Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tényleg az a vicc, hogy szinte csak azok szólnak hozzá a témához, akiknél nincs bekötve a TV szolgáltatás és évek óta nem tévéznek. Most divat ezt mondogatni? Érdekes módon a szavazáson 34% szavazott csak arra, hogy egyáltalán nem néz TV adást. Most akkor?

Na meg ahogy írták feljebb is, elég szűk kör a szavazóbázis. 50+ korosztály, gyerekek max 5-10%-ban szerepelhetnek benne. Sőt lányok/nők sem hiszem, hogy 20-25%-nál magasabb arányban szerepelnének. Magyarul itt 60-70%-ban azok szavaznak, akik az informatika megszállottjai és "fiatal" férfiak (15-40). Nyilván torzít a képen, de prohardveren nem is lehet más körből kiválasztani a szavazók listáját.

Amúgy ebben a körben (15-40 éves férfiak) tényleg jóval kisebb a tévézők aránya, ezt én is aláírom. Viszont ha valaki elolvassa a kommenteket, kb az jöhet le neki, hogy a TV csatornák pár éven belül bezárhatják a boltot. Közben pedig egyáltalán nincs erről szó. Bár jó pár adót nem sajnálnék én sem...

Egyébként én is az emlegetett korosztályból vagyok, és szoktam tévézni napi rendszerességgel.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák