- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nem túlspilázott Biostar alaplap jött Intel B860 chipsettel
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #7717 üzenetére
Hentai az nem gyári Android. De ott tényleg működik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
spect80
senior tag
válasz
Black&White #7622 üzenetére
köszönöm!
-
spect80
senior tag
válasz
Black&White #7616 üzenetére
és azt hogy tudom frissíteni? play store?
-
Integrale
veterán
-
alikah88
tag
válasz
Black&White #7213 üzenetére
Köszi, nekem sajnos még nem, pedig rákerestem a Camera appra is direktbe, azt írja hogy a 8.7 a legfrissebb. Mindegy, ha nem dobja fel este akkor felteszem sideloaddal.
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
MC Pite
veterán
válasz
Black&White #7115 üzenetére
Tesztüzeme már megy, Q3-ra már akár kint lehet (Q2-ben nem hiszek). Szintén zenész, emiatt várom én is, de én optimista vagyok, támogatott lesz (roottal/patchel tuti).
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
kano
nagyúr
válasz
Black&White #7089 üzenetére
Illetve annyi még, hogy elvileg van OTA is, de egy rendszeresen frissülő apk-n keresztül van megoldva. Az apk már kint van.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
scream
veterán
válasz
Black&White #7076 üzenetére
És amúgy milyen verzió van alatta? Próbáltam valami értelmes release notes-ot keresni hozzá, de számomra nem egyértelmű, hogy akkor most milyen ROM-ból indultak ki és hogy az mit is jelent (mikori security patch, stb)?
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
A HentaiOS amúgy gyakorlatban miben különb a sima standard rendszertől az 5G és VoLTE supporton kívül?
-
szente
addikt
-
szente
addikt
válasz
Erről tudsz egy linket dobni? Xda-n nem találtam, amit meg találtam weboldalt, az sem volt túl segítőkész.
-
redst4r
tag
válasz
Nekem 2 hónapja van fenn a Hentai (7pro). Tökéletes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Black&White #7062 üzenetére
Annyi, hogy a Posta vámügyintézi. Én az extremeskinsről rendeltem inkább mostanában, mert ott nem volt ilyen "extra". Mindkettő jó minőségű. Dbrand helyett váltottam ezekre, mert nagyon arcoskodtak és elszálltak az árakkal is.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
válasz
Black&White #7060 üzenetére
Iphone-ra rendeltem és nem vagyok megelégedve a minőséggel...
amit küldtek nem volt jó, azaz a kivágások rendben vannak de minden irányban túllógott. Gyűrödik, melegben elenged, nyúlik, ragad... rárakni a tokot ... áhhh. Szerencsére -50%-ban vetten így pont jó. Még valamennyire tartiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Háború Izraelben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest