- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #18001 üzenetére
def/vehicle/traffic_vehicle_type.sii
ezt hagytam meg egyedül, ebben is szabályozhatsz, ugyanis amit az 1.21 re toltál jól FPS kinyeréssel beszabályoztam, az az 1.22-re ugyanazzal a paraméterrel márt térdre is esett a városokban.
törölve lett a brutálból a forgalom összetételét buzerálom csak.
ha akarod átalakítani a "traffic_data.sii"-t akkor scs extractorral kitömöríted a gyári def.scs-t és kiszeded belőle-átírod-és berakod magadnak ahova akarod ugyanabba a könyvtárszerkezetbe.,
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #18002 üzenetére
Igen köszönöm közben rájöttem,hogy valóban lehet szabályozni a traffic_vehicle_type.sii-vel
Isten igazából a traffic_data kicsit gyanús volt mindig,mert bármit állítottam anno benne kiszámíthatatlanul viselkedett.
A mostani rendszereben pontosabban tudom szabályozni a járművek számát.[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
Nem egy olcsó dolog ez sem.
100dolcsi a 18 sebességes cucc
18speed<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
válasz Peathee #18005 üzenetére
Tény élethűbb az tutti.
Mondjuk H váltóval én is 4 6 7 9 10 11 12 t használok. Bármekkora a teher.
Amerikai géppel meg nem nagyon mentem még.
Kicsit sokallom a Ats ért a pénzt.[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #18007 üzenetére
Darabonként. Csak hogy ne legyen városon belül letudni, meg hogy csinálj is valamit
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz mdani01 #18009 üzenetére
Ha az van odaírva hogy "3, egyenkén minimum 200 kilóméters fuvar" akkor az azt jelenti,hogy
három darab (szóval három különböző, megkezdett, és be is fejezett)
minimum 200 kilóméteres (szóval 200 vagy több úton levezetendő és levezetett kilométeres)
fuvar (szóval fuvar).Legalábbis nekem ez jött le, és megcsináltam, és működött... lehet hogy szerencsém volt, vagy értek nyelveket
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz dokee78 #18011 üzenetére
Gonosz leszek Ha megér 99centet nem érteni mondatokat, vagy lustának lenni annyira, hogy utánanézz ... Szíved joga!
-
ledgeri
nagyúr
-
mdani01
aktív tag
Ez mitől lehet srácok? [link]
Szeretném teljesíteni a (3) 200km-s fuvart de ezt dobja ki mindig amikor el szeretném vállalni :SiPhone 15
-
ledgeri
nagyúr
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot.
1.24 ben ,hogyan kell felvenni a pótkocsit ?
Mert bárhogy tolatok rá nekem nem mutatja úgy mint a videóban a kamera. Ha visszaállítom alapra akkor ok minden.
Köszi.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Én még az 1.22-nél tartok, így csak találgatok. Ebben a videóban jól látszik, hogy nem elég beállni a pótkocsi alá, és megnyomni a "T" betűt, hanem a "gólyalábakat" fel is kell tekerni. Valószínűleg a lekapcsolás is így működik. A billentyűzet beállításokban biztos megtalálod, hogy melyikkel lehet megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ledgeri
nagyúr
Igen át kell állítani a menüben is, hogy működjön (csak egypipa ) nevét most nem tudom, de egyértelmű, a Játékmenet alatt...
-
Sleek
senior tag
válasz ledgeri #18023 üzenetére
Átállítottam de bárhogy állok rá a pótra sehogy nem tudom felvenni.
Lehet én vagyok a béna.<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
-
barni1122
tag
Ha használsz vmilyen trailer modot, ráadásul ha az a mod nincs is 1.24 alá átkalibrálva, akkor ne csodálkozz, nekem se megy. Viszont gyári póttal alá kell állni, hallod ahogy "kattan" és kiírja, hogy nyomd meg a T-t. Semmi pluszt nem kell csinálni, mint eddig, csak precízebben kell aláállni.
-
Sleek
senior tag
válasz barni1122 #18026 üzenetére
Semmi mód nincs csak simán a 1.24
Kattanás ok. De hiába nyomom a T betűt. Lehet újra kell telepítenem<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
megoldodott a problem
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
dokee78
félisten
-
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
A probléma sajnos gondolom sokaknál adott, de itt hátha tud rá valaki jó megoldást. 1.21-es változatnál még lehetett új profilt csinálni. Azzal a verzióval csináltam eddig, az 1.22-eshez a pár profilt. A dokumentumokban lévő mappája az ugye ugyanaz. Rendszerem Win7 Ultimate X64. 1.22 óta, nem lehet profilt kreálni. Most 1.22.2.6-om van. Térnék rá az 1.24-re. -
barni1122
tag
válasz TYÜTYI2006 #18031 üzenetére
Miért is ne lehetne új profilt kreálni? Nem igazán értem a problémádat, de nekem eddig az összes verzióval sikerült új profilt kreálnom. KÉP (ezt 1.24-ben csináltam)
-
Zolka75
tag
Szevasztok urak lenne egy kis problémám remélem valaki tud segíteni , a gondom az lenne hogy megkaptam
ajándékba a Going east DLC-t DE sajnos Stames az én játékom pedig természetesen Eredeti
de korongos változat össze lehet ezeket így párosítani valahogy ? remélem érthetően írtam le
köszönöm ha valaki tud nekem segíteniZolka, Galaxy A5
-
Vakegérke
félisten
válasz Zolka75 #18036 üzenetére
Szia!
Az eredeti játékot beregisztrálod a Steam-en, utána meg a DLC-t.
No most ebben az a cifra, hogy a játékot uninstallálni kell, mert a Steam saját programot telepít, és annak az egyik könyvtárába telepíti mindazt, amit beregisztrálsz, vagy megvásárolsz.
Ha a dokumentumok könyvtárban lévő Euro Truck Simulator 2 könyvtárat mented, és a Steam-es telepítés után visszamásolod, ott folytathatod, ahol abbahagytad. Mondjuk ebben nem vagyok biztos, mert lehet, hogy a DLC miatt új profil szükséges.
Előnye is van. Elrakhatod a lemezt, mert ha telepíteni akarod a játékot, a Steam felületén megteheted, tokkal-vonóval, DLC-vel együtt megteszi.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zolka75
tag
A helyzet az hogy fél siker a korongos játékot hozzá adta gond nélkül de a going east re azt irja nincs
telepítve ezt most nem értem[ Szerkesztve ]
Zolka, Galaxy A5
-
Zolka75
tag
válasz Vakegérke #18042 üzenetére
EURÉKA ahogy annak idején mondta a nagy bölcs köszönöm a segítségeket ! nagyon hasznos volt
frissített a steam és megoldódott no már csak 1 23 ra kell vissza állnom Steven kolléga
Brutál modjait és a többi extrát kell vissza varázsolnom
Tisztelet és Köszönet még egyszerZolka, Galaxy A5
-
tag
Elkészült a ProMods 1.24-alá. Lehet tölteni az oldalukról.
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
ledgeri
nagyúr
válasz Vakegérke #18038 üzenetére
Hozzáadni a mentési fájlhoz/profilhoz egyszerű (ok, van amelyik mod kéri) de csak annyi, hogy a bejegyzés belekerül... Elvenni már neccesebb (pl alaptérképen nem lévő városban van a mentési-spawn, stb), de DLC-nél is megjelenik a kis felkiáltójel, hogy ha az állomány kikerült, és lehet reménykedni... (a multi miatt az ablak-zászló kikerült, de szépen kilistázta, hogy ez(ek) lennének amik nincsenek meg, megpróbálom betölteni, vagy mégse)
-
törölt tag
Csináltam magamnak egy 10.000 Lóerős engint... csak érdekességként...
persze sosem lesz kiadva de még használható is...
max 315 ig hagytam gyorsulni 2 sebességgel így még lehet vele vezetni is...és ott meg is áll nem megy feljebb.
nyílván ha kiadnám kezdődne a fikázás, ócsárolás, így meg kapják be azt kész...
nem adom, ez sertés sajt.. -
Milka 78
nagyúr
Union Map 1.0.Az Adventures Map mellé végre begyűrték az EAA mapot is,mindezt TSM/Rus map kompatibilitással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest