Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Sajnos jó eséllyel le kell, mert bár erőben marad, de halk nem lesz ilyen rögzítéssel.
Ezzel nem tudok vitatkozni, meg felesleges is. Az új házamban elkövettem elsőre azt a hibát, hogy (ugyan gumiágyba) de megpróbáltam lerögzíteni a pumpát, csak úgy kíváncsiságból. Hát volt hangja.Utána szépen betettem szivacs-szendvicsbe és a csöveken lógatom, így most szép csendben, de még elfogadható hőmérséklettel teszi a dolgát.
(#47) Nippon: így van, abból az egyiket én használtam tovább, szintén nagy megelégedéssel.
(#48) Kopi31415: de, fekvő házban pont lefelé néz az impeller és ez Laing szerint nem ajánlott. Akkor nem nézne fejjel lefelé fekvő házban, ha a tetőt tennéd a pumpára, és nem fordítva lenne. Vagy én értelek félre.
De a gyári manual szerint is fejjel lefelé van az impeller, a réz talp van felül, tehát normális fekvő ház elrendezést feltételezve a pumpa lefelé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1250W/1800W/2000W Tápegységek próbagaranciával! Posta ok!
- Chieftec CTG-500-80P -500W tápegység
- LIAN LI Galahad II Trinity SL-INF 360mm fekete
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest