Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
FatMonster #570 üzenetére
?????
-
Whysperer
addikt
Mi egész nap azon röhögtünk a cégnél rendszergazda meg midnenki,hogy mennyit tudtok veszekedni pár FPS-en meg 60-100 wattos izzók égnek a lakásotokba és CPU wattokról vitatkoztok..közbe sz...ás ideje alatt is 100 wattos izzó világít a fejedre! 8) Szerintem ez a pár FPS stb. akkora Probléma ,hogy szerintem vegyünk kardokat menjünk ki a rétre és kaszaboljuk halálra egymást. Nem baj ,hogy még EU-ba 1000 Font a minimum vagy 1200 euró.. minden magyar 60 ezer és ehhez skálázódott fizetésért robotol.. de azért 10 FPS-ért halálra ölitek egymást. inkább ezt az erőt a hazánk rendberakására kéne pazarolni és mekkora királyság lenne.
Bezzeg a fizetésekért senki nem tud ennyit írogatni meg szitkozódni stb.!!
Nem baj így kell magyarok vagyunk ami nem fontos azért megöljük egymást ami fontos lenne azt meg eltűrjük...
"Éljen a magyarság éljen a haza!!!!!!!!" [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #435 üzenetére
1: Viszont engem már érdekel. Amúgy ha jobb lenne akkor egál lenne igaz mert neked erősebb cpud van nekem erősebb vga-m bár vannak olyanok akik szerint nem erősebb 7870 a 660-nál szóval teszteljük már le csak érdekel.
2: Amúgy mehet a teszt mert a 660-t itt 7870-val van egy szitnen szóval simán reális lenne.
3: "Azt pedig hogy az fx-ed trágya sehol sem mondtam" ezt sehol sem állítottam ,hogy Te mondtad,. Értelmezd már amit mondok. Én azt mondtam,hogy Én fogom rámondani a gépemre,hogy egy rakás trá..a! Én magam fogom rámondani.
4: nem bizonyítás miatt ,de érdekel -- komolyan már annyi tesztet mutattaok itt is meg ott is ,hogy tényleg kíváncsi vagyok mennyire s..r a gépem.
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #432 üzenetére
Oké.. Nagyjából egyforma gépünk lehet.. csinálunk egy közös mérést GTA-5-be,ha már felhoztad?
Intel i5-2400@3.6 Ghz -- Asus GTX660 2GBDCU2 OC
nekem
fx8120 -7870 OCUgyan oda álunk MSi afterburn kép és video teszt,ha Én nekem 100x rosszabb mint a Tiéd akkor elismerem ,hogy az Én gépem egy trá..a.
(#433) Doze de megint csak a kérdésedre válazoltam ..mire értettük,hogy azt. ,de most megint te kötsz belém "Fröccs-Fröccs.... ájemdé.." -vel 8)
-
Whysperer
addikt
Doze... d emegnézted a Tessék .. kirukkolás ami persze ugyan úgy jó a Intelnek is ,de directx12-be eddig több tesztben is ( nem csak AMD-s) tesztben is jól szerepel az FX-is meg a ATI is. Most ezzel rukkoltak elő.. Persze minden oldalnak jót fog tenni az 12.
Doze: "2 szálon Egy Pentium G gyakorta jobb választás mint bármelyik AMD, mindig a használati értékkel vagytok kiakadva, de hol van 1-2 szálon az AMD " Mi az ami 2 szálat izzaszt és az átlagfelahsználó használja,de nagyon ahol az AMD vérzik? 1-2 szálas játékok. mer tnem hinném,hogy egy video vagy hasonló problémát jelentene bármelyik NEW GEN cpu-nak.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Mutasd már meg ,hogy melyik írásba mondtam azt ,hogy FX-et vegyen valaki mert megmutatod akkor el is hiszem ,de Én pont,hogy mindenbe azt írtam,hogy mind a kettőm van és Én csak reagáltam most is ,hogy elöttem író ... PEntium mert az egy szálon hozza az FX-t előtte mire írtam "Egy Pentium G gyakorta jobb választás mint bármelyik AMD".. i5 mert az nem drágább erre reagáltam .. előtte GTA 5 far cry teszt linkelésre írtam. Melyik is volt a megtéríteés meg,hogy vegyél FX-t?
-
Whysperer
addikt
De Doze te egy ember vagy pl neked nem kell Én egy másik ember vagyok nekem Maya 3d-hez kell. most miért vegyek egy i3-t 40 ezerért vagy egy pentiumot,hogy de erős egy szálon és közbe meg meghal renderbe.. Nem mindenki csak egy szálon játékokat használ. Én például pénzt keresek vele. és amikor ezt vettem már akkor 10%-kal gyorsabb vol tmint az i5 2500-m és ezt még húzni is tudtam és majdnem 3 éve így megy hibátlanul és Hidd el nekem Digit Picturesnél vagyok most nem kis dolgot renderelünk és hasonló munkáim vannak otthon is és 10% ilyen munkáknál nagyon sok idő ám!
ha neked nagy terhet jelent ,hogy felszereltem egy 8000 Ft-os brockent. aztán nyomtam 10 gombot és alapfeszen megy 4,2-n ,ha ez tehernek számít akkor legyen.
Én azt az elvet mondom az IDŐ PÉNZ és nekem a 8 szál sokat megsprólot és hozott a konyhára.
-
Whysperer
addikt
hamarosan megoldódik a gáz nélküli fűtés télen:
"Hamarosan befutnak az első Carrizo-L APU-t használó notebookok. Az Alienware, a Dell, a HP, a Lenovo és a Toshiba is lecsapott rájuk, és már szállítják is a partnereiknek a kész konfigurációkat."azért nem gyenge hőmérséklete lehet egy Alienware-nak AMD Radeon™ HD R9 M295X-tel. 8)
-
Whysperer
addikt
Én azt mondom i7 legjobb CPU ,de ha nincsen unlimited pénztárcád akkor az FX közel sem olyan rossz vétel kivétel ha a world of tanks a Fő játékod... 8)) Next Gen játékoknál már más a szitu..
Azért ezt még belekeverném ,h aott a táblázaton váltogatsz. [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
gtamate2 #406 üzenetére
Azért azt is fűzd hozzá ,hogy GTA 5-ös topicba hány i5-s is panaszkodik ,hogy nem jó neki? Azért elég szép számban ott ahol másoknak szépen fut. és a potn te általad linkelt techspot GTA 5 teszt is már máshogy van:
Továbbá tedd hozzá ,hogy alapórajeles FX-ekről van a teszt a techspotba--- kíváncis lennék hány olyan FX 8-as és FX 9-es usert tallsz aki alap órajelen használja Őket. 50-ből 1-2-t max.
amúgy azóta mégjobban van optimalizálva mert nekem nem FULL HD nem normalon van ahogy a teszt írja és mégis milyen FPS-em van pedig csak egy fx 8120-am van egy 7870 OC-val és jócskán normal fölött vannal a settingsbe a dolgok. [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
sonymdhu #403 üzenetére
Az érdekes... Én meg úgy jártam i5 2500 megvesz.. asus alaplap besült a nem húzható 2500. csere i5 2500 új új giga alapalp besült.. memória rossz. csere.. Fx 8120 - giga alaplap 4x4 16 gb raml 6 gomb nyomással alap órajelen 4,2-n nem emlegebb mint alapon.. 2,5 éve stabilan megy pedig .. Rederelés megy rajta ezerrel. Szóval ez nem gyártó függő ,hogy melyiknél fogsz ki hibásat. nem vagyok PIROS mert a céges gépem i7+GTX 760 - otthoni gépem FX+ati meg egy intel + nv... szóval ebből nem lehet kiindulni mert egy rosszat fogtál ki. nekem például sosem volt bajom piros configgal kékkel már igen nem is 1x. pedig gondosan válgoatom meg az alaplapot is mindenhol. attól még mind a kettő MADE in taiwan.
-
Whysperer
addikt
válasz
sz.balazs.95 #399 üzenetére
Jó Én csak a cím-re reagáltam. "AMD vagy Intel processzort használsz?" itt nem volt leszűkítve válasz lehetőség csak a bepipálható szavzó listán.. Csak is ezért bátorkodtam belehozni.
(#400) Zsivaagoo
-
Whysperer
addikt
Azért ez nem teljesen igaz szerintem:
"A Sony éppen április végén jelentette be, hogy 22,3 millió PS4 talált már gazdára, és ugyan a Microsoft esetében nem tudjuk a pontos számokat, csak azt, hogy tavaly novemberig 10 millió Xbox One-t szállított le az üzleteknek, valószínűleg az is közelebb járhat már a 20 millióhoz, mint a 10-hez."
az a 40 millió AMD jaguár csak konzolba nem olyan kevés szerintem.. ahhoz hozzá adod azt a kevés PC CPU-kat szerintem nem olyan rossz az.
-
Whysperer
addikt
Amúg yonnan ahonnan ezt a kék van linkelve nyugodtan meglehet nézni a Dragon Age 3-t meg a GTA 5-t is ,hogy például egy fx8350-nel Dragon age 3-ba ugyan azzal a vgaval ugyan annyi FPS van mint egy i7 4790k-val!! szóval Lehet a i7 a legjobb CPU a világon,de ha egy játékos vagy és például FX8-as hoz neked ugyan azzal avga-val ugyan annyi FPS-t akkor miért is adnád ki azt a Sok pénzt.. Munkára meg nem foghatod mert ott meg a FX 8-asok nagoyn jól mennek ( Tapasztalat - Maya/zbrush) Szóval Én szerintem egy Fx8320 ami léynegében egy 8350 jó hűtéssel jó lappal mennek 4,8-5-t is szerintem nagyon jók. 22+30+18 --- ez egy kb hardveraprós XA990-UD3 +8320+ Silver arrow(vagy hasonló hütő). ez KB egy K-s i5 ára.
Én így számolom. továbbá az Én 4,2-n futó FX 8120-m több pénzt hozott már a lakásba mint,hogy nem azzal számolgassak ,hog ymennyivel eszik kevesebbet egy i7 stb. Amúgy alapon megy 4,2-n egy Brockennel és,ha kevés lenne akkor tudok rajta egy új hütővel húzni rajta....GTA 5 úgy megy vele mint a pinty és nem normal settingssel pedig csak 7870 OC-val mellé.
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Amúgy,hogy lehet szavazni nekem van fx8120 is meg i7 4790k-is,De csak egyre szavazhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Core i3, i5 vagy i7? Netán AMD FX, vagy Kaveri APU? Itt a PROHARDVER! házi processzorfelmérése.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest