Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
midas22
újonc
nexus 7 2 + ps4 joystick oszt' uccu neki
-
Gabinator
csendes tag
válasz
|DavidWoody| #13 üzenetére
bocsi, 28,8 wh-s de ezt a ph ról idézem:
A beépített akkumulátor 28,8 Wh-s, így a játékok egyetlen feltöltéssel a terheléstől függően 5-10 óráig is futtathatók, illetve nagyjából 20 órán keresztül képes a rendszer videók lejátszására. -
Tigerclaw
nagyúr
Nézd, én úgy látom, hogy az Nvidia termékeinek piacain a konkurencia sikeresebb. A PC-s gamer piac folyamatosan csökken, ami érinti mind az AMD-t, mind az nVidiát, de az AMD cserébe elvitte mindkét next gen konzol szerződést, a professzionális szegmenst nem ismerem, de szerintem ott is nyerőbb az AMD nyitott gondolkodása, mint az nVidia zárt röghöz kötött felfogása. A mobil szegmensben szintén hátul kullog, ez az Android játékokra épített kézi konzol meg nevetséges, miközben a Nintendo és a Sony is küszködik a telefon-tablet piac miatt, pedig nekik van egy nagy halom a saját kézi konzoljaikra írt játék. Látom, hogy mozdulnak jobbra-balra, próbálkoznak, de mindenhol hiányzik valami.
Szvsz nekik az tenne jót, ha felvásárolná őket az Intel. Az Ati is mennyit küszködött anno, de az AMD-vel nagyon jól kiegészítik egymás és sikeresebbek lettek. Az Intelnél pont az hiányzik ami az Nvidiának van és fordítva. Amúgy persze igaz, én írom a marhaságokat, de érdekes módon mikor startolt a Shield én azt jósoltam, ami most bekövetkezett.
-
Cathulhu
addikt
-
Oliverda
félisten
válasz
Tigerclaw #19 üzenetére
Ha elolvasod ezt a cikket, akkor érteni fogod, hogy az NV most más piacokat támad, mert abban látják a kellő profitot. Ez nem össze-vissza kapkodás, csak némiképp átalakítják a stratégiát. Egy ilyen céget a profit vezérel, nem a nosztalgia és az érzelmek.
-
Egon
nagyúr
válasz
Tigerclaw #19 üzenetére
LOL, esetleg nem csak ph-t kellene olvasni, és akkor talán nem írnál marhaságokat, mindenféle süllyedő hajóról...
-
BazsiBazsi
aktív tag
Jöhetne már egy sony PS telefon! Persze cserélhető akksival meg játéküzemmóddal. Legalább kicsit felélednének a handheld konzolok.
-
Cathulhu
addikt
Nah nVidia féle tanulság levonás: "Ez a piac szar, amúgy is haldoklik, eleve nem is akartunk sikeresek lenni. A shield amúgy tökéletes gép, és kiemelkedő eladásokat produkál, de most inkább másra koncentrálunk."
-
Tigerclaw
nagyúr
Ilyenkor elgondolkozok rajta, hogy vajon milyen piackutatók dolgoznak egy ilyen cégnél. Az Nvidia a sok kudarc, a csökkenő PC-s videokártya piac miatt fűhöz fához kapkod, hogy valami hátha bejön nekik is, de szinte mindenhol zsákutcába mennek. Az egésznek olyan süllyedő hajó íze van. Rohangálnak fejetlenül, pánikolva.
-
DithenS
senior tag
Meg ha csak Amerikában akarják forgalmazni még úgy se lesz sikere.
-
imibogyo
veterán
Várható volt. Mondjuk nem volt még a kezemben, nem tudom mennyire minőségi termék, de valahogy már a kezdetekkor sem láttam átütőnek a dolgot.
-
Benzoldog
tag
Gondolom az ára sem kevés, nem csodálom, hogy nem sikeres az eladások terén...
-
-FreaK-
veterán
El nem tudom képzelni hogy ki gondolta úgy az nVidia-nál, hogy ennek sikere lesz, vagy egyáltalán piacképes. Ahogy meg feljebb is írták, a bevétel nem egyenlő a nyereséggel, szóval szerintem mindent összeadva ez erősen veszteséges project, csak azt nem tudom hogy ezt ki nem látta előre?
-
Kirrr
aktív tag
Halva született ötlet. Hordozható konzolnak, nagy. Streamelést meg egyszerűen nem bírom felfogni. Venni kell egy 10méteres hdmi kábelt rátolod a tévére és megy. Mit kell egy ilyennel szenvedni...?!
-
xmaas
őstag
Ezt is csak azert tartjak meg eletben mert presztizs kerdes nem merik bevallani hogy egy szar termeket adtak ki ami veszteseges negativ reklam lenne szamukra
-
bdlackoo
tag
telefonhoz lehet venni olyan kis joy bizbaszt amit a samu is most adott ki. ha meg 6 orakat akarsz jatszani akkor meg veszel egy kulso aksit a telefonodhoz. aksi +joy egyutt szvsz fele annyiba se faj mint egy shield.
-
DithenS
senior tag
Azt a bevételt nekem adhatják ha őnekik kevéske
Viszont a konzol nagyon is jó,és itt azt is meg kell jegyezni hogy itt nics bevétele a játékokból mint a Sony-nak vagy a nintendonak mert fele játékot ők készítik rá.
Egyébként meg van lényege,egy FPS-t nem tudom ki játszott e már érintőképernyős telefonon,egyszerűen borzalmas annak pedig igen is megfelelő választás ez!
Azt is hozzá tenném hogy egy ilyen konzol egy MC4 tipusú játékot 5-6 óráig folyamatosan képes futtatni,telefon is képes lenne rá csak éppenséggel fél óra alatt lemerül. -
gabber01
addikt
Már ezt sem kellett volna erőltetniük...
-
bdlackoo
tag
szereny bevetel = buktunk egy nagyot
-
Én a létjogosultságát sem látom ennek a terméknek...
-
törölt tag
Nintendo kézikonzolok nem sikeresek? Oo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat azonban továbbra is fontos eszközként kezeli a játékokra vonatkozó stratégiájában.
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest