Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
tothmaxy182 #47 üzenetére
Hát persze, de én úgy vagyok vele, hogy 1-1 játékot veszek amikor kell. Azokkal el vagyok több napig vagy hétig mert nem tudok ott ülni 1-2óránál többet. Ha meg sok játék van akkor a bőség zavara
TF2-vel én is szemezek mostanság, pláne amióta jött a komolyabb Competitive Match making. De csak pálcás net van itthon és lusta vagyok letölteni
(#49) Ed3r_X_ ebben igazad van
Én magamból indultam ki aki nem akar konzolon multizni. Leginkább a SP játékok miatt szeretem. Multizni meg csak PC-n, bár már az idejét sem tudom... Nem szeretem ami ott ment az utóbbi időkben.
-
DithenS
senior tag
Én telefonom,mert jelenleg a telefonom sokkal erősebb mint az asztali PC-n
Aztán csak egy 43e Ft-os telefon,bár 4 magos -
tothmaxy182
őstag
Úgy értettem, hogy a hétvégéken kívül nem tudnék játszani a konzollal, mert nincs időm, és a hétvégéken sem mindig. Akkor meg minek vegyek, ha egy hónapban 3-4 alkalommal tudom használni? Szerintem ez kihasználatlanság.
A pc-t viszont tudom másra is használni, nem csak játékra. És használom is másra! Viszont alkalom adtán becsúszik rajta egy kis játék is. Persze csak régebbi címekkel, amik elmennek.(#45) Xaels: Nah jó, de a konzolnak nem pont az lenne a lényege, hogy gépfejlesztés nélkül, tutira futnak rajta a legújabb játékok is? Persze lehet régebbiekkel is játszani, de akkor az ember pont nem használja ki a konzol legnagyobb előnyét.
A használt-piac egy lehetséges alternatíva. De az új játékok ára attól még horror, mégha utána pár ezer forintos veszteséggel tovább is tudod adni.
Jah,nálam meg amíg a Team Fortress 2 megy a lap-topon, addig nincs nagy gáz. -
Robert07
aktív tag
Az x86-os windows-os tablet az minek számít? /i5 4300U/
Mert én PC-re szavaztam az alkalmi AoE3 miatt, mert ilyen touchscreen-es windows store-os játékokat nem játszok rajta. -
Xaels
félisten
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
Nem kell mindig a legfrissebb játékokat megvenni. Amikor legutóbb volt PS3-am akkor bepótoltam visszamenőleg jópár év játékait és volt olyan ahol nem volt 3k 2 vagy több játék egy csomagban újonnan. De van használtpiac is.
Nekem most laptop van csak itthon sajnos. Néha hiányzik a haverokkal együtt kockulás, de nincs most 200k-m egy komplett PC-re amivel már lehet érdemben játszani ezért le is tettem róla. Fut ezen a laposon a D3, meg a Borderlands ha nagyon muszáj.
-
A`rpi
addikt
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
Végül is, amikor a kevésbé optimalizált PC port, CPU, vagy VGA limitet eredményez, akkor kvázi kihasználod a PC-d.
-
törölt tag
PC
-
tothmaxy182
őstag
Én szívesen játszanék konzolon, de a játék árak elriasztanak. Illetve az is, hogy költenék 100+ ezer forintot egy olyan specifikus hardverre, amit nem használnék ki rendesen.
Így leginkább semmin sem játszom, vagy max a lap-topomon. Steam-en van kb 20-30 játékom. Szóval a pc-re nyomtam, és ahogy látom a nagy többség szintén. -
fi:zi'k
nagyúr
Amúgy miért a tavaly Playit-Veletech banner van betéve?
-
A`rpi
addikt
[3.4%] Konzol
-
arn
félisten
Ugyan ipaden nem latom a szavazast (miert?), de egy pcs oldalon milyen eredmenyt vartok?
-
Tegla80
addikt
Nálam más szóba sem jöhet játékra ,mint konzol/kézikonzol....
telo/tab a dedikalt gombok hiánya miatt sosem érdekelt e célra...az netezni jo.
A pc meg számomra szimplán pènztemető,igy távol maradtam a világától...
Szóval konzol +1 -
L4CI2
aktív tag
felsőre szavaztam azaz a PC ( bar nekem nincs hordozható) csak asztali
ja és alapbol nemszeretem laptopokatszóval nem is lesz. mért nincs olyan hogy csak asztali PC
-
mempfis
csendes tag
Konzolok:nintendo wii,wii u,xbox 360..
-
mlinus
őstag
pc + konzol
sajnos konzolokkal egyre kevesebbet, nagyon vérszegény ez a generáció.
-
Janus27
tag
Nálam a játékkal kapcsolatban mindig az volt a recept, hogy kell egy erős PC meg néhány emulátor oszt jónapot!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Telefon: PvZ2 (csak az)
Gép: Minden -
Probert75
addikt
Olyan miért nincs, hogy PC és Tablet?
-
jerry311
nagyúr
PC master race.
A PS3 meg csak porfogó, akkor szedem/szedtem elő ha volt valami exkluzív játék, ami annyira megtetszett, hogy bevállaltam a bénázást PS3 kontrollerrel. -
katt777
félisten
válasz
CsonkaImo #18 üzenetére
Minden "trend" marketing. Az a célja, hogy tereljen. Feldobnak egy "így ... az emberek" (teljesen mindegy, hogy játék, politika, bármi), aztán a birkacsorda-hatás miatt majd arra fognak menni, amerre kívánják. Legalábbis az a(z elég nagy) részük, amelyiket így lehet terelgetni.
Ha meg megint akárhányszor lehet szavazni...
Amúgy ki a fene találta ki, hogy egy asztali PC nem hordozható? (Duplán ua. kérdés.
) Akárhány asztali PC-m volt, mindegyiket lehetett hordozni.
-
vm93hun
aktív tag
Most perpillanat nem játszok,de ha úgy adódik akkor veszek egy PS4-et meg egy PS3-at.
A PC-n játszásból már elegem van. Egyszerűen gusztustalan, ami ott történik. -
cinemazealot
addikt
Nehéz a kérdés, mert nagyon régen játszottam bármelyik platformon is, de amikor még tettem (90-es évek második felétől néhány évvel ezelőttig), azt PC-n, később pedig konzolon (a jó öreg Wii-n) tettem. A mai rohanó világban erre viszont már nem nagyon van időm, de azért a mobil eszközökön is ott figyel egy-két unaloműző. Azokra viszont már nem mondanám, hogy komolyabban lekötnek, legfeljebb akkor, ha otthon fekszem betegen és nincs erőm kikelni az ágyból.
-
DRB
senior tag
-
kurta9999
tag
PC és mobilra szavaztam.
Ha valami komoly játékról van szó, csakis a PC jöhet szóba, semmi konzol. Életembe nemis volt konzolom és nemis lesz..
Mobilon vagy tableton sokan, velem is beleértve ilyen egyszerű játékokat tolnak unaloműzésként, én pl. Sim City vagy Zombie Hellway 2
-
-
CsonkaImo
addikt
Nem gondoltam volna, hogy a PC ilyen erősen vezeti a mezőnyt. Ezek szerint mi nem követjük a trendet, hogy játékra konzol, munkára pedig PC.
-
törölt tag
Nem emlékezem mikor kapcsoltam be utoljára, a játékra szánt PC-t, így a "Nem játszom"-ra szavaztam.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én konzolon játszanék legszívesebben, hogyne kelljen fejleszteni az asztali gépet, de sajnos azokra rengeteg olyan játék nem jelenik meg, amikkel én jellemzően játszanék. Remélem ez változni fog és több MMORPG vagy stratégia kerül majd konzolra.
-
DRB
senior tag
Mielőtt bármilyen következtetést levonnunk az eredményből, megjegyezném, hogy a PH!-sok nem az átlagot képviselik, sem ebben sem pl., abban, hogy milyen proci figyel a gépükben. Sőt ahogy olvastam a procifelmérés topikját, kb a 70%-nak több gépe van(mint pl. nekem is), szóval kilógunk az átlagból, de rendesen.
Egyébként én is, mint sokan mások a PC-re szavaztam, szerencsére van választék, ha netán egy nVidiás játék nem akarna normálisan menni az AMD vga-n, akkor átülök egy másik géphez.Fordítva nem szokott gond lenni.
Konzolom meg sosem volt, és semmilyen késztetést nem érzek, arra, hogy legyen, legalább is belátható időn belül. Ismerősöknél, vagy LAN partin, azért toltam PS3/4-en, hát nem estem hasra, az új Xbox-hoz még nem volt szerencsém, a régebbi meg nem hagyott maradandó emlékeket bennem. -
-
Xaels
félisten
Hát tableten is van 1-2 játék ami nagyon jó tud lenni. A Shadowrun: Returns és a kiegészítője a Dragonfall nagyon jól irányítható és ezt a stílust kifejezetten jó tapin irányítani. Sajnos a Heroes3HD ilyen téren nem sikerült jól pedig szerintem az is szinte sikítana egy jobb tabletért.
Ott van az Implosion és a Zen Pinball HD is ami tökéletesen működik tapival. Szerintem minden stílusnak meg van a maga otthonos platformja. Klasszikus RTS-t, FPS-t nem játszanék kijelzőn semmi pénzért. A HnS-ek inkább konzolon jók.
PC-t én is szeretem bütykölni, de a jelenlegi pénzügyi helyzetben rá kellett jönnöm, hogy nem fentartható hobbi. Az, hogy a 2évvel ezelőtti PC-m alkatrészei ma többe kerülnének mint akkor teljesen kicsapja a biztosítékom.
-
draco31
veterán
Ha nem az 1000 éves E630-es duruzsolna a gépemben, meg N450-es a laptopomban, akkor ezekkel játszanék. Így aztán marad a telefon néha néha.
-
A nem játszom tábort gazdagítottam egy szavazattal.
-
satz18
őstag
Úgy látom eddig, hogy a konzol eléggé le van sajnálva. A last of us senkit nem érdekel?
-
Azért van feelingje ha haverral összeültök egy szobában és elkezdtek tolni valami régebbi játékot lanon
Mi is ezt csináljuk, jelen esetben céh2-vel. -
wednesday
őstag
PC-re ment a szavazat annak ellenére, hogy már több platformon is játszottam és jászom (havernál konzol heti/havi rendszerességgel). Mivel az elenyésző a PC-hez képest és torzítaná az eredményt.
-
Xaels
félisten
Éppen amihez kedvem van. Van amit biztos nem játszanék se mobilon, se konzolon. De van amire ez a kettő kellemesebb platform vagy nagyobb a választék. Ha tehetném biztos lenne egy nagyképernyős tv-m alatta mindenféle konzollal meg egy közepes PC-vel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A telefon túl kicsi, azon csak a "Dumb ways to die" jellegű játékok mennek jól.
A tablet már elég nagy, de nincs rendes beviteli eszköze, a tapizás nem túl jó megoldás.
A konzol szimplán sosem érdekelt, mert nem nyúlhatok bele, nem szedhetem szét, stb.
A PC-n meg ott van a Steam. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kíváncsiak vagyunk, ki milyen eszközt, eszközöket használ játékra!
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest