- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz janos1988 #24 üzenetére
Hát "kibírhattad volna", mert ez eléggé egy eltorzított fotó, láttam már "élőben" nem egyszer ezt a Tesla roadstert, és inkább így néz ki a valóságban az utakon.
Amúgy van még bőven, nem merült ki a "dizájnos kategória"
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Mercutio_
félisten
válasz margithid #26 üzenetére
Nem, nem épít, ez a korosztály készen veszi, és nem felvágásból vesz ilyet, hanem mert megtetszik neki és megteheti. Ja és nem mi vagyunk a cél piac
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
margithid
veterán
válasz Mercutio_ #25 üzenetére
Jó, itt az ár a lényeg, 10-20k között lehet már kapni megfelelő házakat, akár ATX akár miniITX méretben.
Egyébként a prodigy az egyik legjobb választás, szelős, igaz nem túl kicsi.
A léyneg az, hogy a ház is lehet manapság dizájnelem, de egy asztalon ahol egy ilyen egybegép is elfér, ott kizártnak tartom, hogy ne férne el valahol asztal mellett, alatt egy ház.
Itt tényleg csak olyanok jöhetnek szóba akik azzal akarnak felvágni, hogy egyben van minden, mondjuk valami bemutatóirodában jó az ilyesmi szvsz, de mint írtam akinek felvásásra kell annak ott a mac, akinek meg munkára az meg épít egy jó erős kis asztali gépet! (még mielőtt betámadna valaki a mac is alkalmas munkára ) -
Mercutio_
félisten
válasz margithid #17 üzenetére
Megint csak a saját szemszögedből nézed a dolgot, egy középkorú jobb anyagi helyzetű család nappalijának a sarkába a prodigy nagyon nem illik bele oda esetleg nsk 310 - 150, vagy Silverstone SG05 1-2 szolidabb Lian Li, esetleg Fractal Design Node 304 jöhet szóba és ja az alma, de Windows után / helyett az iOS nem jön be mindenkinek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
janos1988
addikt
válasz Gadgetfan_ #22 üzenetére
Nem bírom megállni, hogy egy előnyösebb képet mutassak a másodikról. Igazi mestermű, gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Egyre szórakoztatóbbakat írtok és linkeltek. S kb. is ki is merült a dizájnos kategória (meg a koncepció). A maradék pár tucatról szót sem ejtettek. Büntetésből ebbe ültetnélek bele titeket.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Lajtorja
aktív tag
Átlagos használat mellet hány évig kell üzemelnie a kicsikének, hogy a fent említett Antec ISK-s megoldással szembeni felárát visszahozza a villanyszámlán? 20-25?
szerk.: és tegyük fel, hogy a gép hátulján fityegő megoldásba nem vicc-kategóriájú hardverkomponenseket válogatunk.
[ Szerkesztve ]
--- ---
-
janos1988
addikt
Ezek az egybe gépek olyanok, mint az elektromos autók. Ocsmány a 99%-a.
-
Mercutio_
félisten
válasz margithid #15 üzenetére
Neked igen, de akinél designelem a PC, annál az egybegépnek nem sok alternatívája van. Mondjuk amit én írtam lentebb az még szerintem belefér sok helyen és az is jobb ugyanannyiért, de...
-
margithid
veterán
Szerintem az emberek nagy többsége tud kompromiszumot kötni és elfér az asztal alatt mellett a ház.
Olyan szinten túlárazottak az egybegépek, hogy az hihetetlen.
De most öszintén, nem jobb ha olyan teljesítmény van a gépedben ami odaveri ezt és közben egy 27"-os ips monitort bámulsz? -
válasz margithid #12 üzenetére
egybe kell építened a monitorba az egészet. minimum így. ha 2000 Ft-ért megcsinálod, akkor nekem kell egy
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Mahrenburg
őstag
Nincs véletlenül infótok arról, hogy mikor jelennek meg (ha egyáltalán) Kabini APU-val szerelt alaplapok?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
margithid
veterán
válasz Rypejakten #7 üzenetére
Hát az bazi drága lenne.
Enyniért már 27"-os monitorral szerelt gépet veszek ssd-vel meg külső vinyóval, és kb 200k-t költöttem csak...
Nem értem kinek éri meg ez, összeszerelés kb 2000 Ft, ez nem érv. -
atti_2010
nagyúr
A Dacianak volt a legnagyobb eladása az elmúlt hónapokban az EU piacon, persze ez mar nem az a Dacia mint 1980-2000 években volt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Rypejakten #7 üzenetére
Annyiért már inkább egy 24"-os IPS-paneles Dell, a hátára Antec ISK-110 VESA + lap+proc+memó+SSD
-
margithid
veterán
Hát nem tudom, sok múlik az áron, de szeritnem amennyibe kerülni fog, abból bőven jobb asztali gépet lehet majd venni jobb monitorral.
-
Graphics
Jómunkásember
Na, nem rossz, MSI ráállt ezekre, jól teszik
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Mercutio_
félisten
Kijelző legalább IPS paneles?
Mennyi lesz az annyi?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
atti_2010
nagyúr
Végre normális AMD -s gépek.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest