- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
*Sn0w
-
sonymdhu
csendes tag
nem értem ezt a nagy húzzuk meg a procit dolgot mi értelme van ?gizdulni akarsz vagy hosszútávon használni? mutass olyan amd-s lapot procit ramot amit összeraksz bios reset és egyböl használhatod tunning mentesen hibátlan működéssel. az intelek mindig elmennek simán gyári beállításokkal stabilan minek huzni agyfasz dolog csak a piros tábor beteg agyilag. nem bántani akarlak . másik sztori van egy amd-s lap amd proci meg ram az alaplap ddr2 és ddr3 at támogat pont ddr3 ramot vettem hozzá össze rak se kép se hang mire ddr2 vel megy csak a proci ekkor gondoltam hogy megint nem térek vissza az amd re mert ekkora fasságot nem tehetnek meg hogy nem mindegy milyen ram van alatta de az zintelnél mindegy a procinak milyen ram megy ddr2 vel ddr3 mal is attól függ az alaplap mit fogad érted mire akarok kilyukadni? meg az a ritka fos asus lapok úgy hullanak mint a fene az se gémereknek sem ipari felhasználóknak se ajánlom giga stabil lapokat gyárt és igényes a saját modján
-
Whysperer
addikt
Amúg yonnan ahonnan ezt a kék van linkelve nyugodtan meglehet nézni a Dragon Age 3-t meg a GTA 5-t is ,hogy például egy fx8350-nel Dragon age 3-ba ugyan azzal a vgaval ugyan annyi FPS van mint egy i7 4790k-val!! szóval Lehet a i7 a legjobb CPU a világon,de ha egy játékos vagy és például FX8-as hoz neked ugyan azzal avga-val ugyan annyi FPS-t akkor miért is adnád ki azt a Sok pénzt.. Munkára meg nem foghatod mert ott meg a FX 8-asok nagoyn jól mennek ( Tapasztalat - Maya/zbrush) Szóval Én szerintem egy Fx8320 ami léynegében egy 8350 jó hűtéssel jó lappal mennek 4,8-5-t is szerintem nagyon jók. 22+30+18 --- ez egy kb hardveraprós XA990-UD3 +8320+ Silver arrow(vagy hasonló hütő). ez KB egy K-s i5 ára.
Én így számolom. továbbá az Én 4,2-n futó FX 8120-m több pénzt hozott már a lakásba mint,hogy nem azzal számolgassak ,hog ymennyivel eszik kevesebbet egy i7 stb. Amúgy alapon megy 4,2-n egy Brockennel és,ha kevés lenne akkor tudok rajta egy új hütővel húzni rajta....GTA 5 úgy megy vele mint a pinty és nem normal settingssel pedig csak 7870 OC-val mellé.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Praston
tag
Én Iponon már megszoktam, hogy tele szemetelik az összes AMD posztokat azzal, hogy használhatatlanok, akár cpu akár vga. Amúgy non-K intel mellé nem feltétlen kell drága lap, de én is úgy vagyok vele, hogy azért normális proci mellé, valami normálisabb alaplap és ne a legalja, de nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az igénye , prioritása, pénztárcája.
i9-9900k , rtx 3090 , 32 gb
-
worxland
addikt
"Ha már itt tartunk, megnézem azt a "Kékvérű" I5-I7 tulajt, aki egy 15E Ft-os alaplapot tesz a drágasága alá ! " - jelen. 17 ezres alaplapban 68 ezres proci. Asus B85M-G + i7-4770. Pusszantás...
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest