Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz VladimirR #190 üzenetére

"...pl. a google sky, ami után most az ms rohan és próbálja lekörözni"
    majd
    "nem állítottam [...] sem azt hogy a Google Sky jobb mint a WWT"

mi ezzel a probléma? a Sky jóval előbb elkészült, mint a WWT. az lehet, hogy az utóbbit már korábban elkezdték fejleszteni, ez esetben nyilván nem igaz a sorrend.
    de elmondom még egyszer: nem adott sw-ek közti minőségi különbségekről beszélek, hanem mondjuk (akkor legyen egy absztrakt példa, hogy ne kössetek bele):
    a Google vesz egy rakás narancsfarmot, és nekiáll Google 100% narancslevet gyártani
    erre a Microsoft, látva hogy a Google ezen a piacon is megindulni készül, elkezd paradicsomot termeszteni meg ketchupot dobozolni
    a Google, látva hogy az MS az ízesítőkkel (vagy hogy a tökbe híjják ezt) áll neki foglalkozni, beindítja a mustár-üzletágat

tudom, hülye példa, de már nem tudom hogy megfogalmazni hogy ne adjátok a számba azt, hogy én imádom a narancsot de utálom a paradicsomot (mert nem!)

kettős mérce? ezt moonmannek címezted, ugye?
    ő állította hogy a Google "nincs jelen a szoftverpiacon", erre hoztam több példát a Google által készített/kiadott programokra, cáfolandó ezt a kijelentést. vagy szerintetek hány szoftvert kell kiadni ahhoz hogy valaki létezővé válhasson??
    az msn hogy jön ide, mármitn a kettős mércéhez? ugyanazokra a szavakra kerestem az msn-ben mint a gugliban (sőt, a második esetben direkt olyasmire, aminek aztán végképp semmi köze sem a guglihoz, sem az emeshez), ennél objektívebben nehéz lenne nyilatkozni róla...
    amúgy nem láttam még élő embert msn search-öt használni :D (még mielőtt ezt is kiforgatjátok: nem azt mondom hogy nincs ilyen, hanem hogy én nem láttam)
    pedig ismerek olyat is, aki a hudirt meg a heurékát istenítette :)

MOD:
    azért remélem belátod, h úgy fikázod az ms megoldásokat, h egyáltalán nem ismered őket. még hallomásbol is csak éppenhogycsak.
    és szerinted melyik az az ms megoldás, amit fikáztam, pedig egyáltalán nem ismerem? érdekelne, mert én egy ilyen esetre sem emlékszem...

Új hozzászólás Aktív témák