Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
VladimirR #190 üzenetére
"...pl. a google sky, ami után most az ms rohan és próbálja lekörözni"
majd
"nem állítottam [...] sem azt hogy a Google Sky jobb mint a WWT"mi ezzel a probléma? a Sky jóval előbb elkészült, mint a WWT. az lehet, hogy az utóbbit már korábban elkezdték fejleszteni, ez esetben nyilván nem igaz a sorrend.
de elmondom még egyszer: nem adott sw-ek közti minőségi különbségekről beszélek, hanem mondjuk (akkor legyen egy absztrakt példa, hogy ne kössetek bele):
a Google vesz egy rakás narancsfarmot, és nekiáll Google 100% narancslevet gyártani
erre a Microsoft, látva hogy a Google ezen a piacon is megindulni készül, elkezd paradicsomot termeszteni meg ketchupot dobozolni
a Google, látva hogy az MS az ízesítőkkel (vagy hogy a tökbe híjják ezt) áll neki foglalkozni, beindítja a mustár-üzletágattudom, hülye példa, de már nem tudom hogy megfogalmazni hogy ne adjátok a számba azt, hogy én imádom a narancsot de utálom a paradicsomot (mert nem!)
kettős mérce? ezt moonmannek címezted, ugye?
ő állította hogy a Google "nincs jelen a szoftverpiacon", erre hoztam több példát a Google által készített/kiadott programokra, cáfolandó ezt a kijelentést. vagy szerintetek hány szoftvert kell kiadni ahhoz hogy valaki létezővé válhasson??
az msn hogy jön ide, mármitn a kettős mércéhez? ugyanazokra a szavakra kerestem az msn-ben mint a gugliban (sőt, a második esetben direkt olyasmire, aminek aztán végképp semmi köze sem a guglihoz, sem az emeshez), ennél objektívebben nehéz lenne nyilatkozni róla...
amúgy nem láttam még élő embert msn search-öt használni(még mielőtt ezt is kiforgatjátok: nem azt mondom hogy nincs ilyen, hanem hogy én nem láttam)
pedig ismerek olyat is, aki a hudirt meg a heurékát istenítetteMOD:
azért remélem belátod, h úgy fikázod az ms megoldásokat, h egyáltalán nem ismered őket. még hallomásbol is csak éppenhogycsak.
és szerinted melyik az az ms megoldás, amit fikáztam, pedig egyáltalán nem ismerem? érdekelne, mert én egy ilyen esetre sem emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest