Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KerryVTR
tag
Persze, én sem azt mondtam/írtam, hogy egy sem működik, hiszen van akinek igen, ahogy neked is. De sokaknak nem megy, ahogy mások is írják. Én egyszer kipróbáltam az enyémet, lassabban indult el, de ment két percig kb., mert tovább nem foglalkoztatott a dolog. De hosszútávon nem próbáltam (nem is fogom, mert nem nézek tv-t).
A szüleimnél bekábeleztem, mert az is csak 30Mbit a max sebességet tud, és csak a beltéri van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest