- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valszeg bámit fel lehet törni, csak baromi fárasztó és/vagy bonyolult, drága. Ezért inkább ellopják, sok helyre fészbukkal is be lehet jelentkezni. Elég az oldalt feltörni, vagy átirányítanak egy ugyanúgy kinézőre, bejelentkezel és meg is vagy nekik. Ráadásul egy helyen sok id megszerezhető. Sok ilyen hülye levél jön törés nélkül is, nav hátralék a tárgymezőben stb, meg hívogatnak burkina fasóból meg burundiból stb, hátha visszahívod.
Balekokra vadásznak. -
törölt tag
válasz
Juhaszatti #39 üzenetére
Gondolom a nagyobb tévéknél akár 2 dollárt is költenek a hangrendszerre.
Lehet, hogy még sokat is mondtam. -
törölt tag
válasz
Juhaszatti #37 üzenetére
Anyuméknak egy alap 32 colos Thomson van, de az botrányosan, elviselhetetlenül rosszul szól. Beiktattam egy pc hangszórót a beltéri audió kimenetére, az szól a tv helyett. A képe tűrhető, meg olcsó is volt, de ilyen rosszul szóló tévét még nem hallottam.
-
törölt tag
Nem láttam, hogy olcsóbb lenne egy tévé Smart nélkül, akinek meg monitor kell azt is vehet.
Nem hiszem, hogy sokkal túléli a hardver a szoftver támogatást, a mai cuccok nem fognak tízen évig működni. Engem nem is érdekel, elegem van már a nosztalgiázásból, ezek használati tárgyak, használom amíg megfelelően működnek. -
törölt tag
Szóval akinek nincs külső médialejátszója és 100 csatornás hangrendszere az mind olcsójános 3-as iq-val? Ja, minden burzsuj gyökérnek az a véleménye a 2 milkás tévé előtt fetrengve, hogy a csórók nézzék junosztyon a szomszédokat.
Különben gazdagisztánban két csével írják, hogy ócscsójános. -
törölt tag
Hamarosan ilyenek lógnak majd minden lakásban és majd reggeli torna közben rádszólnak, hogy “magasabbra a térdeket polgártárs!” Valahogy világszerte nagyon népszerű olvasmány lett Orvell, nesztek itt a telekép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph 120 Hz-es képfrissítési rátával, HDR támogatással, beépített kamerával, és komoly integrált hangrendszerrel érkezik az X65.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest