Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sti10p

senior tag

Az első C64 amivel dolgom volt az pont ilyen külselyű volt, de a saját amit vettünk már az új, modernebb külselyű volt, így inkább az nőtt a szívemhez, ha ez a kaszni is arra hasonlítana tán megengedőbben álnék hozzá. De retro ide vagy oda, ez az ár akkor is túllő a célon, a főoladalon látható látványterv sokkal bejövősebb, abban is van retro azért és ízig-vérig Commodore (mondjuk inkább már Amigás, de a C64/II is az volt). Nem hinném hogy el van fuserálva, csak ennyi pénzért valami plusszt is hozzá kellett volna rakniuk, mert azt a feltámasztás ötlete is megkívánná. Sajnos úgy tűnik, hogy az árán kívül nem igazán méltó a legendához, és a régi külső miatt én még akkor is meggondolnám a vételt, ha dollár milliomos lennék. Persze én ürülök, hogy végre megcsinálták, csak ennél többet is be lehetett volna dobni. Én legalábbis nem haraptam rá a csalira, bármennyire is beletartozom a célfogyasztók közé (a fizumat leszámítva :N ), szal ez most nem jött be nekik :P ...

HummerC:
    Volt a 2001 felé egy EA-s újragondolása a Street Rod-nak, amit a Need For Speed-es fejlesztők csináltak, Motor City Online volt a neve és gyak ua. a tunigolós/retro verdás Street racing játék volt, csak a kornak megfelelő grafikával persze, sajnos csak Online lehetett játszani és fizetős volt és 2003-ban már be is zárták, de képeket láttam róla és elég meggyőző, szal még lehet belölle valami...

Új hozzászólás Aktív témák