Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
mindegy, nem vitatkozok árakon... ugy is lemegy az áruk majd ezeknek is és akkor megveszi a jonép, el lesz felejtve ez a "ddr2 ezerszerjobb - én 32 gigát veszek 2 giga ddr3 árán" stb stb
lehet hogy nem tünt fel, de én sem mondtam azt, hogy a ddr3 best buy. csak probáltam rámutatni, hogy nagyon erösen megy le az ára és hamarosan már böven a megfizethetö kategoriába kerül. ennyi -
Ősember
őstag
engem meg az idegesit, amikor valaki a piacot egy napi statisztika alapján tudja ilyen magas szinten értékelni

érdekes mod 1 évvel ezelött szo nélkül kicsengetett bárki 30-40k-t egy 2 gigás ddr2 kitért, ami nem is volt valami erös. de most, hogy már fele annyiért is lehet erös kiteket venni, ugy beszél mindenki ezekröl a ddr3-akrol, mintha ez lenne a világ legnagyobb rablása
egyszerüen ez egy frissebb technologia és kész. ez mindig igy volt és mindig igy is lesz. ami ujabb az drágább. a másik meg, hogy a ddr3-nak ugy esik az ára, mint anno a ddr2-nek és ahelyett, hogy ennek örülne a nép még siránkozik is.
idén már igen is normális ddr3 árakat fogunk látni, ez szinte teljesen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet hogy nem tünt fel, de én sem mondtam azt, hogy a ddr3 best buy. csak probáltam rámutatni, hogy nagyon erösen megy le az ára és hamarosan már böven a megfizethetö kategoriába kerül. ennyi

egyszerüen ez egy frissebb technologia és kész. ez mindig igy volt és mindig igy is lesz. ami ujabb az drágább. a másik meg, hogy a ddr3-nak ugy esik az ára, mint anno a ddr2-nek és ahelyett, hogy ennek örülne a nép még siránkozik is.