Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
én csak a negatív felhangot nem értem (azt tom, h a google-t ugyanúgy nem bírod, mint ms-t).
sztem ezzel a felállással nincs semmi probléma.éreztem, h belekötsz majd a "bizonyításba", de nem találtam jobb szót rá
//
ms-nek a web csak az egyik (legújabb) piac, míg googlenek A piac.
ms hosszútávon eddig még minden versenyt megnyert. sztem a csak online ugyanolyan rossz, mint a csak offline. az arany középút megtalálásában sztem az ms jobban ál. nem véletlenül próbálkozik google az offline weboldalas mókával.
itt is lássuk, h a két ellenkező oldalról közelítenek egymás felé. googlnek jelenleg a marketingje jobb (már nem annyira mint régen, de még nem örvend közutálatnak) és nem mellesleg ebből a piacból él meg. míg ms-nek ez egy veszteséges dolog (mint amilyen az xbox volt).
ms-t az különbözteti meg a többi cégtől, h van tőkéje ahhoz, h kiszenvedjen dolgokat. pl a bevételén meg sem látszott az xbox rossz szereplése, míg legutóbb majdnem az egész sony beleroppant a ps-be* és most ott tartunk, h egy ideje már az ms diktálja a tempót (persze a küzdelem még nem dőlt el).elég valószínűtlen, h a közeljövőben google bepróbálkozna a os piacra. nem valószínű, h az összegründolt tőkéjük kibírná a versenyt.
*(tavaly az egész cég veszteséges volt ps divizió miatt és hatalmas tőkebevonásra volt szüksége)
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest