- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sajnos jó eséllyel le kell, mert bár erőben marad, de halk nem lesz ilyen rögzítéssel.
Ezzel nem tudok vitatkozni, meg felesleges is. Az új házamban elkövettem elsőre azt a hibát, hogy (ugyan gumiágyba) de megpróbáltam lerögzíteni a pumpát, csak úgy kíváncsiságból. Hát volt hangja.Utána szépen betettem szivacs-szendvicsbe és a csöveken lógatom, így most szép csendben, de még elfogadható hőmérséklettel teszi a dolgát.
(#47) Nippon: így van, abból az egyiket én használtam tovább, szintén nagy megelégedéssel.
(#48) Kopi31415: de, fekvő házban pont lefelé néz az impeller és ez Laing szerint nem ajánlott. Akkor nem nézne fejjel lefelé fekvő házban, ha a tetőt tennéd a pumpára, és nem fordítva lenne. Vagy én értelek félre.
De a gyári manual szerint is fejjel lefelé van az impeller, a réz talp van felül, tehát normális fekvő ház elrendezést feltételezve a pumpa lefelé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest