- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Alchemist #40 üzenetére
"Jááááájj... lassú, kényelmetlen, "ultragáz"... a mutatós eszközök finom pozícionálásra valók, nem pedig gyors görgetésekre, többoldalas kijelölésre, stb."
Alkalmasak mindkettőre, csak pár ujjmozdulat. Több mint tíz éve használok laptopot a munkámhoz napi 6-8 órában. Hidd el, egy jól beállított, többujjas gesztusokra kalibrált touchpaddel könnyen és gyorsan lehet dolgozni, annak aki megtanulja használni és ehhez szokott hozzá.
Én pl. képeket szerkesztek, vágok és komoly utómunkálatokat csinálok simán csak touchpaddel és billentyűzettel. Persze ez én vagyok, nem kötelező mindenkinek ezt használni, csak jeleztem, hogy így is lehet..."Billentyűzet tekintetében miért is kéne? a laptop nem tablet."
Egy ultrabook szerintem már inkább valahol a kettő között van. A tuochpaddel sok billentyű funkciót és parancsot ki lehet váltani és sok esetben szinte tabletként használható, csak nem a képernyőt taperolod hozzá hanem a padet. De mint fentebb írtam, ez csak hozzászokás kérdése...
-
Gadgetfan_
senior tag
A kurzor billentyűket ultrabookoknál akár el is hagyhatnák. Az ultrabookoknak többnyire nagyméretű multitouch touchpadje van amivel egyszerűen egy kétujjas gesztussal kiválthatod a kurzort.
Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy egy laptopot kissé másképpen kell használni mit egy asztali gépet... -
Gadgetfan_
senior tag
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem tudom miért nem lehet ezt a helyén kezelni?
Minek megy a sírás-nyígás, nyilván nem az asztali billentyűk kiváltására van ez, nem a szakdolgozatot kell ezen megírni vagy regényeket, hanem az ultrabookokba és laptopokba szánják, pár oldalas gépelésekre, és így a felszabaduló vastagságot pl. akkuidővel, kapacitással, jobb hűtéssel lehet helyettesíteni.
Nekem tetszik ez a billentyűzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest