Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TazLeacher #66 üzenetére
janos666 :
Mindent ki lehetne adni mindenre de nem adják ki emiatt nőnek a konzoleladások.
Lehet mindig keresni a legjobb választást én ezt találtam persze lehet neked vagy másnak ez nem megoldás.
jer1cho :
FPS-t is lehet elég kényelmesen játszani konzollal de egérrel azért jobban megy ez igaz .
De 1-2 hét alatt meg lehet szokni az irányítást hiába 16 éves PCs múlt van a hátam mögött.RTSt még nem játszottam PSen megmondom őszintén nem is akaródzik kipróbálni. Egy tv sosem árt bár nem is használ. De ha van egy TVd ahogy nekem is volt a egy régi sony akkor nem feltétlen lehet rossz döntés egy konzol. mind2 oldalon vannak húzócímek és húzó műfajok. Láttam már analóggal gyereket úgy játszani hogy csak néztem és mondtam ilyen nincs. Igen én nem mondtam ilyet nem is fogok de be kell látnod hogy életképes alternatíva a konzol is. Nem bántam meg hogy PS3at szereztem. De azért a gépemet is fogom kicsit fejleszteni hogy 1-2 játékkal lowon tudjak játszani pl SC2
Új hozzászólás Aktív témák
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest