Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Éppenséggel anyámnak egy olyasmi gépe van, mint az első konfig, csak talán kétmagos procival, biztosan 1 GB memóriával és valami régről maradt merevlemezzel. Mindez filléres, noname házban, igaz a táp chieftec. Ezzel keresi a fizetését (könyvelő), netezik, passziánszozik, és eddig még nem panaszkodott, hogy baja lenne a géppel.
Nekem egy 2 GHz-es Core 2-es Pentiumom van, alsó közepes, Gigabyte P35-ös alaplapban 2 GB memóriával, 320-as merevlemezzel, szóval alapvetően az inteles Foramaxnál gyengébb hardverrel. Szökőévben egyszer a GeForce 9800 GT is szóhoz jut, de rendszerint inkább csak fogyaszt és pörög rajta a venti. Persze, itt azért van trükk, hogy menni tudjon rendesen a konfig, kapott egy szIgorúan legolcsóbb 64 GB-os SSD-t (V100-as Kingston), és hogy ne legyen hangja, a táp passzív. Panaszom nekem sincs sok (max annyi, hogy időnként ki kell porolni), gyorsabb gépre nem vágyom, mert amire használom, ez is elég.
Szóval nem mindenkinek kell űrkorszaki meg 100%-osan PH-fórum-expert-approved hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Forrmell.enn
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest