- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátigen, témától függően én is nézek SD-t 40"-on, sajna sok jó régi sorozatot sose adtak ki Bluray-en
Viszont a sztoriért már kb 3x néztem egyiket-másikat újra
Auchan-tesco-ban biztos nem, a már több, mint 1 éve több gyártónál is futó 10terásokat is leginkább csak rendelésre kapni.
-
Én mikor kezdtem a szakmát még 8" lemezeken tároltak adatokat és 2-5Mb Hdd voltak ráadásul jóval nagyobb méretben mint a maiak.Nekem az első winyóm ami az Xt-ben volt 10Mb volt.Mikor megjelent az első 80Mb winyó Connerban szinte mindenki szörnyülködött"úristen mekkora winyó létezik ilyen"
-
" home user-ek esetében lassan eléri a hdd a "betölthetetlen" meg az "értelmetlen" fogalmat" - ha mozgóképben gondolkozik az ember, akkor a minőségtől függ. Nekem igényem van maxos minőségű fHD-re vagy 4k-ra, így kb fél év alatt megtöltöttem a 6terás WD red pro-mat. 40"-on sima 720p engem már zavar, nem beszélve az SD-ről. Ezenkívül hárklis vagyok a tömörítési nyavajákra (pixelesedés, béna színek), úgyhogy jóideje se a saját anyagaimat* nem tömörítem, se nem gyűjtök DVD-méretre zanzásított BD anyagokat.
*nyaralás végére várható pl ~2terányi GX80+gopro videó - ok, nem tartom meg mindet, majd összevágom egy 8-10gigás cuccá, de addig is tárolni kell vhol.
De embere válogatja, vkinek kell, vkinek nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HelioSeal technológiát használó megoldás a lemezek számában iparági elsőséggel büszkélkedhet.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest