- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Riasztó topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIT_
tag
válasz
xcoreman97 #694 üzenetére
Igen, a legújabb. Eddig szuper. Ahogy kijött, frissítettem.
-
xcoreman97
csendes tag
És a legújabb rendszer van rajta?
-
BIT_
tag
Nálam semmi baja. Nem akad, nem fagy, nem csúszik......
Itt tökéletes. 3 box van itthon. A környéken sem panaszkodik rá senki. -
zelos
aktív tag
válasz
xcoreman97 #691 üzenetére
Szar de olcsó.
-
xcoreman97
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #690 üzenetére
Nem is értem, hogy miért adták ki ezt a “smartbox”- ot. Ha ennyire szar akkor minek adják ki, lehet jó dolog, hogy tudsz rajta YouTube-ozni, HBO nézni stb.. De ezt egy okostv is megtudná csinálni ezt, max venni egy okosított (chromecast, xiaomi)..
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
xcoreman97 #689 üzenetére
-
xcoreman97
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #688 üzenetére
Szia!
100 évig hanyagold szerintem! -
Kaba
veterán
válasz
zsoltzsolt #686 üzenetére
Nem érdemes.
-
zsoltzsolt
addikt
Ahogy olvasgatom ezt a topikot, gonbdolom még nem érdemes átállni iptv-ről smartboxra...
-
Hujikolp
őstag
válasz
Kronos3000 #679 üzenetére
Ilyet találtam, másnak lehet még jól jön:
A távirányító gyári beállításainak visszaállítását a 3-as és 7-es gombok folyamatos nyomva tartásával tudod kezdeményezni. A sikeres visszaállítást a távirányító jelzőfénye kettő gyors felvillanása jelzi. [https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/TelekomTV_taviranyito_hasznalati_utmutato.pdf]
-
svbela
csendes tag
válasz
A Google TV távirányítóval működik és a gyorspanelen is lesz távirányító gomb, így egyszerűen indítható.
-
KerryVTR
tag
válasz
Be lehet rá tanítani a tv távirányítóját is akár. Azt nem tudom, hogy mindegyiket vagy típus függő-e, de nálam simán megy vele, csak más a gomb kiosztás kicsit.
-
Kronos3000
senior tag
Nálunk jól működik a box, viszont tegnap látszólag tönkrement a távirányító. Nem reagált semmire, elemet is cseréltem, így is semmi. Vandával kommunikálva foglaltam mára üzletbe időpontot cserére. Aztán pc-s észjárással kipróbáltam a régi módszert, 15 percre kivettem az elemeket, és lám "megjavult" működik azóta is. Viszont addig sem nyugodtam bele, hogy nem lehet másképp használni, a telekom műsorújság alkalmazásával nem sikerült, és tovább keresgéltem, így több alkalmazást kipróbálva, végül a "Remote for mecool TV Box"-al a play áruházból, sikerült működésre bírni. Samsung S21-en működik, telefonnak és a boxnak ugyanazon a Telekomos wifin kell lennie. Tele van reklámmal, de ha valakinek gondja akadna a távirányítóval, ideiglenesen megteszi, amíg megoldódik a probléma. Nálunk Csepel erdősoron giga nettel, kezdetek óta jó a kép, nem csúszik a hang, elég gyorsan is működik, igaz semmi nincs letöltve rá, csak a tv funkció van üzemben.
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Van 3 ilyen sz*r a családban, és ma tellt be a pohár a yt reklámokkal. Fizettük egy ideig a prémium-ot, de - anélkül, hogy kitálalnék a nem ide tartozó problémáimról- most nem opció ez a megoldás.
3 telón vígan működik a Vanced, hiába állítatta le a fejlesztést a Google. Erre viszont nem tudom feltelepíteni
Akiben van egy kis jóérzés, empátia, meg ilyenek, az legyen kedves osszon meg infót privátban a lehetséges alternatívákról.
Előre is köszönöm -
Zoshi85
aktív tag
Nekem mostanában lekopogom.. Jól működik.
-
Hujikolp
őstag
válasz
xcoreman97 #671 üzenetére
Szia,
Sajnos nincs lehetőség visszatérni a 9-re
-
Gexxx
tag
Sziasztok. Jól látom, hogy még mindig nem érdemes a másfél éves szoftvert frissíteni?
-
xcoreman97
csendes tag
válasz
KerryVTR #670 üzenetére
Sziasztok! Május óta vagyok a Telekomnál és smart boxot kaptuk már. Amióta kijött pár hónapja egy új rendszer a boxra, azóta borzalmas. Lassú betöltéskor, bugoskodik… van valami megoldás, hogy az előző verzió legyen rajta? Android Pie rendszer volt fent, most az Android 10 van fent.
Üdv Kristóf -
KerryVTR
tag
válasz
totya1973 #669 üzenetére
Hát igen. Széles a repertoár a hibákban sajos. Hívd a Telekomot, hogy küldjenek valakit.
3 napon belül megy valaki és csinál vele valamit. Nálunk másnap kint voltak több esetben is.
Valószínűleg elsőre csinálnak egy factory reset-et, amit lehet telefonon is elmagyarznak, ha sikerül megérteni...
Ha tudod hogyan kell telefont rootolni, akkor van egy kis előnyöd a megértésében és menni fog telefonon. -
KerryVTR
tag
Nem kérdeztem, de nagy eséllyel csak ez van nekik.
Amikor rendeltük nyáron, még akkor "lehetett" választani a régi fajta és a smart között, de aztán kiderült, hogy ez már akkor sem volt igaz. Azóta hallottam mást is, és tippet is kaptam, de már rég feladtam az ezzel való idegeskedést inkább.
Nem használom, és így nem bosszant, hogy mennyire kritikán aluli az egész... -
KerryVTR
tag
Nálunk MINDENNAP (nem túlzok!!!) este kb. ugyanabban az időpontban elment az adás és iszonyat lassan jött be az adás egy kikapcsolás után.
Kijött a szerelő, akit érdekelt is, hogy mi lehet a baj, és kicsit mélyebben "belenyúlt".
Ő kikapcsolta a NAT-ot (legalább is ezt mondta), amit csak ők tudnak, és azóta sokkal gyorsabban jön be az adás, miután esténként elmegy hosszabb, rövidebb időszakokra.
Kikapcsolni nem szoktuk már, mert azt javasolta, hogy inkább ha lehet, soha ne tegyük. Így legalább van adás amikor a TV-t bekapcsoljuk.
És még egy dolgot javasolt, hogy a WIFI legyen kikapcsolva teljesen, mert az is bekavarhat. -
zelos
aktív tag
Nálatok a box nem tölt be lassan bekapcsoláskor? Nálam fél óra alatt sem indul el az adás, ki be kell kapcsolgatni mire elindul..
-
BIT_
tag
Valahogy rá lehet venni a boxot, hogy egy memóriakártyát, vagy egy pendrive-ot belső tárnak használjon? Édes kevés az a 4 giga ami benne van. Raknék rá egy Kodit :)
-
Sérnyovác
tag
Üdv!
Ma jött meg az android TV smartbox, beállítások közben írta kell frissíteni, jött a frissítés rendben lement, újraindulás után egy zöld képernyő és visító hang. Áramtalanítás után ismét ugyanez. Factory reset és újraindítás minden elindult, de már nem kért frissítést. Minden rendben működik rajta. Mi az utolsó frissítés szoftver száma? Járt így más is? -
zelos
aktív tag
Hali! Ma kötötték be telekom net+tv, első kérdésem..
Pendrive-ot milyen formátumra formázzam hogy lássa a box? Ntsf-ben próbáltam és nem látja... -
alaves
addikt
válasz
Vicarious1 #653 üzenetére
A HDMI kalibrálás eredménye nálam az lett (én jó minőségű HDMI 2.0-ás kábelre tettem a gyári helyett), hogy HDR módban továbbítja az SDR TV adások képét a TV felé. HDMI kalibrálás visszaállítás és újraindítás után visszaállt a helyes SDR módba.
-
Vicarious1
aktív tag
Lett egy új menüpont a beállításoknál : HDMI kábel kalibrálás. Ezt próbáltátok, javít (vagy ront) valamit? Van értelme?
-
ozzyxx78
csendes tag
Hi!
Mi tv stickre tv go lehetséges e?
Vagy sticken futtatva böngészőből belépve a tv go oldalára szóba jöhet?Már próbáltam, elsö nekifutásból nem indult.
Vkinek ötlete??
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest