Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Csak ne legyen p2w.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
maximilian4 #7 üzenetére
Az egy korrekt mobilos játék bár kicsit félrevezetō a nevében szereplō REAL
-
maximilian4
addikt
válasz
hombre[EU] #6 üzenetére
Én egy real racing 3-at feltuningolt grafikával és kontrollerre optimalizált irányítással.
-
hombre[EU]
veterán
Switchre én a Blur-t tudom elképzelni,hogy nagyon jó móka (x360 egyik legjobb local multi játéka). Ezek a Grid-ek olyan színtelen-szagtalan játékok voltak. Ahogy elōttem is írták a Toca új köntösben,elavult mechanikával.
-
- = Zk = -
félisten
nah, EZ miatt venni fogok szviccset jövőre
...
-
DanD88
tag
Én meg reméltem majd jön új rész. És nem azzal az elavult MI-val amit még a Toca Race Driver 3-ból ültettek át, és simán belédhajt, kipörget félig és csak nyomja tovább a gázt...
-
Polllen
félisten
Most minden kiadó nézegeti a régi játékait, hogy mit lehetne minimális munkával kiadni Switch-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS4 Pro 1TB
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest