- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkn001
csendes tag
Én pl a nyugdíjas korú szüleimnek vettem, egy olyan lenovot mint a képen. Sokkal jobban boldogulnak az androiddal, mint a win-el. Az első hét persze folyamatos telefon supporttal ment.
Soha nem kell helyette másik, így ebből nem lesz üzlet egyik gyártónak se. Persze majd jönnek a szoftveres trükkök. Én viszont csak egy nagyméretű windowos-nak venném hasznát, laptop helyett, a többire ott a teló. Amúgy nem is értem mért nem az alsó kategóriás laptopok halnak ki inkább? yt\fb- re jobb egy tábla, akár dokkolós billel, dolgozni úgysem lehet rajta és van egy tippem, hogy az 50%-uk asztalon, hálózatra kötve tölti az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Szavazz, mit gondolsz, mi vár a táblagépekre?
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Hibátlan, karcmentes PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea magyar e-book olvasó - 20 hó gari!
- Hibátlan, karcmentes Amazon Kindle 2024 - 16GB - e-book olvasó - 21 hó magyar bolti garival! -
- Lenovo Tab P11 128GB
- BlackBerry Playbook szép állapotban
- Magic Keyboard ipad Pro 12.9'' és ipad Air M2 13''-hoz.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest