Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MSI CLAW A1M + Tok
- Nintendo Switch OLED 64GB.,White konzol csomag eladó. Karcmentes,garanciás,akár ajándéknak is kiváló
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest