Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Részemről rendben.... Én meg linkeltem, hogy ha tényleg olyan asztalt akarsz csinálni mint az enyém, az nem ennyibe kerül, mert hogy eredetileg ezt írtad. Mondtam már, hogy bútorlapból OK, de az enyém nem abból van. És nem vagyok admin, nem kell a gúnyolódás. Részemről mindenki azt csinál amit akar, de attól, hogy valami szintén asztal, attól még nem lesz "olyan", mint egy másik termék. Egy BMW is autó, meg Trabant is, mégis van különbség.
Az én asztalomra ráálhatok a 100 kg-ommal a két méteres fesztáv közepén is. Szívesen ráállok erre az egyméteres bútorlapos szekrénykére is, megnézzük mi lesz......
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest