Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz moonman #188 üzenetére

nyilván átérzed a generációs különbséget egy RTM és egy SP2-es XP között.
    nem mondtam sem azt, hogy soha nem is volt (igen, lopott vindózt használtam otthon), sem azt, hogy nincs a környezetemben (pl. munkahely) windows. ettől függetlenül semmi olyan hatalmas különbséget nem láttam, ami teljesen más oprendszerré teszi, de nyilván van, erről nem is fogok/akarok vitatkozni

"Google Sky -> WWT"
    most beszéltük meg, hogy teljesen más koncepció.

teljesen. hogyne. köze sincs egymáshoz a kettőnek, ugye, még annyi sem mint a baracklekvárnak a motorkerékpárhoz ;)

MSN/Windows Live Search sem tegnap óta van.

tudom, próbáltam pár éve, mikor még a yahoo meg az altavista volt a menő (meg Koprenikuszbácsi :R), gyakorlatilag használhatatlan volt a többihez képest

most direkt a te kedvedért kipróbáltam (a címét sem tudtam, úgy kerestem rá a gugliban :DD) két kifejezéssel: "IRIX" és "Seat Ibiza"
    a gugli találatlistája messze veri a live-ost (a legfontosabb oldalak legelöl, köztük sok magyar nyelvű, a live teli volt francia, meg spanyol (jó, ez utóbbi az ibizánál érthető) oldalakkal, szóval az én szempontjaim alapján sokkal kevesebb használhatót ágyaz sokkal több szemét közé

már többször konstatáltam, hogy veled képtelenség normális hangnemben, építő jellegű vitát folytatni.
    FTeR sem eCCerű eset, de vele azért jól el lehet diskurálni egy-egy témáról még akkor is, ha a véleményünk szemben áll egymással
    nálad ez teljesen esélytelen...
    folyton kioktatsz, nagyképűen beszólogatsz a másik szavait kiforgatva, abból részeket kiragadva :(

Új hozzászólás Aktív témák