- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Nekem ez a külső kijelző tetszik nagyon, praktikus dolog. Persze lehetne kicsit olcsóbb, vagy érintős verzió is.
-
JanR
addikt
Az az ívelt kijelzős egybegép elképszetően elegáns!
-
apatyas
Korrektor
"míg az Intel processzoroknál 8 GB-tal LPDDR3 jár, míg 12 GB mellett már DDR4"
Oszt ezt hogy? tudatlan vagyok. Tényleg ugyanaz a foglalata?"mivel az 1,5 mm vékony vázba nem férne el egy dedikált grafikus vezérlő"
Hát, abba szerintem sem férne bele"Mindegyik Envy x360-as modellen az alapfelszereltség része a 128 vagy a 256 GB-os NVMe SSD, de az Intel processzorokkal szerelt géphez opcionálisan kérhető egy extra HDD is."
Megjegyzem, hogy a youtube videók alapján az AMD házakban is van hely egyszerre hdd-nek és SSD-nek is, és be is szerelték és működik. -
Acta@
csendes tag
Szerintem jó ötlet volt a talpba helyezni a hardvert. A kijelző mögé téve a "nyak" résznek nagyobb tömeget kéne tartani, valószínűleg jobban imbolyogna a felső rész, esetleg le is kéne súlyozni a talpat, de kisebb alapterületű sehogy sem lehetne. Ezen felül az ívelt kijelző mögé nem hiszem, hogy jó térkihasználással lehetne bepakolni a hardvert, ráadásul a kijelző elektronikája és maga a "gép" egymást fűtenék, így a hűtés is nehézkesebb lenne.
-
CheGhost
aktív tag
Már tavaly év vége óta várok egy 15" alatti hp notit ryzennel.
Lassan beérik a várakozásom eredménye.
Csak mikor jelennek már meg?
Aztán lehet, hogy nem veszek. -
Klassz a lávás háttérkép, így szép egységes a bemutató. Amúgy az egybegép cuccai a talpban vannak? Lehet hülyeség, de én mögé tettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat felújított Envy x360-akkal, illetve érdekes kijelzőkkel frissít.
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Philips FHD monitor ELADÓ
- HP M24fe Monitor!24"/IPS/Full HD/75hz/Freesync/99% sRGB
- LG UltraFine 27UN880P-B 4k Ergo Monitor!27"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac komp
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest