Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkn001
csendes tag
Én pl a nyugdíjas korú szüleimnek vettem, egy olyan lenovot mint a képen. Sokkal jobban boldogulnak az androiddal, mint a win-el. Az első hét persze folyamatos telefon supporttal ment.
Soha nem kell helyette másik, így ebből nem lesz üzlet egyik gyártónak se. Persze majd jönnek a szoftveres trükkök. Én viszont csak egy nagyméretű windowos-nak venném hasznát, laptop helyett, a többire ott a teló. Amúgy nem is értem mért nem az alsó kategóriás laptopok halnak ki inkább? yt\fb- re jobb egy tábla, akár dokkolós billel, dolgozni úgysem lehet rajta és van egy tippem, hogy az 50%-uk asztalon, hálózatra kötve tölti az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest