Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peak
addikt
válasz
Johnnyxy27 #20 üzenetére
aida64 / memory read/write/copy tesztek
-
voodoo98
addikt
-
2400-on túli JEDEC szabványos RAM vajon mikorra várható?
-
pilu85
őstag
nagy vakítás. a plusz költséghez egy kicsit hozzácsapva egy pl gtx 750et ki kell fogni olcsón,s egyik apunak nem lesz párja... ha már játszik valaki, ne a 3833mhzs ddr4 eé tegye...szerintem. nagyon nincs értelme szerintem semmiképpen.
-
És mi köze is van annak ehhez?
Arra próbáltam utalni, hogy kifogytak már a gyártók az ötletekből, ami a kinézetet illeti, mindenhol kissárkány, villám, spongyabob, stb. minták vannak, az elmaradhatatlan rgb, vagy sima led-ek társaságában.Ez hogy függ össze az alaplap kondijaival? Amúgy azokból is létezik már igényes, egységesített kinézetű össze állítás.
-
A lényeg, hogy led ezekben is van.
Őszintén szólva 12 egy tucat kinézetük van.
-
Jöjjenek csak az új generációs APU-khoz!
(#1) tibaimp
Nem minden esetben, pl. APU-knál nagyon sokat számít az órajel, az IGP elég sokat profitál belőle. -
tecsu
addikt
A Kaby Lake és a vele jövő új chipset nem enged majd nagyobb memóriafrekit, mint a Skylake - hivatalosan?
-
tibaimp
nagyúr
Én mindig is azt az elvet vallottam, hogy megveszem inkább az alacsonyabb órajelű, de nagyobb kapacitású ramot, mint fordítva. Mikor pár éve gépet fejlesztettem is megvettem az 1600MHz-es 16GB ramot (többen is mondták ismerősök, hogy minek mikor 8GB bőven elég (legalábbis akkoriban)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest