Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Részemről rendben.... Én meg linkeltem, hogy ha tényleg olyan asztalt akarsz csinálni mint az enyém, az nem ennyibe kerül, mert hogy eredetileg ezt írtad. Mondtam már, hogy bútorlapból OK, de az enyém nem abból van. És nem vagyok admin, nem kell a gúnyolódás. Részemről mindenki azt csinál amit akar, de attól, hogy valami szintén asztal, attól még nem lesz "olyan", mint egy másik termék. Egy BMW is autó, meg Trabant is, mégis van különbség.
Az én asztalomra ráálhatok a 100 kg-ommal a két méteres fesztáv közepén is. Szívesen ráállok erre az egyméteres bútorlapos szekrénykére is, megnézzük mi lesz......
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Jövőre ígéri a combosabb AI gyorsítóját az Intel
- Motoros topic
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest