jobban tetszik, sőtt még ROG-os környezetben (gépben) is jobban el tudom képzelni.
-
KAMELOT
titán
Egész cikkből legjobb az ASUS ARES II. Csak az ára kicsit durva. 1000euro alá lenne belőve még talán megvásárolható lenne valaki számára.
-
vinibali
őstag
jó hír hogy a tudástár fejlődött, mostanában néha 1-2 érdekes irományt találtam benne
nagyon szép házat csinált valaki, elég igényes munka lett!
viszont csak én nem vagyok képben ezzel a JVC KENWOOD dologgal kapcsolatban? valaki mesélhetne vagy leírhatná a tudástárban -
Zé777
tag
-
atike
nagyúr
Nemsemmi.
Nekem ez a 20"-os "kis" tablet nem volt meg... Áll le. Na jó, volt más is amire tátottam a szám...
-
dgcs
csendes tag
Hát ez az iPotty egy besz..ás!
Ezek után már azon sem csodálkoznék, ha a Samsung válaszul kidobná a színes LCD WC papírt, amin rajzfilmek mennek, és ha a gyerek kitörli vele a s..gét, akkor dicséretként wi-fi -n keresztül rendel neki egy pizzát!
Hajrá!!! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jópofa az a webkamera, csak persze drága.
Viszont ki kell javítanom a cikkírót, mert a Star Trek nem űropera, George Lucas hívja így a Star Warst.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ledes lámpámban mégjobb lenne a star trek hajó.
-
nyunyu
félisten
-vagy "tizen párévesen" 110 kilós Chips zabáló kis malackák lesznek, akik ahelyett, hogy sportolnának,vagy játszanának a többi gyerekkel otthon bambulnak a monitor előtt lövöldöznek egész nap, vagy "kaszabolnak" a WOW-ban....
Az meg South Park volt, Make love, not Warcraft
-
blaca83
őstag
Az egy dolog, hogy a gyerekek korábban érnek ezen a területen is mivel ma már szinte minden adatforgalom neten keresztül történik és egyre több iskolában megjelennek nálunk is az oktatásban az érintőképernyős táblák meg a sok IT cucc DE:
-ha nem lesznek nevelve is és nem kapják meg a törődést is akkor ilyenekké válnak:
[link]-vagy "tizen párévesen" 110 kilós Chips zabáló kis malackák lesznek, akik ahelyett, hogy sportolnának,vagy játszanának a többi gyerekkel otthon bambulnak a monitor előtt lövöldöznek egész nap, vagy "kaszabolnak" a WOW-ban....
-Később meg "behülyülnek" és valamelyik középiskolában lövöldözik ki magukat "élesben".
-
dragon1993
őstag
Az az egyedi ventilátor nem rossz, kicsit Iron Man -es de bejön .
-
mepet
addikt
Nagyon komoly a fa hangszórókeret, kíváncsi lennék a hangjára.
A JVC egyébként már régebben is gyártott fa membrános "hagyományos" hangszórókat a komolyzene kedvelőinek.SZVSZ a moddervilág alkotása nem szép, viszont a rengeteg feleslegesen elcseszett munkaóra miatt megérdemli az alkotó, hogy jól szórakozzunk az izlésficamán.
-
Marci.32
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=uqF2gryy4Gs
Nem lehet elég korán...
-
nyunyu
félisten
-Ezért lesznek már 5-6 éves korukra "FULL kockák" a gyerekek mert az okos szülők még sz@rás közben sem hagyják Őket "IT cucc" nélkül.
Ezek nelkul is full kockak lesznek a gyerekek.
IT cegnel dolgoztam, volt sok kisgyerekes kollega:
- negy eves kislany a programozo faterjat megszegyenitve kezeli a droidos appokat. Olvasni meg nem tud, de siman megtalalta a macis kifestokonyvet. Elso dolga elkobozni a melobol este hazaesett faterjanak a telefonjat, hogy jatszon vele.
- GYESen levo, otthonrol dolgozgato kollegina fizunapkor behozta az 1 eves fiat, meglatott egy szabad billzetet, nekiallt klimpirozni rajta. Alig tudtuk lelockolni a kaveert ment kollega gyanutlanul ott felejtett gepet, nehogy elvesszen a munkaja.
- masik GYESen levo kollegina hasonlo koru fianak kellett adni egy egeret, hogy legyen mit tologatnia. Elozo kolok dompere nem kellett neki. -
AkosAkos
aktív tag
Hiánypótló tudástár cikkek, nekem sokat segítenek!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Azt a rohadt de szép az a mod. Nagyon bejövős. Az iPotty meg már egy baromság, sok okos nem tud mit kezdeni magával
-
nyunyu
félisten
Nem kell sok hozzá, hogy iTermékkel szülessenek a gyerekek.
Futurama Attack of the Killer app cimu resze megvan?
-
blaca83
őstag
1. A Star Trek webcamera fanatikusok számára szinte kötelező vétel!
2. A modding cucc nekem nem jött be, valamiért nekem már egy kicsit "giccses".
3. Az "iPotty"-tól pedig végleg ledobtam a láncot.
-Ezért lesznek már 5-6 éves korukra "FULL kockák" a gyerekek mert az okos szülők még sz@rás közben sem hagyják Őket "IT cucc" nélkül. -
kelly416
veterán
iPotty... végre a helyére került az i-cucc.
Amúgy csak nekem nem akarja betölteni a második oldaltól a cikket, vagy szerkesztés alatt áll, esetleg annyian tekintik meg éppen, hogy nekem nem jut?!
-
Ati1979
veterán
Megdobhatnának azzal a kb. 3500 USD -be kerülő, 1 tb-os pendriveval.
-
Marci.32
csendes tag
Ez az iPotty magyarosan még külön jól hangzik...
Nem kell sok hozzá, hogy iTermékkel szülessenek a gyerekek. Majd jön az iPelenka, külön jelez a szülőknek wifin keresztül, hogy csere és alvázmosás esedékes. -
Zé777
tag
Na nekünk lassan úgyis pont jön a biliztetős korszak...
-
HoaryFox
őstag
Az a mod gépház... Megláttam azt az egyedi venitjét és keresnem kellett az államat
Az iPotty-ról meg no comment...
-
McDog
aktív tag
iPotty! is jó , de azért az e-link-re jobban kíváncsi lennék milyen.
-
moli.hu
őstag
A játékok beolvasása az egyszerűség kedvéért SD kártyáról történik.
es ez kint volt a CES-en? engedelyezett a warez a CESen?!
-
Kashim
őstag
Ahahah, az a minibudi kikészített. Világbajnok a színválasztás.
Kíváncsi lennék a hangkeretek hangjára. Ezek konkrét termékek lesznek majd, vagy valami tanulmány az egész? Nehezen tudom elképzelni, hogy valami értékelhető jöjjön ki a dologból, de tényleg nagyon kíváncsi lennék milyen.
-
Az a katasztrófabiztos SNES odab@sz!
Jól jöhet zombiapokalipszis idején is.Viszont ez a GC+N64 páros felkeltette az érdeklődésemet; nem tudtam, hogy az ilyen újabb masináknak is készül retroklónja. Ez legális?
Szerk.: Ja, hogy ez sufnimod. Akkor persze legális...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Király ez az iPotty. Nagyobban nincs?
-
Kasya
nagyúr
Azert a Star Trek webcam jopofa, foleg hogy ha begyujtod a plazmainduktorokat es impulzusra kapcsolsz, meg vilagit is.
A hangfalak pedig innovativak, de ,,, -
törölt tag
iPotty!
Ez nekem már túl sok.Nembirom.Nem is tudom hogy tanulhattam meg sz.rni ájpad nélkül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A CES jóvoltából az új év számtalan meglepetéssel indult; a gyártók nem hagyják a techrajongókat unatkozni.
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest