Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"nem mindenkinek kell űrkorszaki meg 100%-osan PH-fórum-expert-approved hardver"
Na most... ez minek. Bárki felkocoghat egy nagyobb kisker oldalára, és megnézheti mi jön ki br 60e-ből... Ilyen egybe ház+tápos versenyszámban legyen valami Chieftec (csak hogy ne teljesen-gagyi legyen), és 2e az összeszerelésre (mert nem mindenki tud olyat otthon). És legyen annyi eszünk, hogy a mostani körülmények közt elég lesz 160G-s HDD, ha már minimál gép. Akkor ez 775-ös E3XXX két magos Celeron, 100% szilárd elkós alaplap (Intel chipset). (Csak mellékesen, 1-2e-el felette akár 1155-ös cucc is kijön.) Hogy feleslegesen gyors? De egyrészt nem drágább, ergo eléggé lenyúltak ezzel Sempronos raktárkészlet-söprős csodával. Másrészt valójában nem tudja a boltos, hogy mire fogja majd használni a jó munkásember a gépét (mint ahogy gyakran a jó munkásember sem). Azon az egymagos Sempronon pl. egy nagyobb Flash videó már akadozhat szorványosan (mert béna a Flash-es lejátszás, de hát ez van), meg hát na, nem olyan gördülékeny ha bármi mai szoftverekről van szó. Aztán a HKC meg nVidia chipset... ez vallási terület, ne is menjünk bele. De ha valaki engem kérdez, én azt mondom neki, hogy dobjon rá még 3e-t, és legyen FSP. Lehet hogy valójában te is...
És ne felejtsük, hogy a bill+egér, monitor(!) is jöhet még az árra. Meg nyomtató. Akkor már végkép nem oszt nem szoroz pár ezer. Ha arról lenne szó, hogy az ember tanácsot próbál adni... (Most szoftver licenceket direkt nem mondtam, mert ilyen árkategóriában azzal jobbára kiröhögnének.)
-
Recon666
Közösségépítő
Hőálló kábelharisnya? Nem sz*rral gurugáznak.
-
04ahgy
nagyúr
A Foramax géppel is csak az alaplap típusának nálatok / Foramaxnál történt elírása és a gagyi táp a bajunk. PH! szakmai írásban már ennyi épp elég kéne, hogy legyen a NEM AJÁNLOTT plecsnihez.
A két gép, amiket felsoroltál, éppenséggel PH!-Fórum-Expert-Approved is lehene, mindkettő a minőségi táp miatt. A konfigok meg teljesen rendben vannak, ha a számítási kapacitásuk / sebességük elegendő a felhasználási területhez. Semmi kivetnivaló nincs bennük.
Azt még a PH!-Fórum-Expert-Approved bagázs sem várhatja el, hogy valaki ne az igényeinek és pénztárcájának megfelelő gépet vegyen. De a HKC táp hosszú távon ráfizetéses egy 350W FSP-hez képest, még ha rövid távon olcsóbb is.HGyu
-
The Bachelor
tag
Nem tudom, hogy az RV511-es hogy került be a "Tavaszköszöntő hardverek" című irományba, mivel ez nem friss termék (de ha a tavalyi év tavaszára gondolt az író, akkor nem szóltam)
Tetszett az a cikkben, hogy több akcióra is felhívtad a figyelmünket -
Ez biztosan felhasználófüggő is, mivel nekem az elitebook-ok billentyűzete az etalon és ahhoz picit jobban hasonlít az edge, mint az eredeti thinkpad, másnak pedig más az etalon.
Az alatta lveő gép váza viszont valóban nem olyan stabil, szóval ha választanom kellene, hogy thinkpad vagy edge, akkor egyértelműen a thinkpad-et választanám, de ha kicsit szabadabban válogathatok, akkor elitebook lenne belőle.
De ebből biztosan nem lesz hatalmas vitánk, mivel a T, X gépek mindenképpen jobbak, mint az edge (a W-t nem is említem), csak a bill az (meg a pöcökegér), ami nekem meglepően kiemelkedő az edge gépeken is.
-
rudi
nagyúr
Éppenséggel anyámnak egy olyasmi gépe van, mint az első konfig, csak talán kétmagos procival, biztosan 1 GB memóriával és valami régről maradt merevlemezzel. Mindez filléres, noname házban, igaz a táp chieftec. Ezzel keresi a fizetését (könyvelő), netezik, passziánszozik, és eddig még nem panaszkodott, hogy baja lenne a géppel.
Nekem egy 2 GHz-es Core 2-es Pentiumom van, alsó közepes, Gigabyte P35-ös alaplapban 2 GB memóriával, 320-as merevlemezzel, szóval alapvetően az inteles Foramaxnál gyengébb hardverrel. Szökőévben egyszer a GeForce 9800 GT is szóhoz jut, de rendszerint inkább csak fogyaszt és pörög rajta a venti. Persze, itt azért van trükk, hogy menni tudjon rendesen a konfig, kapott egy szIgorúan legolcsóbb 64 GB-os SSD-t (V100-as Kingston), és hogy ne legyen hangja, a táp passzív. Panaszom nekem sincs sok (max annyi, hogy időnként ki kell porolni), gyorsabb gépre nem vágyom, mert amire használom, ez is elég.
Szóval nem mindenkinek kell űrkorszaki meg 100%-osan PH-fórum-expert-approved hardver.
-
rudi
nagyúr
-
raper
senior tag
Egyre jobban tetszenek a Samsug fejlesztésű laptopok. Ez is a rovatban.
-
ddekany
veterán
Az a gáz, hogy fél-laikusok a PH ezen rovatát mint szakmai tanácsot is értelmezhetik, fizetett hirdetés helyett. Gondolok itt a Foramax cuccaira, főleg az elsőre. Lehet magyarázkodni, de az igazság az, hogy a cikk szerzője aligha ajánlaná azokat jó ismerősének...
-
Nekem is volt ilyen régebbi bill-em. Vaterán árulta az illető, akinek Pesten egy eldugott helyen volt a boltja. Emlékeszem, alig tudtam bemenni az üzletbe, annyira dugig volt. Jó kis bill volt, de aztán nem kellett és eladtam.
A cikket viszont nem értem, rudi, mivel ezek az USB-s bil-ek ugyanolyan jók, mint a T500-asé, de a Thinkpad Edge 13-és is legalább!! ilyen jó. Nekem kényelmesebb volt az Edge 13-és, mint a T500-é. Ha valamit jól vettek át az Edge gépekre, akkor az pont a bill. Kinézetre tudom, hogy furcsa, de gépelés szempontjából én merem azt mondani, hogy egy szinten van, sőt jobb is. Ha valaki ki akarja próbálni egymás mellett az Edge 13-ét és a T500-ét, még megteheti, míg el nem kel - meg fog lepődni.
-
engusz
veterán
válasz
NagyVillany #87 üzenetére
A Lian Li amúgy sem olcsó, nem csoda, hogy a LED cuccai is sem azok. (Amiket valószínűleg külső gyártótól szereznek be.) Kicsit sarkít az összehasonlításod, mert a te árad mögött nincs munkadíj, csomagolás, garancia, marketing, logisztika, etc. És legfőképpen nem out-of-box megoldás.
-
NagyVillany
tag
"a Lian Li megoldása pedig 12 170 forintba kerül." (50cm 20 LED)
NagyVillany megoldása pedig 470 Ft (50cm 30 LED, azaz fényesebb mint Lian Li)
ugyanis 20 dollártól lehet kapni ingyenes szállítással ebay féle oldalakon 5m 300 LED-es cool white vizálló öntapadó LEDszalagot, ami 235-ös mai árfolyammal számolva 4700Ft, akkor 0.5m az 470 Ft.
de NagyVillany igazi megoldása az RGB szalag, főleg 44 gombos távirányítóval, mert végtelen színeket lehet kikeverni, és effekteket programozni. És amint a linken is látszik: vízálló 5 méter 300db RGB LED 44 gombos vezérléssel együtt 7755 Ft
Az tény, hogy madzag és molex csatlakozó forrasztás még szükséges, de nem jelent túl sok többletköltséget, barkácspistiknek pedig semennyit. Lehet 5cm-ként szabdalni is, amúgy nem új dolog, 3-4 éve lecseréltem 5050 LEDre az összes fénytuningot (2002 óta kék LEDek voltak) az autómon, pl csak az alján most már 4x megy teljesen körbe ami kb 30méter szalagot jelent, azóta ha ráérek ennek a szakaszolásán, programozásán ügyködök, folyamatosan fejlődik, sosincs végleges állapot
-
djculture
félisten
Az a baj eleve nem lehet versenyezni a készletet nem tartó webshopokkal. Szolnokon is nagy múltú cégek döglődnek erősen emiatt. Pl a Leader legjobb bolt volt, most bemegy az ember kb van egy árlista. Raktáron jóformán semmi. Másik véglet a wininvestor, ott van minden de raktári áron. Ami nem követi a piaci trend árakat egyáltalán.
De azért a hkc ott is nyerő:
hkc 430w 7200ft
hkc 450w 8000ft
hkc 550w 9000ft
Még csak olcsónak se mondanám ezeket az a vicc.. Mondjuk a gagyi tápok árai is 30-40% ot emelkedtek az biztos. -
ronson
őstag
válasz
djculture #79 üzenetére
Ja, csak én is dolgoztam boltban, aztán meg ha a drágább tápot ajánlottam, akkor 10-ből, 9-szer benne volt a "kurva anyád" a kedves érdeklődő tekintetében, nem beszélve róla, hogy egyből el is ment máshova, mert én már "bepróbálkoztam" a lehúzásával.
Ezek csak akkor kopnának ki a piacról, ha egyszerre mind el tűnne, mert amíg a szomszéd boltban van olcsó táp, addig az övé lesz a menő bolt.
Egyébként nem viszi el mostani , meg a 2-3 évvel ezelőtti tápok sem már a gépet, csak egyszerűen kihalnak. Ezt több mint 200 tápcsere statisztikája. Ami rosszabb, hogy instabilitási problémákat, megmagyarázhatatlan fagyásokat okozhatnak.
-
djculture
félisten
válasz
#65675776 #81 üzenetére
Hát aki ilyen sempron 1 magos procis gépet vesz, annak csak egy a fontos minél olcsóbb legyen. Adnak rá 1-3 év garit addig nyugiba van, nem az ő sara ha szétmegy.
8th
Teljesen a boltól függ, ha plusz garit ad rá a bolt akkor nem fogunk kardunkba dőlni
Én az ellenkezőjét tapasztalom sokszor. Legutóbb is sikerült 1 éves garival kapnom egy asrock-ot. Mondjuk bulk volt. -
djculture
félisten
válasz
Armagedown #78 üzenetére
hkc-t nagyon nyomják előre, nekem sose volt nemtudom milyen a belvilága. Egy 400w os tesztjét láttam ami örökre lekapcsolt 305w -nál.
Felénk az lcpowert adnak folyton, az se jobb. Vidéken sajnos ezek a menők. Én gyakran javítok gépeket de nekem is peströl kell rendelni az értelmes tápot, mert vidéken ezek vannak minden boltba. Legyen az nagyker vagy kisker. -
Armagedown
őstag
válasz
djculture #76 üzenetére
Amikor ezt láttam , elment a kedvem a cikk további olvasástól.
Ennyire kell valakinek a zsé hogy egy ekkora hulladékot árul ?
A HKC táp garantálni fogja hogy a gép elromoljon tövid időn belül , és több pénzt tudnak a javitás esetleg csere miatt lehúzni a vevőről , mintha egy rendes táp volna benne.Van egy hasonló nevü alaplapja az Asrocknak , amin 4 slot van , 2 darabb ddr2 , 2 darab ddr3 ramoknak
-
törölt tag
-
djculture
félisten
Foramax AMD Net PC Bruttó ár:60.900.-Ft
Leírás:
Alaplap:Asrock N68-S Int. VGA (3 év garancia),
Processzor:AMD Sempron 145 Dobozos (2800Mhz) processzor (3 év garancia),
Processzor hűtés: AMD gyári
Memória:2GB/1333Mhz DDR3 Kingmax ( 5 év garancia) ,
HDD:500GB Western Digital Sata3 (2év garancia),
Optikai meghajtó:Samsung CD/DVD-író Sata (2 év garancia),
Számítógépház:HKC 3011NS 400w 12cm (1év garancia)Hát megeszem a kalapom ha ebbe a lapba működni fog egy ddr3 modul, valami oltári elírás...
-
-
törölt tag
A hűtési teljesítményt mindenképpen csökkenti a szűrő, ezen kár vitatkozni. A mértéke a lényeg. Minél tökéletesebb szűrésre törekszel, annál nagyobb légszállításról kell lemondanod. Ezzel mindenképpen számolni kell.
Egy szimpla szűrő meg soha nem fog mindent kiszűrni. Erre alapból nem képes semmi, jó hatásfokot pedig csak több lépcsős szűréssel lehet elérni.
-
Georg17
tag
Elég érdekes, mert nálam tökéletesen működnek a porszűrők. Ráadásul igényes, minőségi cuccok. Se a hanggal, se a hűtési potenciállal nincs problémám. (Noiseblocker-eket és Noctua-kat használok) A poros lakásról meg csak annyit, hogy én vizes ruhával, meg porszívóval szoktam a lakást takarítani, nem pedig a számítógéppel.
-
törölt tag
Utána van a szűrő. Így csak akkor nyújt "Úr isten!" látványt amikor takarítod a filtert
Van ilyen, ezzel a durvább részecskéket lehet megfogni (10um-ig) :[link]
kell hozzá gravitáció, nem mindig működik repülőn
(#40) Hokoyumi: ez sem rossz ötlet, annyi hogy belűre is kell egy hőcserélő egy ventivel ami elviszi az egyéb hőt. illene a belső levegőt is 30C°-alatt tartani(esetleg egy pertie cellás hőcserélő), nem is biztos hogy egy körre kellene kötni a VGA,CPU-val
Elég jó hangszigetelést lehet csinálni 8mm-es kazánlemez+1cm szövet erősítésű gumi kombóval, így golyó és robbanás álló is lenne -
lujó55
addikt
Ez a DeLock panel rohadt drága. Pedig jól jönne...
-
ViiiiktorOC
senior tag
A kis képen mért van egy HAF házikó amikor a cikkben nem találtam ilyet? Megtévesztő.
-
Peat;)
veterán
Nem értenék hozzá megint az jönne le a cikk alapján hogy jó az az amd, és sempron azonos kategória egy g620-al. Na jó le van írva hogy modernebb. De még képnézegetésre is sokkal jobb megoldás, akár internetezéshez is, talán a teljesítményre is kéne írni egy két szót, hogy a laikus olvasók a számukra legkedvezőbb pc-re bökjenek az aktuális webshop vagy nagyáruházi akció során.
-
kiszi07
senior tag
köszönöm jó cikk
-
Zodicus
senior tag
A Thinkpad bill nagyon jó, tapasztalat.
-
-
stifi
senior tag
pont azt akartam mondani, hogy a 12k nagyon baráti, mert ennek az eredeti listaára a duplája
egyébként aki ilyet szeretne, az annyiért is megvette, egyszer kell thinkpaden gépelni és onnantól kezdve minden más ötlettelen, béna hatást kelta fent említett ThinkPlus listaára pedig a Lenovon keresztül 50k!
szóval aki ilyenre vágyik, annak nagyon körül kell néznie, honnan veszi, és biztosan nem közvetlenül Lenovotol rendeli, ha van eg ykis esze... -
izriot
tag
-
aram01
nagyúr
válasz
HaRdCoRe^mp4 #1 üzenetére
pedig gyártanak még balkezes kardot is
-
-
Lacika25
tag
pcx-nél ténylrg jó üzletet lehet csinálni. Ez vicc. A jó üzlet minimum 10%-nál kezdődne, ez csak vicc.
-
Tidus
addikt
A G6-os HP egész jó.
(#43) domperke:Face, az mire jó?
.
-
nyunyu
félisten
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
Nekünk van ilyen ThinkPades billentyűzetünk, csak numerikus paddal..
[]
ThinkPlus Keyboard
Ebbol sajnos nem gyartottak magyar kiosztasut. -
nyunyu
félisten
Tudnam mi kerul ezen a Lenovo billzeten 12k-ba?
Par eve nemeteknel 8k-ert osztogattak az elodjet, raadason azon tapipad is volt.
En egyik pesti bontoban vettem 3 eve egy bontatlan francia peldanyt, kemeny 3.5k volt, gratisz magyar matricaval, azota is ott porosodik a polc tetejen.
Na jo, kiosztasat atrendeztem QWERTZ-re, ugy kerult vissza a dobozaba. -
kiskaktusz
addikt
Nekünk van ilyen ThinkPades billentyűzetünk, csak numerikus paddal..
Nagyon jó, pont olyan, mint a barátnőm ThinkPadjének a billentyűzete, csak ott van még a numerikus pad
Sima egyszerű kis USB-s billentyűzet, a bátyám hozta valahonnan..
Kérésre tudok majd feltenni képet, hétfőn érek haza.. addig várjanak az érdeklődők
-
tajcsi
őstag
válasz
#16939776 #35 üzenetére
Am ezen a mókuskerekes megoldáson hol lenne a szűrő, a venti előtt? Mert mondjuk az extra lenne, ha a port hátul kifújna a tiszta levegőt emg ezena kocka lyukon tolna be a házba
tudom sokat akarok....
Am csodálkozom, hogy ezek a repülőmérnökök nem találtak még fel ilyemit, hogy például "por ülepítő" kamra, mini kiszerelésben egész jó lenne.... -
face megy rajta fontos dolog...
-
gybazsi
senior tag
Ez a ThinkPad billentyűzet eléggé felkeltette az érdeklődésemet.
-
Hokoyumi
tag
válasz
#16939776 #35 üzenetére
vagy akkor már full zárt kecó amiből csak a vízcsövek lógnak ki
kint az oldalon vagy a ház mögött meg radik amit simán kompresszorral le lehet fújni
én ilyesmi megoldáson agyalokannyi a gáz hogy komoly vízhűtés eléggé megdobja az árat...
bár én a házra is szerszámbevonatot gondoltam festék helyett
alumínium karbid jó is lenne, az szép fekete, karcmentes és 1 élet -
Apika
addikt
Nagyon szimpatikus áron kínálják a HP Pavilion G6-os notebookot....
-
törölt tag
A ház levegőjét kellene kezelni, hosszú távol lehet egészségesebb.
Hasonló elgondolás csak mókuskerekes ventivel ami át is húzza a levegőt a szűrőn.A szűrő lehet akár összehajtogatott nedvesített szűrőpapír is, az mindent megfog.
Vagy nézni valami olcsó kínai mosható filtert.
Esetleg barkácsolni olyat amibe belemegy vatta paplan, vagy filter.Vagy venni egy szobai csobogót, az is hat.
-
fondorlatos
aktív tag
Ezen a "megy rajta a fészbúk" izén megakadtam. Miért, pentium 4en vagy korábbin nem megy?
Új gépbe ilyen silány tápokat nem raknék az életben.
-
djculture
félisten
Többet ér venni egy doboz sűrített levegőt és fél évente kitakarítani normálisan.
-
tajcsi
őstag
válasz
#16939776 #25 üzenetére
Igen talán ezek a nem tűl sűrű szivacsú szűrők a legjobbak...ezek a mágneses szűrők olyan 80-85%-ban de lehet jobban is blokkolják a légáramlást...
ViZion
teljesen pormentes házat se te sem más nem tud csinálni...mit gondoltok miért költenek dollármilliókat a komolyszerver és szuperszámítógépek pormentesen tartására
Kísérletezni lehet - pl fogsz egy 12cm átmérőjű csövet, valahogy a közepébe beletuszkolsz egy ventit, ami előtt van egy szűrőanyag, teszel egy ventit+szűrőanyagot a cső elejére vis oda ami szivja/fújja majd a levegőt a házba a "külvilágból", és teszel egy ventit a cső végére ami a házba fújja be a már szűrt levegőt. Ez sokkal jobb megoldás, más kérdés ez mennyire helyigényes meg mennyi idő múlva jut be a por a házba...
Amúgy nekem egy öreg TV javítómester azt mondta annó mikor egyszer rákérdeztem a 40kilós tv-m javítása közben, hogy nem árt neki, hogy poros, azt felete, hogy nem, sőtt, jó ha picit poros belül...hogy ebből mi igaz nem tudom, viszont azt nem hiszem hogy ha valaki 3-4 havonta pucolja aszámítógépét akkor baj történne...
-
nuke7
veterán
Egy vékony porréteg jelentősen ronthatja számítógépünk hűtésének hatásfokát, hiszen a hőleadó felületek vastagon porral lepve nem tudnak megfelelően működni.
öö, akkor most hogy is ? -
fi:zi'k
nagyúr
A TP bill-re dobhattak volna egy numpadot is.
-
törölt tag
"A Foramax AMD Net PC-je ... a HKC házban lévő 400 wattos HKC táp"
"Foramax Intel Net PC-t ... HKC miditorony és 400 wattos táp teszi teljessé"
"PCX Basic masinája ... M-Tech ház és 420 wattos tápegység"
a két boltnak elmentek otthonról. ezekezmiezek?
-
tajcsi
őstag
A proszűrőket senkinek nem ajánlom. Totálisan blokkolja a légáramot vagy annyira minimálisra csökkenti, hogy nem éri meg maxon döngetni a ventit ami amúgy is hangos a maxon...ja igen, vannak ezek a jódrága ventik amelyek iszonyat halkan dolgoznak...nos swif2, noctua p szériás ventik sem bírnak átfújni rejtuk normálisan, vagyis nem akkora a légáram amely már megfelne a jó szellőztetéshez...Amugy, akinek porosabb aszobája észre fogja majd venni, hogy bizony ezek is átengedik a por egy részét....
-
szab.tam
nagyúr
sok fajta hotswap dokkolót kipróbáltam már. belsőt is.
ilyen csuklós, ajtós, kilökősöm is van, de jobban szeretema fix dolgokat.cikkben szereplő delock-nál valami nem világos.
van bal oldalon egy on/off kapcsoló.
az mechanikus retesz, vagy power? (úgy nézem, hgo yáramtalanító, mert vezetéket látok. de az lehet valami led-hez menő is.)
és akármelyik: miért 1 db van belőle, amikor 2 dokk van. reteszelni, és áramtalanítani is külön akarhatok. nem?
20k-ért. elég vicces.ez 7k:
ugyanúgy dupla. ráadásul a nagyba is lehet kicsit is tenni. külön 2 power kapcsoló. igaz, hogy nem nyeli el teljesen a winyókat, derékban kilógnak, de így a levegő is éri őket. hangtompítani a delock sem tompít, csak zörög rajta a csuklós szerkezet...
úgyhogy ez a delock a különösen nem ajánlott kategória nálam...
a greenpower-ből 4 db-om is van. az viszont ajánlott... -
djculture
félisten
Azért volt némi áramelkedés, az ilyen gépeket fél éve még 50 körül lehett venni.
Konkréten egyik haver ilyen e3400-as gépett vett 49000-ért 1T wd vinyóval, többi ugyanaz. -
"... sőt még a Facebook is megy rajta."
Ezért beírok egy ceruzás kisötöst zölddel.
-
pschio
őstag
csak nekem nem jön be a pcx.hu ?
-
janos1988
addikt
Én azt hittem, hogy az egy magos procik kihaltak évekkel ezelőtt.
-
Kábelharisnyázás: "Áruk sem olyan veszélyes, méterenként 300-2000 forintot kell fizetni"
Ááá tényleg nem vészes, szinte ingyen van. PCGear-nél pl a króm hatásúnak 1020Ft. 20m-t veszel belőle, az már egy táp ára. Szerintem kúva drága. Van olcsóbban is HA-n, igaz nem krómos.
-
Jenő76
tag
Legalább ha balkezes egérről van szó akkor annak a fényképét rakhatták volna be.
-
Kobaljov
senior tag
A ThinkPad billentyűt össze lehet kombinálni USB hostos tabletekkel, elég áramot adnak le hozzá?
-
Vicoo
senior tag
Én úgy tudom hogy az RV511A02-ben van HDMI, na most vagy rosszul tudom, vagy rossz a megfogalmazás, bár az biztos hogy USB3 nincs benne.
-
ViZion
félisten
köszönjük, jó összeállítás... csak a DeLock cucc árát tutira elírtátok, mert ennyiért ahhoz biztosan ház+táp is van
-
jocek91
aktív tag
Pcgear ottvan a szeren, lassan minden moddingos cuccot meglehet találni náluk.
-
gtasystem
őstag
vajon ebben a billentyűben van világítás?
mert akkor cserélném is a mostanit.. -
Robez88
tag
Nekem az öntapadós porszűrő olyan, hogy is mondjam, sufninak tűnik...
-
Thinkpad bill az nagyon nagy
-
HaRdCoRe^mp4
tag
Hm. Szerintem jó, hogy a Razer gyárt balkezeseknek is gamer egeret... Nem is tudtam.. Sőt bele se gondoltam, hogy van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest