Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Abszolút nem a hivatalos fordításra gondoltam, mint pl. (The Division), hanem a "szokásos" hobbi fordításokra. Pl. mondjuk október elején érkezik a GTA5 magyarítása!
(#29) orichalcos Tehát akkor van remény, de ahhoz előbb ki kell várni a Steam-es megjelenést?! Na akkor azt kivárom!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
noPublicFG #30 üzenetére
MIért? Rengeteg hobbi fordító van, ha valakinek megtetszett a játék simán csinálhat hozzá magyar feliratozást később.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
noPublicFG #28 üzenetére
Egyébként nem kérdezett hülyeséget. Mivel jön a Steam kiadás ezt egyszerűbben lehet fordítani, míg a win store verzióba nem lehetett belenyúlni.
-
-
wjbhbdux
veterán
Tomb Raiderről volt valami szivárgott stat hogy 1-2% volt a win store eladás.
Hiába van 1-2 jó játék is a win storeban, ha az ott lévő dolgok nagy része valami telefonos szarság amik között keresve se tudnék funkcionálisabb appot találni mint amit egy böngészőben el tudok végezni, ezért meg se nyitom inkább a Win storet, és egy beépített appot se használok a Windowsban, mert visszalépés a régiekhez képest a film lejátszó, a képnézegető, és még a számológép is..
Egyedül a weather 12 órás csapadék előrejelző térképét szeretem, meg az Edge browser is remény keltő kezd lenni most hogy már van addon/adblock támogatás.Inkább kéne egy külön PC store, ami a MacOS féle iphonetól elkülönített appstorehoz lenne hasonlítható, de most mindent egybe próbálnak erőltetni. Pár év és lecseng majd ez a telefonos kitérő a Microsoftnál, aztán meglátjuk.
-
RyanGiggs
őstag
Készül hozzá magyarítás? Tud erről vki vmit?
-
ribizly
veterán
válasz
Fitzgerald #22 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy idővel felnő az igényekhez. Ahogy azt szépen lassan tette az Origin és a Uplay is. 1-2 jó exkluzív cím, egy korrekt és gyors felület, jó feature szett és meg is vagyunk.
Na persze most egy kicsit megbotlott ez az egész, mert pont azzal a 4 címmel (Forza, GoW, QB, RotTR) nem bírák rávenni a játékosokat az áttérésre, amik még jók is... -
Fitzgerald
veterán
Gondolom jó sok ment el belőle a Windows Store-ban, azért jön Steam-re.
Nagyon mellényúltak, de ezt már megszokhattuk az MS-től.
A Steam-nek sosem lesz konkurenciája a Win Store, és egy-egy program miatt nem sokan fognak egy abszolút nem user friendly platformot használni. Jah, meg Win 10-e sincs mindenkinek, már vége az ingyenes frissítési lehetőségnek is. Ez is benne lehet ebben a döntésben. -
Hunpriest
senior tag
Az MS nagyon benézte ezt a generáció minden szempontból. A Windows Store a PC-sek számára szerintem sokáig nem lesz igazi alternatíva, amíg ennyivel butább bármelyik másik hasonló rendszernél. Már a Windows 8-nál rájöhettek volna, hogy hiába akarják az ötleteiket a felhasználókra erőszakolni, ez így nem fog menni. Aztán a Win 10-el már megpróbáltak javítani a helyzeten, de ez nem annyira sikerült, mivel a legnagyobb újítás az volt, hogy most már nem csak teljes képernyőm megy, hanem ablakban is.
-
válasz
Plasticbomb #12 üzenetére
Cserélje nagyobbra
-
Tomcat
őstag
Bár én magam már nem játszom évek óta (nincs rá időm), de mindig is érdekelt a téma. A Microsoft diktatórikus hozzáállásán eleinte én is bosszankodtam, ma már inkább csak jókat mosolygok. A történet és egyben a folyamat ami követi a Vista-s idők óta ugyanaz. Kiadnak valamit ami mesterségesen generált feltétel miatt csak az újabb rendszereken futtatható, aztán idővel mindig jött nekik a kijózanodás és a lazábbra eresztés, vagy voltak akiknek sikerült megkerülni a "feltételt". Csupán a (ma már erősen fogyó, gyengülő) piaci erőfölényükből fakadó népszerűtlen kényszerítő lépéseikkel jutottak el oda hogy belátták, jobb ha inkább visszatáncolnak és engednek. Sok ilyen példa volt az elmúlt évek során és semmit sem nyertek vele, sőt inkább csak veszítettek, mert folyton felbosszantották azokat az embereket akikből végtére is meg szeretnének élni. Abszolút rossz döntéseket hoztak sorban egymás után és ami a legfurcsább hogy a saját többször is elkövetett hibáikból sem tanulnak semmit sem...
-
Romvr
őstag
Mókás a Microsoft és azért ez ciki számukra szerintem:
Xbox One exlusive lesz a játék. Najó megjelenik Windows 10-re is de csak Win.Store-ban. Najó megveheted Steam-en is. Najó megy az Windows 7-en is.Nem kicsit adták lejjebb miután gondolom látták hogy kutyának nem kell ilyen feltételek mellett a játék. Steam-en én is meg fogom venni már.
-
scdlsc
senior tag
Most nézem, hogy az Alan Wake fent van GOG-on. Az Ori And The Blind Forest is. Vajon ez is fel fog kerülni oda is előbb-utóbb? Olyan, mintha az lenne a menet, ha sikeres egy játék és hozott elég pénzt, akkor elkezdik lazábbra engedni a pórázt. Ez lehet az ok a Steam-es megjelenésnek is. Ott meg még többet fognak kaszálni vele. Mint ahogy olvastam, anno az Alan Wake PC-s portja is elég jó üzlet volt.
-
Plasticbomb
addikt
Én a helyfoglaláson vagyok msotanában kiakadva. Még 15-20 GB méretet elnéztem, de 60+GB????? Csak játékoknak van egy 256GB SSD, de ha minden játék ilyen ku@anagyra hízik, akkor vehetek TB-osokat, nem is egyet-kettőt.... A Doom is 60+GB, Ez is, és ez csak két játék amit szeretnék kipróbálni, ott a MadMax 3 a maga 30+ GB méretével, AION, WOT, 15-20GB, a CNC3 TW és Kane Wrath, Cities: Skyline, AotS, meg a többi....
-
ha steamen meg veszem akkor xboxon nem tudom játszani csak winene ugye?
Csak akkor kapom meg mind két platformra ,hogy ha win store ba veszem meg ?
Ua ez a kérdés vonatkozik a lemezes formátumra gondolom ott kizárt dolog ,hogy két platformra kapjam meg -
ribizly
veterán
A Steam adatlap szerint DX11.
-
MolGabi
aktív tag
Véleményem szerint mióta a Microsoft és a Remedy egy csapatot alkotnak, azóta megy a szarakodás.
Az Alan Wake sem olyan lett volna eredetileg, amilyen lett végül ... elvitte a tőkét a fejlesztési idő, jött a Microsoft és azóta a Remedy csak erőlködik. Többek között úgy tudom a Microsoft szólt közbe az Alan Wake 2-be, egyszerűen kukázták, ezért nincs még mindig folytatása a szériának.
Ebben az esetben meg az erőltetés a Win10-re áttérésre + csak és kizárólag Windows Store-ban megvásárlással úgy látszik nem jött be a számításuk. Ha megjelenik a Steam-en mindenképpen kipróbálom a QB-et, bár a tesztek eléggé lehúzták a játékot. Pedig eddig a Remedy egyben egy bizonyos minőségi szintet is jelentett, ezért is fura ez az egész számomra.
-
guftabi96
addikt
És ha már fog futni W7-en is:
DX11 vagy Vulkan? -
ribizly
veterán
Nem hinném, hogy ezt gondolnák. Ráadásul nem is jó nekünk (vásárlóknak, játékosoknak), ha egy (bármilyen) store is kiesik a buliból, mert nem tesz jót a versenynek.
A Windows Store egy jó kezdeményezés. Egy store több platformra (mondjuk a Steam is ilyen, csak ott nem ennyire látványos: Windows, Linux/SteamOS, MaxOS), amit sikerült transzparenssé tenni. Ez egy jó dolog. A hiba ott van, hogy az új formátum és annak az összes korlátozása, valamint az árazás kiverte a biztosítékot többeknél. Ha nem lettek volna technical issue-k, akkor én azt gondolom szárnyalna a Window Store.@(#3) troll4
Ez nem jó hír. -
Csak rájönnek, hogy a Windows Store-t nem tudják mindenáron lenyomni a felhasználók torkán...
-
ribizly
veterán
Így még az is lehet, hogy megveszem. Elég jónak tűnt amit eddig láttam belőle, de csak és kizárólag leárazáskor ugrom bele. Teljes aron azért egy single only game nem kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korábban Windows 10 exkluzív játék hamarosan Windows 7 alatt is játszható lesz, plusz érkezik egy speciális lemezes kiadás is.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest