Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
Intel 4670K-t használok, jelenleg sztem játékra még túl erős, de a jövőre tekintettel vettem, DX12 alatt is jobban muzsikál majd, remélem. Nálam 4, 4,4-en szokott ketyegni, mikor milyen terhelést kap épp, játéktól, programtól függően. Béke.
-
kukulec
őstag
ezek a legkonstruktívabb topic-ok. volt már? csak az INTEL!
-
Praston
tag
Az amd gyári hűtőt ugyan nem tapasztaltam, de a g3258-at mikor megvettem 2 hónapra, abból 1 hónapig gyári hűtővel használtam és hát igen csak meglepődtem, hogy mennyire halk még tuning esetén is. Persze bizonyos fordulat felett annak is megjött a hangja, de nem volt annyira vészes.
Ebből kiindulva és amiket hallok amd gyári hűtők terén, ők is tehetnének a csomagba valami ember barátibb darabot nyugodtan.
-
sz.balazs.95
veterán
mondjuk szerintem aki megbízható lapot akar venni, az alapból nem fogja olcsón megúszni, szóval szerintem ezen (is) felesleges rugózni.
a hűtő rpm-et amúgy nem szoktam mérni; felesleges, ellátja a feladatát, és kész. addig meg tajtmindegy, hogy milyen gyorsan pörög.
De igazad van, mások vagyunk, amivel nincs is semmi gond, mivel mindnyájan meg tudjuk venni a nekünk megfelelőt (ha nem ütközik anyagi korlátokba persze...)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #295 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, és szerintem igenis baj, hogy alapból egy normális hűtőt nem tudnak berakni a csomagba. Mert az minden, csak nem az, főleg 3-4000 RPM körül. A hőcsöves FX 8xxx széria hűtését megkaphatta volna, máris jobb lenne a helyzet.
Tudom, vegyen hozzá az ember, de árban már akkor megint megdobja, és ott vagyunk, hogy a végén semmi előnye nem lesz a konkurenshez képest. Nem ellene vagyok, de ha a hűtés legalább normálisabb lenne, máris csak a jobb lap ára lenne a hátránya.
-
-
Thorus
aktív tag
Intelt használok jó pár éve, abból a jelenlegi gépemben lévő már átlépte a 10 évet de még mindig megy.
-
Ha csak hc lenne akkor 100% intel lenne
ha atgondolt epitkezok talan amd is beleferne
A baj hogy amdnel egy normalis lap 35k tol talan indul.. Mef ha inkabb dragabb intelles proci.. 3Gy joval olcsobb lappal is tobbet nyujt mint egy amd,. Szoval nemtudom hova rakni az amds fansagot normal vga hasznalat eseten(dvga
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #289 üzenetére
Nem az hogy gond, hanem eggyel több cucc kell hozzá.
Gyárilag rakhatnának vmi értelmeset hozzá.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem csak a Titan X-et, VGA-s topikban is max R9 280X-et ajánlanak AMD proci mellé.
(#285) sz.balazs.95
Nem baj, poénból írtam
Amúgy azt írod kell alá ez+az, amennyivel olcsóbb, még úgy is kijön. Ki, na de azért, ha megveszek valamit, legyen már alapból használható. Ezt nem az AMD procikra értem, hanem a hűtőikre pl, amiket odacsomagolnak. Volt FX 6300-ra alukockám, lófütyit nem ért kb, meg hangos is volt. Legalább rezet rakhattak volna bele.
-
h1mpi
félisten
válasz
sz.balazs.95 #285 üzenetére
Azért, mert nem hajt ki egy Titan-X-et pl. Egy 4790K 4.6 Ghz-en pedig kihajtja.
(#286) ViZion: Bocs, de arra nem gondoltam, hogy valaki ezzel pénzt is keres
Nekem az évek alatt milliókat vitt el, de nem hozott semmit
-
Rosszul mondod
Le is írták korábban, h munkánál nem mindegy, mikor termeli ki a gép az árát. Másik, h AMD-t részenként lehetett fejleszteni, olcsón, mert voltak átfedések a foglalatok között. Így nekem is folyamatosan kitermelte a fejlesztést.Szerk.: Titan-X már AMD gyártja?
OK, elírtad. Van, aki azt hajtja és boldog...
-
sz.balazs.95
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #279 üzenetére
AMD fan?
Erősebb VGA-hoz Intel (itt most nem az R7 260X-re, és 750 Ti-re gondolok), mert nem tudja kiteperni egy AMD. De középkategóriában, alsó kategóriában tökmindegy, mit használ az ember szerintem.
-
lvb
aktív tag
válasz
#72042496 #275 üzenetére
A valódi kérdés az, hogy mekkora teljesítményre van szükségem (az adott feladat elvégzéséhez.) Az ár többnyire másodlagos. Ha kell akkor kell, ha nem éri meg akkor drágább lesz a feladat elvégzése - de nem sokkal, mert a humán erőforrás jelentősen drágább. A pazarlás az, ha drágább HW-t vesz valaki a szükségesnél.
Pl. ha szükség van 4930K-ra vagy egy 5960X-re, vagy egy 4 utas csúcs Xeon rendeszerre - 4x7000$ proci árral-, akkor be kell rá ruházni. Ha nincs szükség ekkora teljesítményre, akkor felesleges megvenni.
Az, hogy a humán erőforrás a legdrágább szintén igaz a hobbira vett PC-k-nél is. Ha csak 10 percet takarítok meg naponta, szerintem már akkor is megéri éves szinten 50.000 forintal többet költeni a PC-re. (mivel ha napi 5 preccel többet dolgozom, már megkerestem a rávalót, és nyertem napi 5 percet)
Autós példával élve amúgy meg nem a Ferrari a drága, hanem az erőforrásaim elégtelenek ahhoz, hogy vegyek egy Ferrari 488 GTB-t. Az autó annyiba kerül, amennyibe
-
-
sz.balazs.95
veterán
Azért ezzel vitatkoznék.
Nálam most egy FX-6300 teljesít szolgálatot, több, mint 2 éve, ráadásul még nem volt húzva az órajele, szóval még van benne további tartalék, így még 1-2 évig biztosan jó lesz.
Viszont VGA-ból már eléggé limites a gépem, bár azt eredetileg nem is hosszútávra vettem, csak jobb VGA egyszerűen már nem fért bele a keretbe.Szóval nem olyan rossz az AMD, főleg ha valakinek nincs 80-100k-ja procira, de azért szeretne játszani is.
pl. vehettem volna i5-öt is, csak akkor VGA-m nem lenne, hanem mondjuk az alaplapi integrált. -
h1mpi
félisten
VGA esetében még el lehet vitatkozni, hogy nV vagy AMD, de proci terén egyértelmű az intel erőssége...
Aki dVGA-t használ, annak egyértelműen intel. -
Vladi
nagyúr
5 gépből 3 amd, 2 intel. Ezrét a záemdére szavaztam.
De lehet nemsokára lesz mégegy, az intel, úgyhogy nemtom. -
Rexcor
őstag
Nagyon sok a Phenom II-es, ezen meglepődtem. Anno kb. 6 éve megjelenéskor használtam X4 920-ast, de már akkor nem voltam vele megelégedve a teljesítmény tekintetében, persze netezős gépbe még jó lehet manapság is.
-
Jo, de te egy vagy az mo-n epitkezok pc tabornak az 1% bol aki mindig a csucsot kergeti
) A lz elmult 1 evben nem nyultam sajnos olyan gamhez amihez kene egy 980
pedig volt olyanom is
.. Na majd osszel talan rahajtok A komolyabb cimekre is... Hinaytik mar a tuning..
masfel eve meg az utolso maradek mhzt is kihajtottam mindebol, hogy a max maxot kihozzam.. De a hulye lol, hos elviszi az idom...
Rexcor: jo aru proci volt, de sajnos az i 3 azonos aeon jobb volt
keson jottem ra
-
Thusor
őstag
Workstation gépemben egy Intel Xeon X5650 (6 mag/12szál), a szerveremben pedig egy Intel Xeon E3-1225v3 (4mag/4szál) található. Így xeonra nyomtam...lehetne ez dupla
-
derive
senior tag
Es az ARMos procik hol maradnak?
Ejha, akkor a lista FX 8320 (mar +30), i5 3317u, i5-660, E5-2670, T7500.
Node a kedvencem egyertelmuen az FX -
Razarus
tag
- asztaliban: Intel E5300 (duo-core, 2,6 GHz)
- nas-ban: Intel Atom 330 -
jedis
senior tag
válasz
#72042496 #238 üzenetére
Hát én 75-ért nem hogy AMD, de Intel procit sem vennék !
Az FX-9590 csak egy "preztizsproci" volt az AMD-től , az első 5GHz-s proci címén ! Az én FX-8350 -esemet 35-ért vettem itt a HA-n bő 2 év garival ! Ha azt nézzük, hogy hozza az FX-9590-es teljesítményének 80-90 %-át, nem volt egy rossz vétel !!!!l
-
Whysperer
addikt
Amúgy,hogy lehet szavazni nekem van fx8120 is meg i7 4790k-is,De csak egyre szavazhatok.
-
Kronos3000
senior tag
Van itthon amd,régi meg még régebbi,i5 meg g3420,mire nyomtam volna?Maradt a közepe pentium,bár ez így nem mérvadó,mert azért van különbség egy 478,775,1155 vagy 1150-es pentium között.Teljesítményben több mint az első meg az utolsó i3 között.
-
Dokibá
aktív tag
2 db xeon E5462-t egy gépben... Akkor az kettőt ér?
-
maross
nagyúr
válasz
sid.:Rc211v #243 üzenetére
En 2012 januarban vettem 61-ert egy 2600k-t, most is er vagy otvenet. 4.4ghz, remelem még vagy ket evig baratok leszunk. Ugyanakkor eladtam az e8400-em talan 25 kornyeken, na az most 4ezret er...erdekes ez az egesz arazas.
-
moha21
veterán
intel
-
Ed3r_X_
nagyúr
i3 4330
-
-
törölt tag
e8200
-
sz.balazs.95
veterán
a "fő" gépben AMD FX-6300 van,
a másikban AMD Athlon XP 2700+
tabletben meg Intel Atom Z3740DMobil SoC-ról lesz kérdés?
-
-
BlackSoft
addikt
Haswell-E bekerülhetett volna, így az ilyennel rendelkező userek, mint én is, az egyébre mehetünk csak, ahol elveszik a válaszunk a sok régebbi Intel között, holott ez a legújabb széria...
-
Dr. Romano
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz
pakriksz #236 üzenetére
Miért kellene nekem CPU limit pont azért vásárolok Intel hogy ne legyen CPU limit.
Stim?!
Általában csúcs kártyákat szoktam cserélgetni a gépembe, GTX780/780TI Sli, R9 290X, most GTX980 használok, majd utána kitudja még mi lesz.
De egy biztos. AMD semmi pénzért nem raknék ilyen kártyák mellé. -
sid.:Rc211v
őstag
Nekem egy i7-2600 ontja a számolást, amit még itt vettem az aprón 2012 áprilisába 45 ezerért. 3 év alatt szinte semmit nem degradálódott az ára. Még egy hardverem se volt ennyire érték tartó. Teljesítménye is még ennyi év után is megfelelő akár alap órajelen. Nálam most 4,1Ghz-en megy kb alapfeszen. Ez a max amire fel lehet húzni. Gyors, hűvös jó proci
-
direwolf
őstag
Azon a linken konkrétan azt látom, hogy aó 6300 és az i5 között van 7 fps különbség. Alig több, mint 10%. Egy olyan játékban, ami nem épp a szöbbszálúsításáról híres.
Egyébként én már kinőttem ebből, nekem bőven megfelel a 6100. Fiamnak van 8350, a haverjának i5 3xxx. Azt látom, hogy az i5+gtx760 == 8350+r9-280 fpsben. Van hogy egyik jobb picit, van hogy a másik. Picit !!! Nem 1,5x meg 2x !!!
Ezért bátorkodtam azt írni, hogy valamit el tetszett kefélni az amd vonalon.De amúgy mindenki arra szórja el a pénzét amire akarja. Csak nem kéne azt hazudozni, hogy "szarráveri" meg "megalázza". Ez a költői túlzás kategória.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #233 üzenetére
Az első grafikonon éppen azt látom hogy a 75 ezer forintos FX-9590-nél a 70 ezres i5-4690K 10%-kal gyorsabb, az afölötti kategóriában pedig labdába sem rúg az AMD. Ehhez még az is hozzájön, hogy nem az FX-9590 az a processzor amelyiket lehűtök egy alacsony fordulatú ventilátorral.
A cikkben is konkrétan olyat írnak a lassabb AMD procikról hogy "miserable performance", a leggyorsabbról pedig olyat hogy "obviously disappointing".
Egy Titan X-szel lehet amúgy sem kéne azt fejtegetned hogy mi mennyire éri meg, mert esetleg kiröhögnek miatta.
"Mindenki nyugodjon le, az AMD köszöni jól megvan"
A pénzügyi eredményei sajnos nagyon nem ezt mutatják.
-
gtamate2
veterán
válasz
Ja hatalmas vétel.. Egyrészt itt nincsenek minimumfpsek (amik sokkal rosszabbak az amd-n). Másrészt pedig ott a 3470, 35k, alá tehetsz bármilyen lapot és megvagy. Addig egy Fx9590-hez kisebb vagyon egy rendes lap és akkor a teljesítménye sem olyan.
Régi gyártástechnológia, gyenge az egy szálas teljesítménye. Ha szerinted megéri vedd ezt, de nem hiába vesz mindenki Intelt.
-
válasz
+1
Ehhez annyit, h nem kötelező AMD-t venni. Újban nem éri meg, aláírom, OK.
De használtban nagyon jó vétel, egyrészt -ahogy írtam is- 42k volt a 9370, ami alapjáraton most 4,8 GHz, passzív vízzel (gyengébbek kedvéért: itt még nem fűt, nincs throttling, ilyesmi).Másik, amit ismét le kell írni, mert khmmm... nehezen értik meg sokan: AMD-t lehet részenként fejleszteni. Proci csere, majd deszka csere és így váltunk. Intelnél mindent egyben kell, mert más a foglalat.
Tehát socket AM2 -> AM2+ -> AM3 -> AM3+ A deszka váltások közötti évben meg proci csere. Mai árfolyamon nézve kb. évi 20-30 k-ból megvolt a fejlesztés, volt egy jó gép. Sokan meg most cserélik le az LGA775/1366 foglalatos vasaikat.Összehasonlításhoz annyit, h a deszka, chipset már lassan 5 éves. Proci meg mikor is jött ki? 2013-ban a 9xxx széria. És megállja a helyét ma is, ha nem is csillió FPS-t facsar ki a játékokból. Mondjuk ez is ízlés kérdése, nekem a fHD min fps 40 már jó, 60 körül teljesen megfelel. Ezt meg röhögve hozza (másnál is, nagyobb VGA-val).
-
Csaber
senior tag
Az egy dolog mert lehet 9*400 vagy 8*450 stb...az FSB nem mindegy amúgy az én kis 8400-em anno [alapfeszen] 9*450-et tudott
-
rambustibi
őstag
Imádom mikor temetik az AMD procit :
[link]
Mennyivel is több fps-t kapunk egy csúcs amd és egy csúcs intel proci között? És árban mennyi a különbség a két cpu között?
Mindenki nyugodjon le, az AMD köszöni jól megvan, és nincsen szégyenkezni valója.
Esetleg munkáról van szó:
[link]
Mennyi a különbség árban a két processzor között?
Az amd köszöni itt is jól van és nincs szégyenkezni valója. -
CJ4567
nagyúr
Itt egy E8400 3.6-ra húzva megy
-
Na kiváncsi vagyok, hogy az eredményt látva megint jön-e majd valaki azzal, hogy a PH-t lefizette az intel vagy az AMD.
-
Mokó
aktív tag
i3 4160 "főgépben" s478 prescott a retróban,atom 3735f tabletbe'-meg 3-4 marék egyéb a fiókban,javarészt intel.
-
MongolZ
addikt
Én is én is:
Intel 386
Intel P1 166
AMD K6-2 450
AMD Duron 1100
AMD Athlon XP 2100+
AMD Sempron 3000+ (laptop)
AMD Phenom II X3 720BE
AMD Phenom II X4 965BE
mellette laptop:
AMD Phenom II N830jelenleg:
Intel i5-4440
e mellett:
AMD Athlon MP 2000+ (2x)
AMD A4-6210 (laptop)
AMD Athlon 5350 -
Praston
tag
Azt nemtudom hogy sikerült neked 270X-el cpu limitet csinálni fx6100-al 4 ghz-en, csak mert, hogy nekem a 3ghz-es Q6600-al az volt az egy dolog, de az egy elég régi proci. Viszont g3258-al már sok esetben vga limitem lett (4.2-4.4 ghz körül), 1-2 játékot leszámítva, aztán i5-4690k-t már akármit csinálok se hajtja ki, így számomra mindenképp érik a vga csere, de várok az új amd kártyákra.
-Mondjuk WoW vagy WoT esetén értem a cpu limitet, ott tényleg el tud hasalni az FX.
-
törölt tag
A turbó ki volt kapcsolva/3,9->3,5/?
mert állt. csak az egyik szálat szokták csúcson járatni a játékok, a többit jóval alatta, így és 90%-ban aktív tud lenni.(#224) bozont: igaz hogy full részletesség mellett mértek, de 2,5->4,5Ghz (+80%) csak 15%-ot gyorsult.
Akkor már értem, miért volt akkora a diff.
-
bozont
veterán
válasz
direwolf #220 üzenetére
Akkor azt is elmondhatnád, hogy mégis mit csináltam rosszul az FX esetében? Volt egyáltalán ilyen Intel rendszered vagy csak hasra ütésből megy a user errorozás?
De pl ez is engem igazol: [link]
(#225) Duracellm...
Ki kapcsoltam rögtön, beidegződés az AMD után. Lehet Intelnél jobban működik, de az AMD eléggé megkínálja plusz feszültséggel turbo-nál. -
bozont
veterán
válasz
#16939776 #219 üzenetére
A dologhoz azért hozzátartozik, hogy AA-t nem nagyon használok, azzal azért inkább lenne gpu limit. Meg a single játékok is jól futottak az FX-szel többségében, de ahogy írtam azok esetében is akad már cpu limit. A Rage sem tudta pl hozni a fix 60 fps a 6100-zal.
mod.: 29% lesz az, 3,5-ről húztam 4,5GHz-re. Az FX6100 ment 4GHz-en.
-
Puma K
nagyúr
válasz
rambustibi #156 üzenetére
Zsír a procid meg a VGA-d.
"Jó párosítás" -
Elhiszem, hogy így van. Egyébként egy FX-8320 is csak 40k.
Ettől még értem, hogy mit akarsz te is és Sinesol is mondani. Az AMD jelenleg nem konkurenciája az Intelnek, játékok esetében különösen. Gyakorlatilag az AMD csak a lassúbb i5-öknek tud ellenfelet állítani árban és teljesítményben. Fogyasztásbeli lemaradásról nem is beszélve. Ez valóban szomorú.
(otthoni tuningot, alulfeszelést most nem vettem számításba)(#214) Sinesol:
Valóban erősebb, de a Phenom II X4 980 is erősebb a 965-nél valamennyivel. (+300 MHz)
Az FX-6300 gyorsabb a 6100-nál +200MHz-el, meg ráver 10%-ot az architektúrából kifolyólag. Szóval ha jól sejtem, továbbra sem tudja megalázni a Phenom II X4 965 az FX-6100-at. -
direwolf
őstag
Mik azok a programok amik egy átlag felhasználót érdekelhetnek és olyan hihetetlen sebességkülönbséget tapasztalna? Monjuk bezippeli a képeit évente 2x 10 mp-el gyorsabban?
Ha meg adott feladatra veszel gépet (pl.: render), akkor meg kiválasztod az arra az egy programra legalkalmasabb cput és megveszed. De ettől még nem lesz best buy.Ja igen, a 6300 és a 6100 között van 5% különbség. Tényleg óriási
-
Sinesol
veterán
Fx 6300 azért lényegesen erősebb mint a 6100.
Direwolf: A programok túlnyomó része szarul van megírva, és csak néhány szálat használnak, különösen igaz ez az átlagfelhasználók által használt programokra. Bár miért is irnák meg több szálra, amikor van kellő 1 szálas erő. Amíg egy celeron is elég erős egy szálon, semmi sem kényszeríti a programozókat a sokszálas időigényes dolgokra.
Munkára persze más a helyzet, de ez az átlagfelhasználót nem érinti.
-
bozont
veterán
Azért hasonlítottam ahhoz, mert az volt előtte.
De sok esetben egy Fx8320 vagy 8350 elmarad, mert hiába a 8 mag, ha nem kezeli azt a játék.
(#210) direwolf
Például a Far Cry 3 az FX-szel 60fps alatt mozgott, többnyire 40-50 között, míg ezzel az i5-tel alapórajelen 70-80, 4,5GHz-re húzva 90-100fps. De ott van pl a D3, WoT vagy most már inkább a War Thunder, WoW, Secret World, Rising Storm, GW2, amikkel mostanában játszok vagy kipróbáltam az új procival. Ezek mind érezhetően gyorsultak. Vagy most az Anno 2070. Nekem megérte a váltást. -
Valamit félre értettél. Nem ajánlottam senkinek FX-6100-at, sem lebeszélni nem akartam senkit az i5-ről. Egyszerűen csak megjegyeztem, hogy az egyik proci majdnem háromszor annyiba kerül, mint a másik, így talán lehet, hogy nem igazán fair az összehasonlítás.
A Phenom II X4 alulról karistolja az FX-6xxx-ot.
Phenom II X4 980 vs FX-6300, szóval alázásról szó nincs szerintem:
Teljesítmény/fogyasztásban még jobban lemarad a Phenom:
-
direwolf
őstag
50%-al gyorsabb egy i5, mint egy 6300 ??? Ne röhögtesd már ki magad
Meg fullhdban cpu limit 6100-al? Minecraftban, vagy miben?
#209 Sinesol: max egyes szarul megírt egy szálat használó programok futnak pár %al jobban Phenomon. Ami több szálat használ ott már jobbak az FX-en
-
Sinesol
veterán
Mindkettő középkategória..sőt az Fx 6 magos is
Oké amúgy hogy 25k, szép sztori, de az együttérzés ad nekem plusz erőt vajon? Felőlem csomagolhatnak az FX6100 mellé hosszú balladákat is magyarázatként, de akkor sem lesz jobb. Egy Phenom II 965 is megalázza az alkalmazások nagyrészében. -
bozont
veterán
válasz
SpongyaBob #205 üzenetére
Tény, hogy azért sokszor durván leszólják az AMD procikat, nem rosszak azok, de az i5-ös Intelek már nem olyan sokkal drágábbak. Pont annyival mint amennyivel gyorsabbak. Igaz, ha tuningos Intel kell, akkor picit jobban a zsebbe kell nyúlni, de egy átlagfelhasználónak úgysem fontos ez a része. Egy 3,3-3,5GHz-es i5 meg hozza egy 4,5Ghz-es Fx szintjét. Amelyik játék meg erősen az egyszálas teljesítményt igényli, ott meg többet is. És sajnos kevesebb az olyan jól cpu optimalizált játékmotor (és rá épülő játék) mint pl a Frostbite. Az meg hogy a Dx12 mit hoz, majd elválik ha lesz rá pár játék.
-
válasz
SpongyaBob #205 üzenetére
hááát, nekem 42 k+posta volt a FX-9370. Minden erőlködés, melegedés nélkül viszi a 4,8 GHz-t. Van benne még kraft, de a VGA miatt nem kellene ennyi sem. Így passzívan is elketyeg,
lustaságielfoglaltsági okokból nem raktam fel a ventiket a radiátorra sem... -
SpongyaBob
veterán
válasz
ddaydome #203 üzenetére
Ezért szoktam mosolyogni amikor mondjuk egy Phenom II X4-et hasonlítanak egy haswell i5-höz vagy i7-hez. Az AMD ilyen trágya olyan tárgya, szar, semmire nem jó stb. Csak nem veszik figyelembe a jelenlegi árát, meg a megjelenési idejét (2008) Emellett említhetném az ára miatt az össes többi AMD-t is, pl az FX-ek sem kerülnek annyiba mint az intel i7-ek. Ennek tükrében kellene véleményt formálni.
-
tPedro_
őstag
Nekem csak egy gepem van otthon es azt is jeloltem be. Most akkor vesztettem?
-
r3dsnake
nagyúr
Meglepett, hogy ilyen sok a haswell, pedig az ivy-hoz képest nemigazán hozott extrát, főleg csak IGP-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Core i3, i5 vagy i7? Netán AMD FX, vagy Kaveri APU? Itt a PROHARDVER! házi processzorfelmérése.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.