- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Éreztem, hogy valaki előjön ezzel...
Nem tök mind1 neked, hogy végül mikor tudom összerakni azt a nyomorult gépet?
Ugyan annyi jogom van beleszólni, mint bárki másnak, akinek nem GTX2-ese, vagy HD48-asa van.
(#46) bulika: Nincs GF-em, de lehet, hogy le kéne kaparni az előző drivert... Esetleg újra rakni a Windows-t.
-
twollah
nagyúr
-
bulika
csendes tag
hello.
tudna valaki segiteni?problémám a következö:xfx 9500gt alpha dog vga kártyám van.far cry2 azt kéri hogy frissitsem a vga drivert.letöltötöm,de nem rakja fel a uj nvidia drivertelepités elindul félig fel is megy,de utána sötét a képernyö s nem reagál semmire./reset-el ujrainditom/mi a prombléma?vga-val lenne valami?mert hogy csak a gyárilag mellékel drivert fogadja el.elöre is köszönöm a segitséget.
hello.
s -
pentium4
senior tag
hát nemtok, mit mondani, sztem a játék egy nagy kalap ....., nagyon vártam, ngaoyn csodáltam, de nagyon nagyot csalódtam! simán veri a crysis első és kiegészitő része is, a wars ról nemis beszélve, a grafika elég mű, pedig 1920*1200 ra tettem a felbontást, minden ultrahigh on és nagy meglepésemre nem szaggatott, amin nagyon csodálkoztam, mivel csak egy 8800gts esem van és hát a crysis iylen felbontásnál nálam csak közepes grafon hajlandó futni szaggatás nélkül, az irányitás is teljesen már, persze a crysis javára, az hogy csiomagolják a vga mellé, engem biztos hatna meg, megse venném, de ha a crysis warhead et csomgolnák, elgondolkoznék lehet egy vételen
P4
-
leviske
veterán
Huuha! Egy játékban nem szerepel tökéletesen az ATi induláskor!! Szegény Abu, hogy beégett!!!
Csak tudjátok az a gáz, hogy már jelenleg is 25x16-ban kemény 20%-van lemaradva a 1GB-os 70-es... 16x12-ben ez csökken 10%-ra.
De azért húúú, de sz*r az ATi és, húúúú, de elhamarkodta mindenki, hogy ATi-t vett... Végülis a FC2 keményen felér a piacon lévő játékok maradék 99%-ával, máris dobhatja ki az összes ATi user a kártyáját menten.
Arról nem is beszélve, hogy ezt a lag hibát gondolom tudják javítani patch-el... és kérdem én: akkor a ForceWare 180-ban ez volt a nagy bumm? FC2 támogatás?
Nem fikázom a GF-okat (nincs is miért/ nincs is jogom), de szerintem egy szem játék miat még felesleges fújtatni az ATi-ra.
-
schwartz
addikt
A dolog pikantériájaként érdemes azt a tényt is megemlíteni, hogy az NVIDIA által szponzorált Far Cry 2 már DirectX 10.1-es támogatással is rendelkezik, mely opció kihasználásával a recés élek minden esetben el lesznek mosva élsimítás használata mellett. Természetesen ehhez a szolgáltatáshoz DirectX 10.1-es grafikus vezérlő is szükségeltetik.
Mondjuk full HD-ben en teszek az AA-ra. Eszre sem veszem hianyat.
A bevezeto utan mar meg sem kellett nezzem, hogy ki a hir szerzoje...authentic Abu85.Ne ertsd felre, hisz orom olvasni irasaid, de neha lazabbra vehetned az NV nyakan azt a bizonyos kotelet...
-
HERR Z
veterán
válasz
divrapier #32 üzenetére
Ugyhogy nehezen tudom elkepzelni, hogy egy hd4850 vagy jobb kartyaval MEGFELELO driverekkel es 1-2 patchel kesobb barmi gond lenne, ha a 88gt-m dx10-ben ilyen szepen viszi
most néztem meg, 8.10 és 8.10 hotfix között egészséges 50%+ van 4850 mellett, minden maxra tolva 1600x1200 mellett tol a játék:
Average Framerate: 36,06
Max. Framerate: 51,03
Min. Framerate: 26,07
8.10 simával -10fps kb mindből -
szacsee
nagyúr
Nálad lehet vmi gixer van, összehasonlításképp lefuttattam én is, igaz GTS (G92) van alatta és C2D, de ezt kaptam (1280x1024@75):
DX9 (twollah beállítás):
- Total Frames: 2656, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 52,07
- Max. Framerate: 72,76 (Frame:383, 6,49s)
- Min. Framerate: 39,02 (Frame:1, 0,05s)DX10 (twollah beállítás):
- Total Frames: 3172, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 62,19
- Max. Framerate: 81,55 (Frame:199, 2,85s)
- Min. Framerate: 52,26 (Frame:2143, 34,39s)DX9 (ultra high):
- Total Frames: 2107, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 41,31
- Max. Framerate: 58,57 (Frame:315, 6,51s)
- Min. Framerate: 35,78 (Frame:951, 21,52s)DX10 (ultra high):
- Total Frames: 2248, Total Time: 51,01s
- Average Framerate: 44,07
- Max. Framerate: 62,62 (Frame:1, 0,03s)
- Min. Framerate: 38,27 (Frame:1706, 38,45s)Ultra high-nél annyi, hogy nincs AA, tehát csak az Overall Quality-t állítottam át Ultra High-ra, a többi megegyezik twollah féle bench-el (ami ha jól sejtem Very High-nak felel meg).
Ami érdekesség nekem, hogy DX10 alatt nem kevéssel jobban fut a játék, még Ultra High beállítással is. Abu hsz-aiból ítélve DX-nek sebességben elvileg AA használata mellett lenne különbség, viszont itt nincs AA használva egyik tesztben sem.
Hardver/Software: Ga P45 mobo, 8800GTS 512Mb (G92), E8500@3800Mhz (9,5x400), 8Gb Ram (800 4-4-4-12), Win Vista 64-bit, No Swap, 178.13ForceWare.
Remélem 1-2 fórumozónak támpontot tudott nyújtani ez a kis Quick Bench. -
twollah
nagyúr
Gyorsan csinaltam egy benchmarkot.
A felhasznalt hardwarerol itt lehet olvasni es ForceWare 180.42t hasznaltam hozza.Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (75Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Very High), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Loop 1* Total Frames: 1940, Total Time: 51,00s
* Average Framerate: 38,04
* Max. Framerate: 55,94 (Frame:284, 6,53s)
* Min. Framerate: 15,48 (Frame:1, 0,13s) -
X@b3e
addikt
Mostanában mindenki leszokott a bundle game ajándékozásról, ettől függetlenül azért emiatt nem hinném, hogy valaki ilyen kártyát vesz mondjuk ATi 48xx helyett, ha már azt nézte ki magának
-
ha early adopter vagy, akkor minden műszaki dologgal szívni fogsz, nem csak a játékokkal. nekem sem tetszik, de ha már ez van, akkor várok 2-3 hónapot, és mentesülök a felesleges szarakodástól (nekem is kevés időm van
).
a játékok ellaposodásában meg igazad van, de azért minden évben akad egy pár emlékezetes darab - ezeknek jobb esetben a fele A-listás, rosszabb esetben annyi sem
-
xmaas
őstag
hat inkabb valami ertelmeseb jatekot pakolnanak oda nem azt a lightos eresztest
-
divrapier
tag
Tanulsag: jo lenne, ha minden nv es ati fan tanulna ebbol. igy jar, aki elkotelezi magat az egyik oldal mellett.
Meg arra reagalnek, hogy dx10.1-es karikban nincs ero a dx10.1-es feature-ok kihasznalasara, meg hogy mindenkinek laggol...
q9300 @3GHz, 8GB ram, XFX8800GT 1GB konfigon igy megy:
Benchmark:
Settings: Demo(Ranch Small), 1920x1200 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(Yes), Overall Quality(Custom), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)Total Frames: 1991, Total Time: 51.00s
Average Framerate: 39.04
Max. Framerate: 56.41 (Frame:14, 0.27s)
Min. Framerate: 32.42 (Frame:1528, 39.03s)Ugyhogy nehezen tudom elkepzelni, hogy egy hd4850 vagy jobb kartyaval MEGFELELO driverekkel es 1-2 patchel kesobb barmi gond lenne, ha a 88gt-m dx10-ben ilyen szepen viszi.
-
leviske
veterán
Azért vicces, hogy utólag említik meg a cikkben, hogy az új GTX260-at használták...
Ilyenkor annyira nem tudnám sajnálni, hogyha az nV egyszerűen megszűnne létezni a gazdasági válság következtében... és ilyenkor annyira örülök, hogy arra is haladnak.
MOD: kíváncsi vagyok, hogy a patch mennyit tud javítani a helyzeten... Elég gyér dolog, hogy a mostani játékokat nem tudják úgy megírni, hogy ne kelljen szinte már a kiadás napján bejelenteni a patch-et...
Azt viszont legalább tudjuk, hogy a FC2 elég memóriaigényes... (abból ítélve, hogy a 512-es és 1GB-os HD4870 közt van vagy 60% különbség a legtöbb helyen...)
-
Taranti
senior tag
Bocsánat, itt a teljes cikk:
[link] -
Taranti
senior tag
Ja, és akkor azon vitatkozunk, hogy dx10 vagy dx10.1... Nem mindegy, ha egyiken sem fut élvezhetően?
http://www.overclock.net/software-news/397975-hardspell-stalker-clear-sky-full-review.html
(Az első grafikont érdemes megnézni...) -
leviske
veterán
válasz
littlelion21 #17 üzenetére
Csak az említett 3 cég van olyan helyzetben, hogy kizárólag GeForce-okat tudnak árusítani...
-
Taranti
senior tag
Idén már nem sokat fogok játszani (sok a meló), én az általános trendről beszélek: adott egy kb. jó konfig, aztán ha nem a hardverigény alázza, akkor a kidolgozatlanság. És a mai giga-mega produktumok már sokkal inkább tech-demók, mint JÁTÉKOK. (Tisztelet a kivételnek.)
Mert mi van, ha érdekel egy játék, szép is, szuper is, csak nem megy? Jártam így a Civ4-gyel. Ati-patch nélkül csak a kefét rágtam... Ez itt a tisztességtelen. -
Taranti
senior tag
Már megint egy olyan játék, aminél el kell döntenem, milyen vga-t vegyek hozzá. És ha megveszem a "jót", sincs semmi garancia a zökkenőmentes működésre.
Hónapok óta azon veszem észre magam, hogy netes flash-játékokkal játszom, mert van ötlet, kreatívitás (grafika meg gépigény ugye másodlagos). Időnként olvasok cikkeket a pc-s játékipar végéről. Hát, ha valami, ez az oda-vissza szivatás a gyártók részéről, be fogja tenni a kaput (és az senkinek sem lesz jó). -
kariad
senior tag
Helyes!
-
twollah
nagyúr
A jatek 1280x1024ben mindent maximumra allitva GF9600GTvel is tokeletesen fut.
Teszt rola itt.
Amugy megfigyeltetek, hogy a kilott toltenyhuvelyeken nem latszodik az utoszeg nyoma?
Ha nincs utoszeg akkor, hogy a halalba tudtak kiloni a toltenyt?Errol bovebben itt.
A kepen nagy valoszinuseg szerint AK-47es loszert lathato. -
Loha
veterán
Nekem érdekes módon tök jól megy a FarCry2 én is meglepődtem, pedig nem állítottam semmi ilyesmit. (40-50FPS között átlagban, 30 alá még nem esett)
XP SP3, HD3870, 1152*864 16x AF minden very high kivéve a post és ambient ami "csak" high.
De ettől függetlenül az ATI drivereit inkább most nem jellemezném.Most őszintén, az emberek hány százalékát izgatja az hogy dx10 vagy dx10.1 amikor a többség még mindig úgy is XP-n játszik, aki meg nem az úgy is megérdemli
-
littlelion21
addikt
A Zotac nem áll be a sorba?
Vagy a Sapphire "eltartja"? -
szacsee
nagyúr
Jó húzás a neves gyártóktól, de véleményem szerint csak időt nyernek vele.
Külföldön, ahol meg van pénz ott nem ár/érték arányt lesnek, hanem márkafüggően vásárolnak..(szvsz).
Elöbbiekhez:
NV megint rúg-kapál, de csak a pénzével tud villantani...a kérdés, hogy mikor fogy el, akkor lehúzhatják a rolót, mert a játékfejleszők azzal nem tudnak a boltban kenyeret venni, hogy NV-nek fejlesztün játékokat.
Ugyanúgy, mint a múltkori hírben, ahol NV-nek hirtelen a DX11 mennyire fontos lett, hogy Ő már fejleszt is rá (ha jól emlékszem).
ATI-NV csatát értelmetlen vitatni, de ha kiterítjük a lapokat, akkor NV elmehet valamerre.
Jómagam is Geforce-t használok, de tisztán látom azt, hogy nagyban visszahúzza a PC játékok grafikájának fejlődését az NV..lehet sok játékban jobb, de attól még nem lépünk előre). A játékfejlesztők majd, ha kiállnak az ATI mellett is, akkor beszélhetünk nyílt játszmáról... bár az már csak játszadozás lenne.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ott panaszkodik a linkeken Beowulf_78 kolléga.
Az, hogy neked nincs problémád másnak előfordul ... Nekem sincs gáz a 3850CF-fel, de hallom, hogy másnál baj van. Valszeg a probléma van a motor feladatelosztási képességével, majd javítják addig, pedig a 30FPS-es korlát megoldja a gondokat többeknek.
Pedig pont az ár a lényeg, ha jobbat kapsz olcsóbban akkor nincs értelme a drágább megoldásnak. Nem véletlen maradnak el az eladások a GeForce vonalon. Egyszerűen az ár/teljesítmény érdekli az emberek többségét ... aki pedig nem ért hozzá az megnézi, hogy kinek van a leggyorsabb Grafikus kártyája és megveszi a legolcsóbb termékét a gyártónak. Ennyire egyszerű a piac.
Dehogy gyenge a DX10.1-hez a GPU ... eleve az lenne a lényege az egésznek, hogy pl. a Far Cry 2 egy fázisban lehúzza a Multisample Accesst a Deferred Shadinggal. Ezt láthattad az Assassins Creed-ben ahol nem csökkent a sebesség az AA használatakor. A Far Cry 2 az információk alapján annyiban más, hogy itt a DX10.1-et csak a z Subsample kinyerésére használja. Nyilván ilyen esetben nem lehet összevonni a fázisokat. Azt tudom elképzelni (bár ez elég amatőr hiba), hogy a fejlesztés végén jöttek rá, hogy az AA hiányos a DX10-es módban, így gyorsan beépítették a Multisample accesst. Ha átírták volna a motor renderelő rutinjait teljesen DX10.1-re akkor most sokkal gyorsabban futna a Radeon karikon. Nyilván így eléggé el lett kurtítva a motor ezen része, de az AA mindenhol jelen lesz a DX10.1-es hardveren. Az NV nyilván azért ért el nagyobb sebességet a 180.42-es driver óta, mert egy fázissal kevesebbet futtat, mivel a z információkat úgy sem tudja kinyerni, így nem is érdemes törődni vele. Itt majd probléma lesz a tesztelésnél is, mivel DX10 módban az élsimítás használata mellett a Radeon és a GF eredmények nem összehasonlíthatóak, mert a Radeon egy fázissal többet dolgozik.
A mikroakadás az teljesen más az az SLI és a Crossfire rendszereket érintette, amíg a driverek ki nem javították ... Jelenleg a 3way és a Quad rendszerek vannak hasonló szituban, arra még sem az AMD sem az NV nem reagált.
-
rudi
nagyúr
Ezt a Far Cry 2-t nem a fent említett cégek adják a kártyák mellé, hanem az NVIDIA. Újabb, majdnem Crysis szintű TWIMTB mahinációt érzek a levegőben, mert _direkt_ a Far Cry 2-höz kaptunk drivert és részletes tesztelési útmutatót az NV-től, meg nyomják erősen a "nem is kell DX10.1" jellegű dumát. Annyi most az új és elég jó játék, hogy szerintem mi a fenti okok miatt teljesen mellőzni fogjuk - vagy legalábbis fenntartásokkal kezeljük majd - a Far Cry 2-t a VGA tesztekben.
-
Cryman
csendes tag
De kulonben telleg en is mar soxor eszrevettem, mivel mar regota jatszom, hogy bizony azon jatekok, amelyekbe a nVidia keze valahogy belelog, azokkal a jatekokkal a Radeon VGA-m nem tud mit kezdeni... Egyszeruen b**hatom a 60 ezres karimat h a maxfps alig 30....(Ne az ilyen regebbi jatekokra gondoljatok mint a Cod2 me ilyenek XDXDXD) Szval ez szerintem elegge nagy szivatas....
A masik meg nemtudom, hogy ki jatszott az Airborneval.. Abban a jatekot nem is lehet telepiteni a nVidia Psyhics vagy mi
Futtatasa nelkul.. Es utana ha mindent fullra allitok a kari 3-4 ora jatek utan megadja magat....
Szval en nem tudom de ez rohadt nagy szivatas!!!!!!!!
-
TTomax
félisten
GTX280-al még nem panaszkodott senki,én lennék az elsö aki temetném a GTX-et ha nem lennék megelégedve,és bizony a neves külföldi oldalak mind az Nvidiát hozzák ki "gyöztesnek" a hasonló kategoriában...most az áraktol vonatkoztassunk el,az nem kérdéses abban nagyon nehéz az ATI-val lépést tartania az Nv-nek.Én,meg itt nagyon sokan arrol papolunk,hogy mint mindig megint kaptál egy használhatatlan ficsört az RV770-el is,ugyanis ahhoz,hogy te élvezd a DX10.1-et ahhoz Vista kell... namost ahhoz viszont gyenge ez a GPU,ez van...DX9-hez elég jó,de ugye akkor megint csak ott marad kihasználatlanul,mint ahogy már az RV670-ben is...söt,viszább is nyulhatok...akkor ez elöny?Ami van de mégsem lehet használni???
UI:Hivjuk akkor mikroakadásnak,tudod jól miröl beszélek tipikus radeon gond szériák óta,én is megtapasztaltam sokszor a semmihez nem kötehetö hirtelen "ugrást"...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Több GeForce GTX 200 szériás tulajnak baja van, amit a parancs megjavít.
Nézz be a GT200 topikba.
[link]
[link] - itt több problémája is megoldódott Beowulf_78-nakKülföldön is megy a lagduma, a fejlesztőknek is az FPS korlátozás a válasza a patchig.
A Lag az játék probléma ami GF és Radeon rendszertől függetlenül jelentkezik ... nem tudni mitől.
-
marcias
őstag
válasz
breathless #1 üzenetére
Látom iszonyat értesz a témához.
Sry. -
Tomate
veterán
Ha már a játékba nincsen benne a fél képernyőt eltakaró NV logó
Valahogy ki kell "sajátítani" a játékot....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindenkinek laggol, aki nem korlátozza az FPS-t a gfx_maxfps 30 paranccsal.
Az érkező patchben már alapértelmezett lesz az FPS korlát.Az utolsó bekezdés is tény, ahogy a hír többi része. Nyilván az a probléma, hogy az NV TWIMTBP programja már nem hatékony ... A Far Cry 2-nél csak arra volt elég, hogy az első hsz-ben linkelt nyilatkozatokat közöljenek a fejlesztők. Nyilván tovább kellene gondolni a marketinges anyagot, hogy ha a DX10.1-es eljárások mennek DX10-es karikon akkor mi szükség a DX10.1-re a Far Cry 2-ben.
Ennyire csak nem balfékek a programozók, hogy két API-ra írják meg ugyanazt.
-
TTomax
félisten
Igaz vistán se tudják futtatni a HD48XX tulajok a FarCry2-t a folyamatos lag-elés miatt, de DX10.1-es elmosott élsimitás az van...
Most ez az utolsó bekezdés ez valahogy nem passzol ebbe a cikkbe,elég erös "vörös köd" takarja...addig a pontig még csak-csak tárgyilagos.... köszönjük...
Egy radeon tulajdonos véleménye...,elnézést töle,hogy idéztem...de nagyon sokat ilyet olvasni.Nem is kommentelem,hiszen mindenfelé látni... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
breathless #1 üzenetére
Azt hittem a Logout-os elemzéseim után ennyire olcsó marketingnek nem dőltök be.
Két probléma van a linken közölt anyaggal ... az egyik, hogy az nVidia és az Ubisoft hivatalos közlemény, a másik, hogy hazudnak.
A fenti dolog ugyanis nem lehetséges, mert a DX10-ben nincs Vendor Specific Caps Bit.Külföldi szakmai fórumokon is eléggé értetlenkedve állnak hozzá a programozók ... nem igazán értik, hogy sikerült bevarázsolni olyan dolgot a DX10 zárt rendszerébe amit ugye nem is támogat.
Szokás szerint kamuznak a drágák (illetve csak a Z Subsample adatok mintavételét említik, csak hát valamikor az semmire sem elég) ... A Z információkat még meg lehet szerezni, de a Color-t azt nem ... azt csak a Multisample buffer-ből lehet kivarázsolni ami nincs DX10 alatt.
Ugyanaz lesz a helyzet, mint az Assassin's Creed esetén, ott az Animusnál nem volt élsimítás a DX10 kártyákon, a Far Cry 2 alatt is lesz olyan pont ahol az AA kimarad. -
breathless
csendes tag
A dolog pikantériájaként érdemes azt a tényt is megemlíteni, hogy említett DX10.1es funkciót a GeForce-ok is támogatják, 8tól felfelé.
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/22/nvidia-gpus-support-dx10-1-features-in-far-cry-2/1
Sry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A fenti cégek ajándék Far Cry 2-vel próbálják termékeiket népszerűsíteni.
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest